Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Print this post

Ε.Ε.Χ.Ι. ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ

Πολλοί από εσάς όλο και θα έχετε ακούσει κάτι για την Ε.Ε.Χ.Ι. (Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet). Γνωρίζω ότι αυτή η ένωση υπάρχει εδώ και κάποια χρόνια. Αυτό που δε γνωρίζω είναι πως δημιουργήθηκε. Πως με εκπροσωπεί αυτή η ένωση; Έχει και πρόεδρο. Εγώ δε θυμάμαι να ψήφισα για την εκλογή κάποιου να με αντιπροσωπεύει και δε θέλω να με αντιπροσωπεύει κανένας.
Από κάποιο γνωστό μου, ο οποίος σπουδάζει πληροφορική στο πανεπιστήμιο Κρήτης και είναι πολύ μέσα στα πράγματα, έμαθα ότι ο πρόεδρος της ένωσης αυτής δουλεύει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και παίρνει ένα σκασμό φράγκα (δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα) και έχει και εκπομπή την "Ψηφιακή Ελλάδα" στην ΕΤ1. Όλα για τη μαρμίτα δηλαδή ο πρόεδρος. Για 'μένα όλη αυτή η κατάσταση είναι αυθαίρετη και κρύβει αυτοσκοπούς κάποιων. Νιώθω ότι κάποιος βολεύτηκε με τις πλάτες μου και τα αρπάζει χοντρά. Μάλλον κάποιοι. Μου θυμίζει κάποιους τυχοδιώκτες αποικιοκράτες που δημιουργούσαν σέκτες για να εκμεταλλευτούνε τον κοσμάκη για προσωπικό τους όφελος πριν πολλά χρόνια.
Και εφόσον αυτή η ένωση αντιπροσωπεύει τους έλληνες χρήστες του internet (δηλαδή τους πάντες) γιατί είναι άφαντη και δεν αντιδρά για το blogoνομοσχέδιο;
Ακόμα και στο internet υπάρχουνε κάποιοι που κύριο μέλημα τους είναι να τα αρπάξουνε χοντρά χωρίς να δουλέψουνε καθόλου εκμεταλλευόμενοι τρίτους. Μήπως πρέπει να τους πάρει ο διάολος;

buzz it!

9 σχόλια:

  1. an prepei leei!!an 8es rixe mia matia sto blog mou...parempiptontws grafeis poly kala!(den einai kolakeia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλωσήρθες Άκη και σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Τώρα πάω για ύπνο αλλά άυριο σου υπόσχομαι ότι θα κάνω μια επίσκεψη στο blog σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τον πρόεδρο της πολυκατοικίας ξεκινώντας, όλοι σκίζονται για το καλό ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτή ο οργάνωση οπότε δεν θα πάρω θέση.

    Σίγουρα όμως δεν θέλω να με αντιπροσωπεύει κάποιος χωρίς να με έχει ρωτήσει αλλά μιας και δεν γνωρίζω τις προθέσεις τους δεν θα απαντήσω απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετο αλλά στο αριστερό σου μενού κάτω από το "Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ BANNER" φαίνεται η HTML, είναι φυσιολογικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ΙωάννηςΚ Είναι κάποιοι καλοθελητές που κοιτάζουν να καρπωθούνε διάφορα αυτοπροσδιοριζόμενοι ως εκπρόσωποι όλων των Ελλήνων χρηστών. Ο κώδικας φαίνεται γιατί εγώ το θέλω... Όποιος θέλει να βάλει το banner μου στο blog του κάνει copy - paste τον κώδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Apla kai omorfa Antiprosopevo ton eafto moyyyyy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ανώνυμος Σε βρίσκω απόλυτα σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;