Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

Print this post

ΔΕ ΓΚΡΙΚ ΚΑΜΑΚΙ

Υπάρχουν κάποιοι τύποι εντελώς γραφικοί θα έλεγα. Όχι με την κακή έννοια, απλά έχουν μείνει πίσω κάτι δεκαετίες. Είναι ένα είδος κάγκουρα. Πως ξεχωρίζουν; Στις παραλίες προσπαθούν να επιδοθούν στο γκρικ καμάκι. Έχουν χαίτη (όχι απαραιτήτως), από μακριά φαίνεται ότι έχουν μια προβιά πάνω τους αλλά με το που πλησιάζεις βλέπεις ότι είναι το δασύτριχο στήθος που εκπέμπει ανδρίλα μεγατόνων. Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Χρυσές αλυσίδες στα χέρια και στο λαιμό και χρυσά δαχτυλίδια με χοντροκομμένες κοτρώνες πάνω τους. Τα νύχια από τα μικρά δάχτυλα πρέπει να είναι μεγάλα για να μπορούν να εισχωρούνε στις οπές της μύτης και των αυτιών.
Το dress code είναι βερμούδα με καφέ στρατιωτική σαγιονάρα και γυαλί περιπτερέϊμπαν ή αλμπάνικα όπτικαλ. Στο χέρι δυο πακέτα Μαλίμπορο και δυο κινητά και βάδισμα βαρύ (σαν να έσκαβε πέντε μέρες συνεχόμενες).
Το μεγάλο γέλιο πέφτει όταν ανοίγει ο στόμας για να μιλήσει αγγλικά (μιλάμε για Οξφορδιανά) για να χτυπήσει ξένες τουρίστριες: "Ντου για λάικ δε Γκρις ματμαζέλ;", "Χάλοου μπέημπι, μι Νώντας, γιου;", "Χάου ντου γιου ντου μανάρα μου", "Ντου γιου γουόντ τάτσι μίτσι χότσι;". Θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα αυτά που έχω ακούσει κατά καιρούς.
Σίγουρα τα συγκεκριμμένα καμμάκια που αναφέρω δίνουν μια ξεχωριστή καλοκαιρινή νότα στις παραλίες και αν τύχει να είστε κοντά σε ένα γκρικ καμμάκι τύπου 1980 κλείστε τα μάτια και απολαύστε τα μαργαριτάρια που θα ξεστομίζει στην αλλοδαπή τουρίστρια.

buzz it!

7 σχόλια:

  1. Που τη θυμήθηκες αυτή τη ράτσα;
    Νόμιζα ότι έχει εκλείψει εδώ και χρόνια.
    Έχει επιβιώσει σίγουρα ρε συ hackaday;

    Μου θύμησες και την στιχομυθία ..
    - ντου γιου χαβ γουεδερ το κοφι τουγκεδερ;
    - are you serious?
    - νο αι αμ γκρικ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όμως υπάρχουν ακόμα κάποια υπόλοιπα. Τα ρέστα μας από προηγούμενες δεκαετίες. Υπό εξαφάνιση αλλά υπάρχουν. Αν κάνεις κλικ στην εικόνα που έβαλα θα δεις τη στιχομυθία που αναφέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα γελάω .... ούτε που το πήρα χαμπάρι ότι υπήρχε στην εικόνα.
    Φτου ρε π@#$% μου ... πάλι δεύτερος και καταϊδρωμένος ... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΤΑΞΕΙ,ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ STRAIGHT ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΗΔΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ,ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΞΑΝΑΜΜΕΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΠΟΛΥ,ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ......
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @grbase Δεν έχει σημασία πρώτος ή δεύτερος. Σημασία έχει ότι το κατάλαβες πριν δεις την εικόνα.
    @spyros1000 Και όμως φίλε μου υπάρχουν τέτοιοι τύποι. Συνήθως τους βλέπεις όχι σε πρωτοκλασσάτες παραλίες και πολλοί από αυτούς είναι πενηντάρηδες και σαραντάρηδες έλληνες από Γερμανία που πουλάνε μόστρα με Mercendes ή BMW οι οποίες εκεί μεταχειρισμένες είναι πάμφθηνες. Όσο για τα ναύλα; Θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμήσει και ο φτωχός. Αυτό το πιστεύω απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα..απο μικρό παιδί τους θυμάμαι αυτούς τους κάγκουρες που αναφέρεις..Είναι οι εφετζήδες της παρέας,που έχουν άποψη για όλα και το παίζουν οι μουράτοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή τους έχεις δει και εσύ αυτούς Νίκο. Χαίρομαι που δεν είμαι μοναδικός γιατί νόμιζα ότι έχω αρχίσει να βλέπω οράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;