Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2008

Print this post

Η ΝΤΟΠΑ, ΤΗΣ ΝΤΟΠΑΣ, ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ, ΠΩ ΠΩ! ΦΤΙΑΧΤΗΚΑ!

Λέγεται ότι η Χαλκιά βρέθηκε ντοπέ. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Αν κοιτάξουμε πέρα από εθνικότητες αθλητών πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ντοπάρισμα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει σε όλα τα κράτη είτε μας αρέσει είτε όχι.
Πάρτε το χαμπάρι. Οι παρθένες είναι είδος υπό εξαφάνιση. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα στην ίδια μοίρα θα βρεθούν και οι αθλητές που πάνε με το σταυρό στο χέρι και δε ντοπάρονται.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες σήμερα δεν έχουνε καμία σχέση με το όραμα του βαρώνου Ντε Κουμπερντέν για την αναβίωση των πρώτων.
Σήμερα οι αγώνες αυτοί είναι μια τεράστια διαφημιστική καμπάνια, και διαγωνισμός των φαρμακοβιομηχανιών για το ποια θα έχει δημιουργήσει το καλύτερο χάπι. Το μη ανιχνεύσιμο.
Τζάμπα ασχολούνται όσοι τρώνε το χρόνο τους για να μιλάνε υποτιμητικά για τους ντοπαρισμένους αθλητές ή για να τους δικαιολογήσουν. Η ζωή συνεχίζεται και η ντόπα βασιλεύει. Έτσι απλά.

buzz it!

4 σχόλια:

 1. Έτσι είναι όπως τα λες, και σε απάντηση σε προηγούμενο ποστ, πιστεύω ότι ο λόγος που οι Έλληνες αθλητές βρίσκονται ντοπαρισμένοι πολύ συχνότερα (σχεδόν αποκλειστικά θα έλεγα) είναι απλώς γιατί παίρνουν "πρωτόγονες" ντόπες σε σχέση πχ με τους αμερικανούς. Εκείνοι έχουν βρει χαπάκια που δεν ανιχνεύονται με τίποτα. Είναι κοροϊδία και απορώ πώς υπάρχει ακόμα κόσμος που πιστεύει στο θεσμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά λες Σουζάνα. Είμαστε πίσω στις ντόπες. lol... Ο θεσμός της Coca Cola...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ελλαδάρα... πίσω και στην ντόπα, κάτι τέτοια κάνουμε κι ύστερα τρέχουμε να σβήσουμε το "Κεντέρης" από τα πλοία. Παιδιά είναι πολύ απλό μια αιματολογική πριν αποδοθούν οι "δάφνες" χαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλώς τη Λούση. Δεν είναι κακή ιδέα αυτό που λες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;