Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Print this post

ΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ

Όταν έχεις τις μαύρες σου και θέλεις να ανεβάσεις την ψυχολογία σου πήγαινε σε ένα video club και πήγαινε στον τομέα που υπάρχουν οι τσόντες. Μη νοικιάσεις απλά διάβασε τους τίτλους των πορνοταινιών. Θα παρατηρήσεις ότι είναι παραποίηση τίτλων γνωστών ταινιών ή απλά οι τίτλοι των adult ταινιών είναι πολύ αστείοι. Για παράδειγμα ο "Τιτανικός" μετατράπηκε σε "Πουτανικός", το "Χαβάι 5-0" έγινε "Γαμάει 5-0", η "Σταχτοπούτα" μετατράπηκε σε "Σταχτομούνα", η "Ποκαχόντας" έγινε "Ποκαχώνοντας" κ.ο.κ.
Άλλοι αξιοσημείωτοι τίτλοι ταινιών για ενηλίκους είναι οι παρακάτω: "Γαμήσια στις Κάννες με τις πιο ωραίες κλάνες", "Οι πρωκτοβολλάτες", "Οδυσσέας ο ψωλοβρόντης" (αυτό είναι καρτούν).
Όταν είμασταν πιτσιρικάδες πηγαίναμε στα video clubs της πόλης γι' αυτό το λόγο. Μπαίναμε τσούρμο μέσα στο μαγαζί και καθόμασταν πάνω από μισή και μία ώρα διαβάζοντας τίτλους και λυνόμασταν στα γέλια εφόσον κάναμε τα ανάλογα σχόλια και παίρναμε και το ματάκι μας. Βέβαια δεν ήταν όλοι οι μαγαζάτορες τόσο καταδεκτικοί και μόλις καταλάβαιναν ότι από εμάς δε θα έπαιρναν ούτε cents μας έδιωχναν με τις κλωτσιές. Αυτό γινόταν κυρίως το καλοκαίρι για δύο λόγους: 1) είχαμε άφθονο χρόνο, και 2) με ντάλα ζέστη έξω ψάχναμε ένα μέρος δροσερό και τι πιο καλό από ένα κλιματιζόμενο χώρο σαν τα video clubs.
Αυτό το κάναμε και στα φοιτητικά μας χρόνια όπου τα φράγκα ήταν περιορισμένα σε μεγάλο βαθμό. Δυστυχώς τα παιδιά σήμερα έχουνε την ευκολία του internet και δε χρειάζεται να επιδοθούνε σε τρέλλες εκτός σπιτιού. Τεσπα! Οι εποχές, οι άνθρωποι και οι συνήθειες αλλάζουν.

buzz it!

10 σχόλια:

  1. Οι εποχες αλλαξαν...Τωρα εχουμε στο τζαμπα οτι θελουμε με μια βολτα σε youporn και redtube....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενημερωμένο σε βρίσκω πρέζα. ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κανόνια του Βυζαρόνε που το πας?
    Το Διαβασέμαι

    Τέλειες Εποχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός braininfo. Η Χιονάτη και οι εφτά κωλομπαράδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μή ξεχνάς και τα πορνο κόμικς φίλε! ΤΑΡΑΤΑΤΑ, ΖΑΚΟΥΛΑ, ΜΠΟΜΠΟΣ, ORRIBLE, ΣΩΦΕΡΑΚΙ, ΜΠΑΛΑΔΟΡΟΣ κλπ! Η αλήθεια είναι βέβαια οτι είχαμε πολύ χρόνο στην διαθεσή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @nick Fasolas Μην ξεχνάς και το ΦΕΡΜΟΥΑΡ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα βρε, αλλη δουλεια δεν κανατε οταν εισαστε μικροι? χεχε ελα πλακα κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζερτζελές να γίνεται roverand.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παίδες μήπως ξέρει κανείς τους ηθοποιούς αυτού του clip?

    http://www.youporn.com/watch/32016/deepthroat/?from=related3&al=2&from_id=130579

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @mac Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Γιατί ρωτάς; Σου φάνηκε κανένας γνώριμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;