Κυριακή, 6 Απριλίου 2008

Print this post

ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΙΣΜΕΝΑ

Σύμφωνα με το νόμο της επικαιρότητας κάποια θέματα επισκιάζουν κάποια άλλα με αποτέλεσμα τα τελευταία να ξεχνιούνται (πολλές φορές εσκεμμένα). Θα γίνω πιο συγκεκριμμένος. Ομόλογα, κατάχραση χρημάτων του Ι.Κ.Α., παραδικαστικό κύκλωμα, κ.α.
Σκάνδαλα χωρίς πρωταγωνιστές δεν υφίστανται. Αυτοί οι πρωταγωνιστές όταν κριθούν ένοχοι καλούνται να εκτίσουν κάποια ποινή στη φυλακή. Μετά από λίγο καιρό όμως επικαλούνται προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να αποφυλακίζονται με όρους ή άνευ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Βαβύλης που αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους για λόγους υγείας. Φυσικά το θέμα δεν έκανε αίσθηση γιατί στην επικαιρότητα επικρατεί αυτές τις μέρες ένας χαμός με τα Σκόπια και με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων.
Ένας μεγαλοδικηγόρος που τον βλέπαμε συχνά - πυκνά στα τηλεοπτικά παράθυρα (αυτή τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομα του) είχε φυλακιστεί για το παραδικαστικό κύκλωμα αλλά την έκανε και αυτός μετά από λίγο καιρό με ελαφριά πηδηματάκια για λόγους υγείας.
Ο εργατολόγος επικαλέστηκε προβλήματα υγείας και τον βλέπαμε να τον κρατάει η γυναίκα του από το χεράκι στα τηλεοπτικά κανάλια και να τον κάνει στράτα - στρατούλα για να γίνει πιστευτός έτσι ώστε να τη σκαπουλάρει.
Ο Ζαχόπουλος θυμήθηκε να μιλήσει μετά από τρεις μήνες αφού ξεχάστηκε για τα καλά. Να δείτε που και αυτός θα πέσει στα μαλακά... για να μην πω στα πούπουλα με καμιά σύνταξη αναπηρίας.
Ο εισαγγελέας με τη μεζούρα (ναι εκείνος ο ψηλός με τη φαρδιά χωρίστρα - καράφλα και το μουστάκι, που γούσταρε δίμετρες ρωσίδες που και αυτού το όνομα δε θυμάμαι) είχε επικαλεστεί προβλήματα υγείας για να επιφυλακιστεί.
Η άλλη δικαστικός που την κοπάνησε στο Παρίσι γιατί ήταν μπλεγμένη στο παραδικαστικό κύκλωμα και επέστρεψε στην Ελλάδα για να δικαστεί μετά από όρους που ήθελε να θέσει μετά από κάποιες μέρες βγήκε στη φόρα ότι η υγεία της είναι κλονισμένη.
Ο Γιοσάκης τι γίνεται; Έχασα τη μπάλα ρε παιδιά. Όποιος γνωρίζει αν αποφυλακίστηκε και αυτός ας αφήσει σχόλιο για να ξέρω.
Με λίγα λόγια, η προσωπική μου άποψη είναι ότι το μέσον κυβερνάει την Ελλάδα και αυτός που έχει βύσμα δεν ανησυχεί ιδιαίτερα. Όλα είναι διάτρητα. Το θέμα είναι ότι στις φυλακές υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πραγματικά προβλήματα υγείας και όχι μούφες αλλά δεν έχουν τις κατάλληλες γνωριμίες. Άρα είναι άξιοι της τύχης τους. Το περίεργο είναι ότι όλοι μα όλοι πριν πάρουνε το δρόμο για τη στενή είναι υγιέστατοι. Μετά από μερικές μέρες διαμονής στο HOTEL BOUZOU είναι άρρωστοι του θανατά.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ 5000000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΝΕ ΥΠ' ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ.

buzz it!

5 σχόλια:

 1. Και τώρα που διάβασα το post σου και τα θυμήθηκα όλα μαζί, μ' έπιασε ένα something, κάτι σαν "αυτοκτονικός ιδεάσμος" ένα πράμα.

  Αν επικαλεστούμε όλοι οι Έλληνες προβλήματα υγείας λες να απαλλαγούμε από δαύτους;

  GrBase

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΖΙΜΕΝΣ...
  ΕΚΕΙ ΗΤΑΝΕ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...
  22 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...
  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ............................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @grbase το να επικαλεστείς προβλήματα υγείας θα σε βοηθήσει μόνο αν είσαι "εξέχον" μέλος της κοινωνίας με διασυνδέσεις. Αν δεν είσαι και δεν έχεις μέσον το πολύ - πολύ να περιμένεις σε καμιά ουρά του Ι.Κ.Α.
  @spyros1000 Αν καθήσουμε να απαριθμήσουμε όλα τα σκάνδαλα δε θα τελιώσουμε ποτέ. Τα σκάνδαλα δεν έχουν πολιτικά χρώματα γιατί σε αυτά συμμετέχουν όλοι οι πολιτικάντηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βλέπω ξεκουράστηκες αλλά πάλι ζωχαδιασμένος είσαι... Αλλά πως να μην είσαι; Αυτή η χώρα φροντίζει να μας έχει σε φόρμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @άθλιοι και ποιος δεν είναι ζωχαδιασμένος βρε Γιάννη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;