Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2008

Print this post

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Δε θα πω πολλά απόψε γιατί είμαι ψόφιος από τη δουλειά. Δώδεκα ώρες στους -33 C δεν είναι και λίγο... Τέσπα!

1) Χθες η Ε.Ρ.Τ. μας έκανε test αντοχής νεύρων. Όχι ότι είχε και τίποτα σπουδαίο, αλλά κάθε δέκα λεπτά διέκοπτε το πρόγραμμα για να δείξει την καρτέλα που εξηγεί το λόγο που γίνεται η απεργία για διάρκεια πέντε λεπτών. Η μουσική υπόκρουση ήταν η ίδια σε όλες τις μεταδώσεις της καρτέλας με αποτέλεσμα τα νεύρα μας να γίνουν κρόσια.

2) Στη χθεσινή απεργία οι δημοσιογράφοι έδειξαν συμπαράσταση εκ του ασφαλούς. Τι σημαίνει αυτό; Έβγαλαν τον κώλο τους απ' έξω. Το ταμείο τους (που είναι υγιέστατο) μένει ως έχει. Η ομιλία του Σόμπολου δεν ολοκληρώθηκε γιατί το γιούχα ήταν γενναιόδωρο και έτσι ο ομιλητής την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια από το βήμα.

3) Πριν από δύο ώρες είχαμε πάλι διακοπή ρεύματος (η βραδυνή μας δόση). Άναψα κεριά, έβαλα μουσική από το ραδιόφωνο που έχει το κινητό μου, έβαλα κρασάκι, άνοιξα και τη μπαλκονόπορτα για να έρχεται η ευωδιά των σκουπιδιών που έχουν βγάλει ρίζες στο πεζοδρόμιο και ήμουν έτοιμος για ρομαντσάδα αλλά... Αλλά μόλις ήταν όλα έτοιμα δώστου φωταψίες! Το ρεύμα ήρθε... Άι σιχτίρ, η Δ.Ε.Η. μας κάνει χαλάστρα είτε με ρεύμα είτε χωρίς...

buzz it!

6 σχόλια:

 1. Απ'οτι ακουσα σταματα οι διακοπες ρευματος απο σημερα το βραδυ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. για να μη σου σπάνε τα νεύρα με την τηλεόραση και τους ανθρώπους της μία είναι η λύση.κλείστη. δε θα είχε ενδιαφέρον μια διαμαρτυρία από όλους μας? να μείνουν κλειστές όλες οι τηλεοράσεις για μια βδομάδα?ζητώντας απλώς λίγα ψύχουλα ποιοτικού θεάματος?
  fotini

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΛΛΑ! ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΕς`ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ NUWANDA!!!??? ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!
  NEXT TIME I GO.
  BALABALA BAMBALUNA.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. balabala δεν είμαι από Αθήνα αλλά από Σέρρες οπότε λίγο δύσκολο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;