Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Print this post

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΕΓΙΝΕ

Το θράσος των σκοπιανών δεν έχει όρια. Αναφέρομαι στην επιστολή που έστειλε η εκεί ηγεσία στους εδώ άρχοντες. Με λίγα λόγια θέλουν να δημιουργήσουν μειονότητα από το μηδέν. ΕΛΕΟΣ!
Καλή η ελεύθερη σκέψη, καλά τα προχωρημένα μυαλά, καλές οι νέες ιδέες αλλά να μη μας πηδήξουν κιόλας. Μιλάω για κάποιους που εθελοτυφλούνε εδώ στην Ελλάδα, και την όποια αντίδραση της Ελλάδας προς την πολιτική των Σκοπίων τη θεωρούνε υπερβολική. Κάτι τέτοια προχωρημένα ελληνικά μυαλά μας έφεραν στην κατάσταση που βρισκόμαστε.
Το θέμα είναι ότι οι Σκοπιανοί τρώνε κουτόχορτο με δυο κουτάλια και δε λένε να καταλάβουν ότι οι πλάτες των αμερικάνων δεν είναι για πάντα. Παράδειγμα ο Σαντάμ Χουσεήν και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν. Με τις πλάτες των αμερικάνων αναδείχτηκαν στο παρελθόν και τώρα είναι εχθροί των Η.Π.Α. (ο ένας δεν είναι πια).
Δεν θέλουνε να καταλάβουνε ότι το συμφέρον τους είναι να τα έχουν καλά με την Ελλάδα. Κανονικά επειδή εχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε, τα Σκόπια θα έπρεπε να φάνε κανένα γερό μπάτσο από την Ελλάδα αλλά δυστυχώς οι πολιτικοί μας δεν έχουνε τους δίδυμους γεννετικούς αδένες (κοινώς τ' αρχίδια).
Το ότι παίρνουνε ένα σκασμό λεφτά από τη χώρα μας και ότι πολλοί έλληνες πάνε να ανοίξουν επιχειρήσεις εκεί πέρα τα έχω γράψει και στο παρελθόν και δε θέλω να τα ξαναλέω.
Μήπως μετά το βέτο να τους ρίξουμε και ένα εμπάργκο για να συνετιστούνε; Βαρέθηκα να βλέπω την Ελλάδα να παίζει το ρόλο της φτηνής πουτάνας της Ευρώπης. Όποιος θέλει να γαμήσει έρχεται σ' εμάς. Το σεβασμό τον κερδίζεις. Δεν τον απαιτείς.
Επειδή όμως έχουμε και κάτι καλά φυντανάκια στην Ελλάδα που κρύβονται πίσω από αριστερές μάσκες και το μόνο που λένε είναι μαλακίες, πάλι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουμε διεθνώς σούργελα και να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας.
Σε εθνικά θέματα η εξωτερική πολιτική πρέπει να είναι μία και εννιαία καθώς επίσης να υιοθετείται απ' όλα τα κόμματα.
Υπάρχουν αρκετοί που την όποια αντίδραση της Ελλάδας στις προκλήσεις των Σκοπίων την ονομάζουν εθνικισμό. Μια λέξη που χρησιμοποιείται ως τσίχλα.
Σίγουρα πολλά καραγκιοζιλίκια των γειτόνων γίνονται για εσωτερική κατανάλωση στη χώρα τους, μια και η πολιτική σκηνή εκεί πέρα είναι για τα μπάζα. Ψηφοθηρία να γίνεται κοινώς.
Το είπα, το ξαναλέω και θα το ξαναλέω: ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ.

buzz it!

8 σχόλια:

  1. Η ιστορια εχει δειξει οτι τετοια θεματα πρεπει να τελειωνουν απο την γεννηση τους ακομα, αλλιως θα διαιωνιζονται μια ζωη. πιστευει κανεις ειλικρινα τωρα πια οτι θα βρεθει ποτε ακρη σε αυτο το θεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασίζουμε τις καλύτερες μέρες της Ελλάς σε άτομα που μας άφησαν να ζούμε τις χειρότερες μέρες.
    Τίποτα δεν μας ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους παρά το διεφθαρμένο μυαλό πάμφτωχων ανθρώπων και οικονομικά και σε μυαλό που γίνανε κάποιοι ξεκινώντας με το απόλυτο τίποτα.
    Είναι τα καλύτερα άτομα να τα διεφθείρεις αν συνυπολογίσουμε ότι είναι σαν τα παιδιά που τα κάνεις ό,τι θέλεις δίνοντάς τα απλά μια σοκολατίτσα Kinder.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο λαμόγια τι να περιμένει κανείς φίλε μου, δεν έχει κανείς τα μπαλάκια να αντισταθεί πραγματικά στα ξένα συμφέροντα, αλλα πιο μαλα...ες ειμαστε εμεις που ψηφίζουμε αυτα τα λαμογια τα τελευταία 30 χρόνια και βάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Nick Fassolas Σωστός. Πρωτίστως το φταίξιμο είναι δικό μας και μετά των Αμερικάνων που παίζουν τα παιχνίδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΑΘΗΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ(ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @anemos5 Οι αμερικάνοι ανέκαθεν καίγονταν για τα Βαλκάνια. Για' αυτό το λόγο η συγκεκριμμένη περιοχή μοιάζει με πυριτιδαποθήκη που είναι έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΕΙΛΤΕ mail διαμαρτυρίας και απαιτήστε την τιμωρία των δραστών. http://go.sync.gr/R6c0Kq

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;