Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Print this post

ΣΚΟΠΙΑ: ΣΟΚ ΚΑΙ ΠΕΟΣ

Η αλαζονεία έχει και τα όρια της. Με αλαζονικό ύφος πήγαν οι Σκοπιανοί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας για να πάρουν πρόσκληση για την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ αλλά πήραν τον ΠΟΥΛΟ και έφυγαν. Η αλαζονεία τους οφείλεται στις πλάτες που τους κάνουν οι αμερικάνοι.
Αυτό βέβαια σημαίνει παράταση συζητήσεων και διαπραγματεύσεων για το όνομα των Σκοπίων (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το κρατίδιο δε θέλει να φέρει το όνομα Σκόπια).
Εκεί που το ευχαριστήθηκα ρε παιδιά είναι που ο ΠΛΑΝΗΤΟΡΧΗΣ πήρε τους όρχεις του και το δρόμο της επιστροφής για το Αμέρικα. Σίγουρα οι αμερικάνοι καίγονται γιατί θέλουν να κάνουν μια τεράστια βάση στα Σκόπια. Αυτό που με εξόργισε είναι που ο ΠΛΑΝΗΤΟΡΧΗΣ στο λόγο του ξεσκίστηκε να αποκαλεί τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Σε αυτή τη συνάντηση στο Βουκουρέστι φάνηκαν ποιοι είναι με το μέρος μας (κατά την ταπεινή μου άποψη στο μέλλον θα θέλουν κάποιο αντάλλαγμα από την Ελλάδα) και ποιοι όχι.
Σίγουρα έχουμε δρόμο μπροστά μας και χίλιες δυο δυσκολίες. Εδώ είναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε - γέλασε. Το Κόσσοβο ανεξαρτητοποιήθηκε, η Αλβανία οραματίζεται να γίνει μεγάλη, η Τουρκία χάνει τη μύτη της παντού και η Βουλγαρία θα θέλει κάτι και αυτή (δε μπορεί...).
Το άλλο που με προβληματίζει είναι που η Ευρωπαϊκή Ένωση επιτρέπει στην Αμερική να αλωνίζει στα χωράφια της. ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΠΥΓΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ;

buzz it!

4 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε οτι στο Βουκουρέστι έγινε η αρχή της απαγκίστρωσης της Ευρώπης από την Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ?ΕΙΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ,ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΜΠΟΥΣ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ,ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

    ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

    ΠΗΡΕΣ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ,ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ ΣΚΟΠΙΑΝΕ,ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ,ΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ ΚΑΡΓΙΟΛΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @spyros 1000 Να φανταστείς ότι θέλουν να μετονομάσουν την κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας των Σκοπίων σε George W. Bush jr. Το είδα πριν από μερικά λεπτά στις ειδήσεις. Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας έκανε την πρόταση. οι Σκοπιανοί τρώνε κουτόχορτο και κάνουνε και φούσκες... Νομίζουν ότι οι Αμερικανοί θα τους υπερασπίζονται για πάντα. Δεν ξέρουν ποιο είναι το πραγματικό τους συμφέρον. ΠΡΟΒΑΤΑ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;