Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Print this post

ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το θέατρο του παραλόγου δίνει άλλη μία παράσταση με βασικό ήρωα τα καύσιμα. Κομπίνες, αισχροκέρδεια, ταλαιπωρία των πολιτών, νεύρα. Το σενάριο έχει γραφτεί από τους κερδοσκόπους αλλά αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί ουκ ολίγες φορές. Χρειάζονται νέες ιδέες ακόμα και στην κλεψιά. Καταντάει μονότονη και βαρετή αυτή η κατάσταση.
Σήμερα μετά τη δουλειά σπατάλησα ότι απόθεμα είχα στο ντεπόζιτο ψάχνοντας στην πόλη και στα γύρω χωριά μερικά λίτρα βενζίνης. Τζίφος! Κράτησα λίγο για να έχω και να μπορέσω να πάω στο βενζινάδικο όταν αυτό θα ξαναέχει καύσιμα.
Μέχρι στιγμής καταφέρνω και παραμένω ψύχραιμος. Ούτε κρύο ούτε ζέστη που δεν έχω βενζίνη στο αυτοκίνητο μου. Θα το ευχαριστηθώ όμως όταν και αυτή η ταραχή περάσει και όλοι οι βενζινοπώλες που βρήκαν πάτημα στην έλειψη καυσίμων για να θησαυρίσουν αυτές τις μέρες μποϋκοταριστούνε (που δεν το βλέπω να γίνεται).
Μέσα στη μαυρίλα μας λέμε και καμιά μαλακία για να περάσει η ώρα. Άντε καληνύχτα! Αύριο τα λέμε καλύτερα. Πάλι μας ψόφησαν στη δουλειά και δεν έχω κουράγιο να γράψω πολλά αν και θα το ήθελα.

buzz it!

8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ .ΚΑΙ ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΤΑ ΠΡΏΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΆ ΕΙ ΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΑ ΜΕΤΆ ΤΟ ΣΥΝΗΘΊΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια χαρά. Ψιλοπράγματα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Hackaday, έχω διαβάσει μερικά post σου και πραγματικά (απ'αυτά που έχω διαβάσει) μου κάνει εντύπωση το πόσο συμφωνούμε.
    Δεν πολυμπαίνω στο sync και όταν μπαίνω είναι για να ποστάρω τπτ, αλλά χαίρομαι που διάβασα οτι μέσα από τις συζητήσεις σας κανονίσατε συνάντηση οπου βρέθηκε η Nellinezi και η Balabalabambaluna και η Φωτεινή και όσοι άλλοι, απλά αυτές οι κοπελιές τυγχάνει να είναι e-φίλες μου.
    Τέλος, να εκφράσω τα συλληπητήριά μου για την απώλεια που είχες.

    Όσο για το Ελλαδιστάν και τις παραστάσεις του, πάντα ίδιες θα είναι δυστυχώς!

    Εκτορας, πρώην attackthem.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Έκτορα. Χαίρομαι που συμφωνούμε. Όντως η συνάντηση με τα παιδιά από το sync στην Αθήνα ήταν θαυμάσια εμπειρία αν και κάποιοι δεν μπόρεσαν να έρθουν. Δεν πειράζει... Την άλλη φορά. Όσο για την απώλια... Εύχομαι αυτό που είδα με τα μάτια μου να μην το δει άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4:00. 16 υπερ 15 κατά.
    Η απεργία τέλειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @chris Οπότε φίλε μου πολύ κακό για το τίποτα. Εγώ προσωπικά δεν έπαθα τίποτα από την απεργία ούτε και που δεν είχα βενζίνη για μισή μέρα. Πάμε γι' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όυτε εγώ έπαθα διότι μετακινούμε με Μ.Μ.Μ.
    Ρώτα όμως την αδερφή που γύρισε κομμάτια από την δουλειά 17:00 το απόγευμα και δεν ήξερε τίποτα για όλο αυτό το θέμα και το τι διάστασεις υπερβολικές θα έπερνε πάλι λόγω του εξυπνάκια του Έλληνα!
    Ρώτα και τον πατέρα μου που ταλαιπωρήθηκε επί 3 ολόκληρες ώρες, έφυγε κατά 6 παρά και γύρισε κατά τις 9 (αφού πέρασε και από το σουβλατζίδικο για το ΅ειδικο επίδομα ταλαιπωρίας΅!)!!!
    Εμ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @chris Επειδ'η ακριβώς συναναστρέφεσαι τον εξυπνάκια τον έλληνα καλύτερα διασκέδασε το. Και εγώ υποχρεώθηκα σε άλλον να με πάει στη δουλειά αλλά τι να κάνω; Να γίνουν τα νεύρα μου κρόσια για τους μαλάκες; Μπα! Δε θα τους κάνω αυτή τη χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;