Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008

Print this post

Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ Ε.Ρ.Τ.

Όπως είναι γνωστό τις τελευταίες μέρες στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι εκπομπές του Στέλιου Κούλογλου "Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα" (RWF) και "Θεματική Βραδιά" δεν πρόκειται να συνεχίσουν γιατί τα αφεντικά της Ε.Ρ.Τ. πήραν γραμμή από ακόμη μεγαλύτερα κεφάλια. Τους λόγους λίγο πολύ τους ξέρουμε όλοι και δε θα σταθώ σ' αυτό.
Θα ήθελα να θίξω τη λογοκρισία που υπάρχει στο όνομα της "δημοκρατίας" στα κρατικά κανάλια που τα πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. Όταν πρόκειται να δημοσιευθούνε αλήθειες που τσούζουν πέφτει πέλεκης. Μετά από αυτό το συμβάν τι είδους εμπιστοσύνη να δείξουμε στα κρατικά Μ.Μ.Ε.; Μας δίνουν φιλτραρισμένες ειδήσεις που εμείς πρέπει να τις δεχτούμε με απάθεια. Φοβούνται μην ξυπνήσει ο κόσμος. Ευτυχώς που υπάρχει το internet και μέχρι στιγμής μπορούμε να μαθαίνουμε τι γίνεται και τι όχι, αλλά και αυτό το μέσο έχει μπει στη λίστα για λογοκρισία. Από τις ελάχιστες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση (κρατική και ιδιωτική) που αξίζουν με το παραπάνω και τις κόβουν με δικαιολογίες χίλιες δυο παπαριές.
Στην κρατική τηλεόραση θέλουνε να χρυσοπληρώνουνε φραπελιές και άλλα παρόμοια αρκεί να είναι ακίνδυνα για τ0υς πολιτικούς, τους πλούσιους και τις σκοπιμότητες τους.
Πάρτε το χαμπάρι κύριοι. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
Καλό θα ήταν να κάνουνε και σεμινάρια ευγένειας στους Λυριτζή και Οικονόμου της πρωινής ζώνης και να μην πετάνε πενηντάευρα σε όποιον τολμάει να λέει τα στραβά της κρατικής τηλεόρασης και ότι πληρώνει την Ε.Ρ.Τ. Τα κανάλια της Ε.Ρ.Τ. είτε τα βλέπουμε είτε όχι μας εξαναγκάζουν να τα πληρώνουμε και εφόσον οι πολίτες πληρώνουν όσοι δουλεύουν εκεί είναι υπάλληλοι των πολιτών. Στην Ε.Ρ.Τ. όμως ισχύει το αντίθετο. Όποιος καταφέρει να τρυπώσει εκεί μέσα νομίζει ότι έπιασε τον παπά από τ' αρχίδια και φυσικά όλα τα γράφει στ' αρχίδια του.

buzz it!

7 σχόλια:

 1. Καλως ή κακως...Αυτη ειναι η τηλεοραση που μας αξιζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λούσυ καλωσήρθες στο ΘΕΜΑ
  @πρεζα tv Κακώς... πολύ κακώς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ,ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΟΠΗΚΑΝ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΑΝΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και γι' αυτό και γιατί ο Κούλογλου είχε ετοιμάσει εκπομπή για την Κίνα και την εκεί πραγματικότητα όπου θα έπαιρνε συνεντεύξεις και από αντικαθεστωτικούς. Ζήτησε τη συνδρομή της ΕΡΤ για να βγάλει δημοσιογραφική βίζα και για απάντηση πήρε τον πούλο. Τον πούλησαν στεγνά. Η αλήθεια τσούζει φίλε μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Η ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΜΑΣΤΙΖΟΥΝ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ! ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΕΚΡΑ ! ΜΕΤΡΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ....ΤΩΡΑ ! (d7j7 sync)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @σκόρπιες σκέψεις Ποιός θα πάρει τα δραστκά μέτρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;