Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

Print this post

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

Αυτό το post είναι αφιερωμένο σε όλες τις κουφάλες ανευθυνοϋπεύθυνους που από πέρσι έβγαιναν στα κανάλια και έλεγαν για τα μέτρα που θα πάρουν για να μην έχουμε πυρκαγιές.
Πάλι διαψεύστηκαν και πιάστηκαν στον ύπνο. Το πανηγύρι ξεκίνησε με τον Υμηττό και να δούμε ποια περιοχή περιμένει στη σειρά. Μακάρι να μη ζήσουμε τα περσινά γεγονότα που μας ρεζίλεψαν παγκοσμίως πέρσι το καλοκαίρι. Δε φτάνει που η χώρα υστερεί σε πράσινο, δε φτάνει που δε γίνονται δεντροφυτεύσεις και αναδασώσεις έρχεται και η απόλυτη αδιαφορία των καρεκλοκένταυρων δήθεν υπευθύνων για να δέσει το γλυκό.
Κάμερες για να παρακολουθούν τους πολίτες στις πόλεις ξέρουν να βάζουν. Για να παρακολουθούν τα δάση και να προλαβαίνουνε το κακό δεν ξέρουν; Η απάθεια σε όλο της το μεγαλείο.
Αν γίνει κανένα κακό πάλι ο απλός πολίτης θα τρέχει για να σβήσει τις φωτιές είτε με λάστιχο, είτε με κουβάδες, είτε με οτιδήποτε άλλο. Μετά θα κάτσει να μετρήσει το μέγεθος της ζημιάς που έπαθε, τι απέμεινε από την περιουσία του και μέσα στα αποκαϊδια θα εμφανιστούν από το πουθενά διάφορα κλιμάκια με κουστουμάτους για εκτίμηση των ζημιών και να τάξουν 3000 ευρώ.
Και η κοροϊδία συνεχίζεται...

buzz it!

5 σχόλια:

  1. Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The nice thing with this blog is, its very awsome when it comes to there topic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ LOTTO?
    ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ,ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΞΕΡΟΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ,ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ Η ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΤΛ...
    ΜΗΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ,ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ..
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ NEO MOY POST ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΓΙΑ ΠΕΡΝΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπυράκο πάντα η πηγή του κακού είμαστε εμείς οι απλοί πολίτες. Απλά οι δήθεν άρχοντες φροντίζουν αυτό το κακό να το μεγαλώνουν.
    Για τις λοταρίες δεν έχω ιδέα. Ο καθένας με τον πόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;