Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Print this post

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕ!!!

Αυτήν την εβδομάδα δουλεύω στην απογευματινή βάρδια. Είπα να δω λίγο τηλεόραση. Το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο. Χίλια δυο σούργελα στα πρωινάδικα και στα μεσημεριανά που έχουν άποψη και την εκφράζουν για όλους και για όλα.
Σε μια εκπομπή ένας στυλίστας βαθμολογούσε τις ενδυματολογικές προτιμήσεις των συμμετεχόντων στη Eurovision. Μαντέψτε πια χώρα βγήκε πρώτη. Σωστά! Η Ελλάδα. Τσακάλια είστε. Το θέμα είναι ότι τα προγνωστικά σ' αυτόν τον διαγωνισμό πάντα μας δείχνουν πρώτους και στον τελικό παίρνουμε τα τρία μας. Ο συγκεκριμμένος στυλίστας ξεσάλωσε για τα καλά. Έκανε σαν να ήταν ο ειδήμων πάνω σε όλα. Το στούντιο το έκανε άνω κάτω και οι κοτσάνες που πετούσε πήγαιναν σύννεφο.
Με λίγα λόγια σεβασμός στον τηλεθεατή δεν υπάρχει. Οι καναλάρχες νομίζουν πως ότι δείχνουν ο κόσμος το αφομοιώνει. Κατεβάζουμε αμάσητη τροφή την κάθε τηλεοπτική παπαριά. Είπαμε υπάρχουν παθητικοί δέκτες αλλά είναι πολλοί και αυτοί που έχουν μπαϊλτίσει με τις μαλακίες.

buzz it!

6 σχόλια:

  1. Τι αλλο περιμενες να δεις απο την Ελληνικη Τηλεοραση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πεσ τα χρυσόστομε! φώναξε τα! εγώ δεν καταλαβαίνω με ποια ιδιότητα τόσοι άσχετοι, τόσοι ανεγκέφαλοι, τόσοι αστοιχείωτοι, τόσοι προκλητικοί σε προσωπικό βίο,όχι μόνο εκφέρουν γνώμη
    μα είναι κ σε θέση να κρίνουν, να κατακρίνουν, να συμβουλεύουν!!!!!με ποιο κριτήριο αυτοί οι άνθρωποι πέρνουν θέση πρότυπου και τελικά γιατί να είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε τη γνώμη τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά την τηλεόραση είναι το κουμπί που την κλείνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @πρεζα tv τίποτα δεν περιμένω.
    @fotini κάνε ζάπινγκ
    @katagelies άλλη μεγάλη ανακάλυψη είναι και το μπαλκόνι. Πετάς την τηλεόραση από εκεί και ησυχάζεις μια και καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΕΚΑΘΕΝ Η Τ.Β. ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ! ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ Τ.Β. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ? ΠΑΝΤΑ Η ''ΜΑΖΑ'' ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ! ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΡΙΖΕΙ ! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΟΥ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ....ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ Τ.Β.- ΔΙΧΩΣ ΑΦΟΡΜΗ ! (d7j7 sync)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @σκόρπιες σκέψεις Δε βλέπω πολύ τηλεόραση. Κάποιες εκπομπές επιλεκτικά μόνο. Το να κράξω από το blog μου τις παπαριές που δείχνουν στο γυαλί και το κλείσιμο της τηλεόρασης είναι η μόνη αντίδραση που μπορώ να κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;