Κυριακή 27 Απριλίου 2008

Print this post

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ

Χρόνια πολλά και Χριστός ανέστη σε όλους. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και σε όλες τις εορτάζουσες. Μακάρι να δούμε ανάσταση και στις τσέπες μας. Μακάρι να δούνε ανάσταση όλοι οι άνεργοι και όλοι όσοι χτυπήθηκαν άσχημα και άδικα από τη μοίρα.
Σήμερα (σχεδόν) όλοι τρώγαμε με τρία πηρούνια ο καθένας και τσουγκρίζαμε αυγά αβέρτα φορώντας τα καινούρια ρούχα που πήραμε (όσοι πήραμε) για το Πάσχα. Στα τραπέζια μας καταφέραμε να έχουμε και σαλάτες και ούζα και πατάτες και αρνάκι ή κατσικάκι και τυριά και μπριζόλες και χίλια δυο άλλα. Ντερλικώσαμε κανονικά και καλά κάναμε (αν και πολλοί δανείστηκαν γι' αυτό το γεύμα και τώρα έχουνε την έγνοια να ξεχρεώσουν το μπακάλη, το μανάβη και τον κρεοπώλη).
Σίγουρα πολλά από αυτά που είχαμε στο τραπέζι πήγαν στα σκουπίδια γιατί σκάσαμε. Φάγαμε, ήπιαμε, κλάσαμε και ρευτήκαμε για να επιβεβαιώσουμε πρώτα στον εαυτό μας και μετά στους άλλους ότι το στομάχι μας βάρεσε κόκκινο. Πάνω στη βουλιμία μας δε σκεφτήκαμε κάτι:

buzz it!

6 σχόλια:

  1. Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά φίλε!! Διάβασα το ποστ σου στο troktiko και πραγματικά σε νιώθω. Ομοιοπαθής βλέπεις. Εύχομαι η τύχη σου να γυρίσει πλευρό (δλδ να έρθει προς την πλευρά σου επιτέλους) και να πάνε όλα καλά.
    Την καλημέρα μου και καλώς σε βρήκα. Α... και καλή χώνεψη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @dr.seeng Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και καλά φίλε μου. Καλώς ήρθες στο blog μου και ευχαριστώ για το σχόλιο. Ομοιοπαθής δεν είσαι μόνο εσύ αλλά η μισή Ελλάδα (και λίγο λέω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΦΙΛΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ,ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΦΩΤΟ....
    ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ,ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπύρο σε 50 χρόνια; Δε λες σε 10 καλύτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;