Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2008

Print this post

ΒΕΓΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΓΓΟΣ

Σε ένα ένθετο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας διάβασα ότι μια καινούρια ταινία ετοιμάζει ο Παντελής Βούλγαρης με τον τίτλο "Ψυχή Βαθιά". Η υπόθεση της ταινίας αφορά τον εμφύλιο πόλεμο και είναι ανθρωποκεντρική αλλά θα έχει και σκηνές δράσης (συγκεκριμμένα σκηνές μάχης). Στην ταινία θα παίξει και ο καλός μας άνθρωπος ο Θανάσης Βέγγος.
Ογδόντα δύο ετών ο Θανάσης Βέγγος και δεν πτοήθηκε να ανέβει στο Βίτσι για τα γυρίσματα και σε όχι ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες. Η συνέντευξη του βετεράνου ηθοποιού ήταν απολαυστική και από τα λεγόμενα του καταλαβαίνει κανείς το άσβεστο πάθος του για την ηθοποιία αλλά και το πόσο σέβεται όλους τους ανθρώπους. Καλό θα ήταν να τη διαβάσουν οι δήθεν σημερινοί stars της εγχώριας showbiz γιατί έχουν να διδαχτούνε πολλά.
Ο προϋπολογισμός της ταινίας κυμαίνεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ και μεταξύ των ηθοποιών που θα παίξουν σ' αυτήν είναι η Βικτώρια Χαραλαμπίδου, η Άννα Παρτσάνη και ο Βαγγέλης Μουρίκης.
Περιμένουμε λοιπόν εναγωνίως την προβολή της ταινίας στις αίθουσες.

buzz it!

10 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω αν θα πάει καλά από εισιτήρια το μόνο που θέλω να δω το βεγγο να τρέχει στα 82.Και όπως λες να τα βλέπουνε οι νεότεροί και να διδαχτουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "καλε μου άνθρωπε", ο θανάσης υπήρξε κ ειναι ο αγαπημένος μου ηθοποιος. περιμένω με αγωνία να τον δω κ πάλι σε δράση κ σε ευχαριστώ για την ενημέρωση που μας παρέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @molemou Και μόνο η παρουσία του σε αυτήν την ηλικία μου φτάνει.
    @fotini Ο Θανάσης Βέγγος είναι και ο δικός μου αγαπημένος ηθοποιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝ ΖΩΗ.....ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ "ΦΥΓΕΙ" ΕΝΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @εκατη Ο Θανάσης Βέγγος δεν έχει ανάγκη τα κανάλια. Αυτά τον έχουν ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέγγος !!! ρε τι μου θυμήσατε τώρα;
    Για να δούμε .... μάλλον πρέπει να λέτε για αυτό ή αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @grbase Αυτά και όλα τ' άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστός ... έχεις δίκιο ... όχι για το "αυτό ή αυτό" που έγραψα ... αλλά για το "όλα τ' άλλα" .... κι είναι πολλά ... πάρα πολλά.. σωστός και πάλι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά βε Χακ....είπα εγω οτι ο Βέγγος έχει ανάγκη απο τα κανάλια;Φυσικά τα κανάλια έχουν ανάγκη απο την παρουσία του....κι ο κόσμος....απο το μοναδικό γέλιο του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @grbase Εκτός από 'μένα σωστή σ' αυτό το θέμα είναι και όλη η υπόλοιπη Ελλάδα.
    @εκατη Δεν είπα βρε κοπέλλα μου ότι είπες ότι ο Βέγγος έχει ανάγκη τα κανάλια. Απλά εγώ υπενθυμίζω πως είναι και πως πρέπει να είναι κάποια πράγματα. Τα λέω στη νύφη για να τ' ακούει η πεθερά. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;