Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

Print this post

OΧΙ ΑΛΛΟ MADONNA

Τα νεύρα μας έχουνε γίνει κανταϊφι! Όλοι ασχολούνται με την περιβόητη συναυλία της Μadonna που λαμβάνει μέρος απόψε στην Αθήνα. Συγκεκριμμένα στο Ο.Α.Κ.Α. ΕΛΕΟΣ!
Ανοίγω την τηλεόραση να δω τα αθλητικά στις ειδήσεις και αντί αυτών βλέπω ζωντανές αναμεταδόσεις από το O.A.K.A. και να λένε τις άπειρες ανούσιες πίπες και παπαριές για το "γεγονός". Εκεί ως και οι ρεπόρτερ κάνουν σαν χαζοχαρούμενες μυξοπαρθένες μαθήτριες. Πριν από μια εβδομάδα μας τα ζάλιζαν με τη J. Lo. Τώρα; Ήρθε η σνομπ βασίλισσα της pop στην Ελλάδα και χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι!
Ανοίγω το ραδιόφωνο και ακούω τραγούδια της Μadonna, ανοίγω την τηλεόραση και πέφτω πάλι στη Madonna, σερφάρω στο internet και πετάγονται παράθυρα για τη Madonna (τα γνωστά pop up), πάω να διαβάσω τα αθλητικά σε καμιά εφημερίδα και ω ναι! διαφημίσεις και άρθρα για τη Madonna. Σωστή πλύση εγκεφάλου. Σήμερα το μεσημέρι σε ένα κανάλι είχε και μια αηδία - ταινία με τη Madonna ενώ χθες είχε ντοκυμαντέρ αργά το βράδυ σε ένα άλλο. Ως και διαγωνισμοί με SMS για δωρεάν (τάχα μου - τάχα μου) εισιτήρια για την εν λόγω καλλιτέχνιδα. Πως θα βγούνε τα γαμησιάτικα θα μου πείτε. Είναι κι αυτό. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!
Και στα σχολεία τα παιδιά το πρωί αντί να λένε την προσευχή θα ψέλνουν το Like a virgin!
Ως και μια θείτσα εβδομήντα χρονών το πρωί πήγε να μου ανοίξει κουβέντα για τη συναυλία της Μαdonna. Τι να σου πω ρε θείτσα. Έχε χάρη που σέβομαι τα δυο καρδιακά και τα τρία εγκεφαλικά σου επεισόδια, αλλιώς θα σε στόλιζα καταλλήλως!
Αυτό που μου τη δίνει είναι η υποκρισία και το fake. Ξαφνικά γέμισε όλη η Ελλάδα με Madonna - maniacs. Όλοι είναι fans της Μαdonna. Έμαθαν όλα τα ταγάρια τη Madonna. Θα ακούνε τα τραγούδια της για δυο - τρεις μέρες και μετά θα επιστρέψουν σαν άσωτοι υιοί στα σκυλάδικα. Η καγκουριά σ' αυτή τη χώρα έχει χτυπήσει κόκκινο.
Άι σιχτίρ πια! Εγώ για αντίδραση θα πάω ν' ακούσω Σοφία Βέμπο!

buzz it!

22 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!εμενα χακ...........δεν μου αρεσει η........ΜΑΝΤΟΝΑ!!!!!!!!χαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ekath Το θέμα δεν είναι αν μας αρέσει ή όχι. Σεβαστή η κάθε άποψη και το κάθε γούστο. Το κακό όμως με την πλύση εγκεφάλου που θέλουνε να μας κάνουνε έχει παραγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη Φωναζεις αυριο στας 10.00πμ θα εχεις την'Προσοπικης Μα΄δ΄ονα πεσκεση απο'εμενα,με ιπταμενα'ττ',καλη Κυριακη....:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @nispell Όχι ευχαριστώ φίλε μου. Δε θα πάρω. Έφαγα Madonna για μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα, αστείο έτσι? Αντιλαμβάνεστε την πλύση εγκεφάλου που γίνεται για την Μαντόνα, και δεν αντιλαμβάνεστε την πλύση εγκεφάλου που γίνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    απο την τv, το ραδιόφωνο, τους πολιτικούς, τους παπαδες... και τι κάνεται γι αυτό? ΤΙΠΟΤΑ.
    Πετάξτε την tv, επιλογή αυστηρή στο ραδιόφωνο, μουσική χωρίς λόγια, και αμφησβητείστε τους όλους, τα πάντα.
    Ετσι για να κάνεται και κάτι αντί να γκρινιάζετε μονάχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @theodosia Αυτά που λες τα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές και η πιο πρόσφατη ήταν στο post της 22 Σεπτεμβρίου. Αν δε βαριέσαι να εξερευνήσεις αυτό το blog θα βρεις πολλές αναφορές σχετικά με την τηλεόραση και τα παράγωγα της. Το παρόν post έχει να κάνει με το πόσο εύκολα ξιπάζεται ο έλληνας. Στ ερώτημα σου το τι κάνουμε γι' αυτό βιάζεσαι να απαντήσεις με μια λέξη. "ΤΙΠΟΤΑ". Δε νομίζω ότι είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι κάνει και πως αντιδρά ο καθένας. Το ότι γκρινιάζουμε πιστεύω ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να το κάνουμε γιατί υποτίθεται ότι έχουμε δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Αλήθεια εσύ δεν έχεις τηλεόραση στο σπίτι σου; Νομίζω ότι έχεις. Η τηλεόραση προσφέρεται και για DVDs και κονσόλες παιχνιδιών. Με λίγα λόγια δεν μπορείς να προτρέπεις τους άλλους να την πετάξουν όταν εσύ δεν το έχεις κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχω tv πάρα πολλά χρόνια, δεν ακούω ραδιόφωνο...
    Μόνο ότι έχω κάνει και εφαρμόζω καθημερινά προτρέπω και συμβουλεύω και τους άλλους να το κάνουν.
    Αυτή είναι η δουλειά μου άλλωστε,
    γι αυτό πληρώνομαι.
    Αν διαβάζατε βιβλία η κάνατε μια εκδρομη η πετυχαίνατε κατι αξιόλογο η η η η τότε θα μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε την ελευθερία λόγου και να πούμε κατι άξιο λόγου.

    Αλλά οχι.
    Βρες μου εσύ ένα ποστ σε κάποιο blog, αρθρο σε κάποιο προτωσέλίδο εφημερίδας η περιοδικού δεν μιλάω για την τηλεόραση, που να αξίζει δεύτερη ματιά - πωτοσέλιδο έτσι-
    πουθενά.
    Βρες μου κάπου που να μιλάει για αγάπη, σεβασμό, ομορφιά, κατανόηση, καλοσύνη και τα λοιπά χωρίς γκρίνιες και κακομοιριά.
    Ισως να υπάρχουν μερικά αλλά είναι ελάχιστα.
    Ξέρετε πως τους αποκαλώ στα σεμινάρια που κάνω όλους αυτούς?
    ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
    Μην πέφτετε στην παγίδα τους
    Βγάλτε τους απο την ζωή σας.
    Αν θέλετε να έχετε ζωή ΔΙΚΗ σας.
    πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @theodosia Νομίζω ότι βγαίνεις εκτός θέματος. Εγώ αναφέρομαι στο Madonnoπρήξιμο που υφιστάμεθα τις τελευταίες μέρες για να μην πω εβδομάδες και εσύ μιλάς για στάση ζωής. Ωραία όλα αυτά που λες και πρεσβεύεις αλλά νομίζω ότι πέφτουν λίγο (πρόσεχε: λέω λίγο και όχι εντελώς) άσχετα με το post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @theodosia
    Πέταξες την τηλεόραση;;;;;
    Σε πρώτη φάση ελπίζω να μην πέτυχες κανά περαστικό …. :-)
    Σε δεύτερη φάση οφείλω να σου πω ότι έκανες ΚΑΚΩΣ … τι κακώς δηλαδή ΚΑΚΙΣΤΑ … ΕΓΚΛΗΜΑ MEGA … κάτι σαν έγκλημα ιδιαζόντως ειδεχθές με πρόθεση και δόλο … και φυσικά προτίθεμαι να υποστηρίξω την άποψή μου με στοιχεία ατράνταχτα …
    1) Αφαιρώντας την τηλεόραση από ένα δωμάτιο δημιουργείς ένα κενό στο χώρο
    2) Δεν έχεις με τι να κρατήσεις την πόρτα ανοιχτή … η TV είναι ιδανική .. δεν κλείνει η πόρτα όσο και να φυσάει
    3) Δεν έχεις που να βάλεις το σεμέν της γιαγιάς … αυτό με τη μυτούλα να κρέμεται ..ξέρεις
    4) Αναγκαστικά πρέπει να αγοράσεις σκάλα για να φτάνεις τα ψηλά σημεία του σπιτιού. Η τηλεόραση αντέχει αποδεδειγμένα το βάρος ενός ανθρώπου.
    5) Δεν έχεις με τι να εκνευριστείς όταν είσαι σπίτι και ειδικά όταν μένεις μόνος σου. Για σκέψου και μένα που μένω μονάχος … ανοίγω την τηλεόραση … βλέπω τον κόσμο να ωρύεται για το αν έκανε καλά η Madona που φόραγε κοσμήματα αξίας 750.000 ευρώ και έχω κάποιον να βρίσω …. Είναι μια διέξοδος
    6) Χωρίς TV στερείς από τον εαυτό σου την επιλογή να αλλάξεις κανάλι … ξανά και ξανά ..
    7) Να σου θυμίσω ότι η τηλεόραση είναι ιδανική για παιδιά … τα αφήνεις και αποχαυνώνονται κανά 8ωρο κι εσύ κάνεις τις δουλειές του σπιτιού.
    8) Δεν έχεις που να δεις το DVD «ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ» της Espresso
    9) Δεν έχεις που να αντιπαραβάλεις το ωροσκόπιο που σου πασάρει το κάθε περιοδικό. Ενώ έχοντας τηλεόραση … βλέπεις όλα τα ωροσκόπια και ξέρεις πιο περιοδικό είναι έγκυρο
    10) και πιο σημαντικό …. το καλό το άφησα για το τέλος … ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΒΑΖΟ δώρο της πεθεράς σου; Στην ίδια; …. Την πάτησες … θα πας μέσα

    Πίστεψέ με … τη τηλεόραση είναι ΕΡΓΑΛΕΙΟ …δώρο θεού ένα πράγμα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα όταν φτήνυναν …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν δεν υπήρχαν αγοραστές δεν θα υπήρχαν πωλητές....το κακό είναι ότι αυτοί που αγοράζουν αντί να επιλέγουν τα προιόντα, ταυτίστηκαν με το προιόν των αγορών τους...γι αυτό τους αποκαλούμε ΨΩΝΙΑ!!!! καλή κυριακή Hackaday!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιατί να είναι μιζέρια, κακομοιριά και γκρίνια όλα τα αρνητικά σχόλια; Στο κάτω - κάτω δε ζούμε και σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Είναι αμέτρητοι οι εξωγενείς παράγοντες που μας φορτίζουνε με άγχος και όχι μόνο η τηλεόραση με την ευρεία έννοια. Γιατί να πετάξω την τηλεόραση που στην ουσία αυτή η κίνηση σημαίνει ότι ρίχνω πόρτα στα κανάλια; Εφόσον πληρώνω μερικά από αυτά (βλέπε Ε.Ρ.Τ.) φυσικό δεν είναι να έχω και απαιτήσεις; Στο κάτω - κάτω με μια δορυφορική βλέπεις καταπληκτικά θεματικά κανάλια όπως το Animal Planet, Travel Channel, National Geographic, ESPN κ.α.
    Μην ξεχνάμε και τις χρήσεις που παραθέτει και ο πολυ καλός φίλος grbase. Απλά με τις πλάσμα δεν μπορείς να αντικαταστήσεις τις σκάλες. Γεια σου melissa καλή Κυριακή (ή ότι έμεινε απ' αυτήν τέλος πάντων) και σε 'σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @hackaday
    Αν κρατήσεις τη συσκευασία από τις plasma κάνει την ίδια δουλειά με τη σκάλα κι έχεις και την τηλεόραση στη καβάτζα μη τυχόν και σπάσει κανένα τζαμι ...ε!!! χειμώνας έρχεται
    by the way μπορείς να μου θυμήσεις κανά hit της Βέμπω;

    @melissa
    Συμφωνώ απολύτως και αναρωτιέμαι ...τα ψώνια ... πότε γιορτάζουνε .. της Αγίας Λαϊκής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @grbase Θέλεις Βεμπικό hit? "Παιδιά! Της Ελλάδος παιδιά!"
    @λούσυ Γεια σου Λούσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Sorry ρε συ Hack, αλλά εδώ καθημερινά μας γινεται πλήση εγκεφάλου για το πόσο κατάλληλος για προθυπουργός είναι ο Καραμανλής!! εσύ στην Madonna κώλησες; τουλάχιστον αυτη εχει και κάποια "προσόντα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @nick fassolas Δε διαφωνώ, απλά σε τέτοια μεγάλα "γεγονότα" θαρρείς και όλοι είναι συνεννοημένοι για το πρήξιμο. Ο καραμανλής μας πασάρεται καθημερινά, όπως και όλα τα άλλα κοπρόσκυλα, σε δόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευτυχώς όλο το Σ/Κ ήμουν έξω, δεν άνοιξα καθόλου τηλεόραση ραδιόφωνο κλ.π (μιας και είχα και γενέθια) 33 τώρα :) και έτσι γλίτωσα!!!

    Καλή εβδομάδα Hacakaday

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Hackaday εννοούσα, σόρι ο... δαίμων του πληκτρολογίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @zamanftou Να τα εκατοστήσεις και χρόνια καλά με υγεία. Ο δαίμων του πληκτρολογίου χτυπάει παντού και όχι μόνο εσένα οπότε μην ανησυχείς. Με λίγα λόγια το Σ/Κ πέρασες καλά. 33 ε; Εγώ σε κάτι παραπάνω από μήνα κλείνω τα 34. Πίκρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρώτα πρώτα νέε μου το Βέμπ"Ο" με όμικρον για να μην αναστηθεί και μας πάρει κυνήγι στα βουνά.

    Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησε η Μαντόνα, άγνωστη τότε ακόμη στην χώρα των μεγάλων Κριτών και ακόμη πιο μεγάλων Γλυφτών.
    Το τι δεν της έσουρναν μιλάμε...τι άφωνη, τι ατάλαντη, τι για την ύβρη να διαλέξει για καλλιτεχνικό, το όνομα της Παναγιάς της Μεγαλόχαρης (ΜΑΝΤΟΝΑ), τι διάττοντας αστέρας, τι έναν χρόνο ύπαρξης προμαντεύανε..
    και πάρα πολλά ακόμη ευτράπελα.

    Προσωπικά δεν ακούω Μαντόνα, είμαι του Ελληνικού Λαϊκού. Δεν μπορώ όμως να μην αναγνωρίσω την αξία της σαν καλλιτέχνη.

    Το πρόβλημά σου το κατανοώ απόλυτα, και ξέρω πως δεν έχει να κάνει με την Μαντόνα προσωπικά, μα με τα ΜΜΕ, και την συνήθειά τους τα τελευταία χρόνια να υπερβάλλουν για τα πάντα. Το βρήκα;
    Λοιπόν, συμφωνώ απόλυτα.
    Κάποιος κάποτε τους είπε, πως τα ΜΜΕ έχουν τεράστια δύναμη, μέχρι και κυβερνήσεις μπορούν να ανατρέψουν, και το πιστέψανε..
    Ρε τουρλαντουρτζήδες, δεν λέγανε για σας, για τους δημοσιογράφους του εξωτερικού ρε μιλάγανε, αλίμονο να εννοούσαν έλληνες δημοσιογράφους, εδώ, μέχρι και ο Πρεζας τιβίς (ΠΡΕΖΑ TV) την είδε δημοσιογράφος, τι να λέμε τώρα..
    (Είπε κανένας ...δημιοσιογράφος τίποτα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φίλε μου Nick Fassola, γράφεις:

    "Sorry ρε συ Hack, αλλά εδώ καθημερινά μας γινεται πλήση εγκεφάλου για το πόσο κατάλληλος για προθυπουργός είναι ο Καραμανλής!! εσύ στην Madonna κώλησες; τουλάχιστον αυτη εχει και κάποια "προσόντα"!"

    Δεν είναι το πρόβλημα της Ελλάδας το "πόσο κατάλληλος για πρωθυπουργός είναι ο Καραμανλής", αλά το "πόσο ακατάλληλοι για πρωθυπουργοί είναι όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι" γι αυτή την θέση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @aaton Καλώς το Νικόλα. Την αξία της Madonna Ως καλλιτέχνιδα δεν την αμφισβητώ. Αλλά και το πρήξιμο δεν το αντέχω. Και τα σουβλάκια είναι νόστιμα αλλά να τα τρώει κανείς τρεις φορές την ημέρα κάθε μέρα παραπάει. Θα σιχτιρίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;