Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Print this post

TV ΞΕΦΤΙΛΑ

Έφτασε και ο καιρός όπου ανασυγκροτείται και η tv. Oh yes!!! Ξεκινάνε τα πρωινάδικα, τα μεσημεριανά, οι κουτσομπολίστικες και οι lifestyle εκπομπές και μια συντριπτική πλειοψηφία από σήριαλ τα οποία είναι πεταμένα λεφτά.
'Ολοι οι πρωτοκλασσάτοι δημοσιογράφοι πήραν τις θέσεις τους στα δελτία των 20:00' και οι πανελίστες και οι πανελίστριες φιγουράρουν με αυτοπεποίθηση για να πούνε το κοντό τους και το μακρύ τους με την κρυφή ελπίδα ότι μια μέρα θα τους προσέξει κάποιος και θα τους δώσει τη δικιά τους εκπομπή. Με λίγα λόγια το πάνελ το βλέπουν ως μέσο για δημοσιότητα, αναγνώριση, φράγκα και δόξα. Γλάστρες και τηλεμαϊντανοί στο φόντο και σε τηλεοπτικές εξάψεις αντίστοιχα. Διάφορες μοντέλες θα διαδίδουν ότι ανέκαθεν είχαν μια έφεση στο τραγούδι και στην ηθοποιία και θα βαλθούν να μας σπάσουν τα νεύρα με τον να προσπαθούν να μας το αποδείξουν.
Πάλι θα χρυσώσουν τα video clubs. Εγώ περιμένω τη συνέντευξη της χρονιάς. Ποια θα είναι αυτή; Μα φυσικά αυτή του Τζίμη Πανούση. Ως γνωστόν ο εν λόγω καλιτέχνης κάθε χρόνο δίνει μία μόνο τηλεοπτική συνέντευξη. Απλά αναμένουμε να δούμε πότε για να λέμε ότι είδαμε και εμείς τηλεόραση.
Για άλλη μια τηλεοπτική σεζόν η ελληνική tv θα δείχνει τους ίδιους και τους ίδιους να περιφέρονται από κανάλια σε κανάλι και από εκπομπή σε εκπομπή. Θα έχουνε άποψη για όλα και κοινώς θα μας σπάσουνε τ' αρχίδια. Θα πήξουμε στους διαγωνισμούς όπου θα καλούνται οι κακομοίρηδες τηλεθεατές να στείλουν sms, να τα πληρώσουνε αδρά και στο τέλος να μείνουνε με το πουλί στο χέρι.
Τα χριστούγεννα που θα πάρω το δώρο από τη δουλειά θα βάλω δορυφορική και θα βλέπω πραγματική τηλεόραση. Σιγά μη κάτσω να βλέπω τα σούργελα και να ανέχομαι τους καναλάρχες που θέλουνε να με λανσάρουνε τελευταίας διαλογής κακέκτυπα και τηλεσκουπιδαριό. Έμπνευση μηδέν! ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

buzz it!

20 σχόλια:

  1. γι αυτό κι εγώ ασχολούμαι με τον Πανωλεθρίαμβο και ... ΑΝΟΙΓΩ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @grbase Τυχεράκια... κλαψ, λυγμ!
    Σου άφησα σχόλιο στο πρώτο σακουλάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γι'αυτο εγω δεν βλεπω καθολου τηλεοραση Χακ!την καλησπερα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ekath Καλησπέρα. Όχι ότι ισοπεδώνουμε τα πάντα αλλά για να λέμε και την αλήθεια το μεγαλύτερο ποσοστό της ελληνικής τηλεόρασης είναι για τα μπάζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως φετος φαινεται πως θα εχει ενδιαφεροντα πραγματα.Ας τα δουμε πρωτα και μετα ας τα κρινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @anisixos Σίγουρα δεν προδικάζουμε αλλά μετά από τόσα χρόνια φόλας που τρώμε η επιφύλαξη χρυπάει κόκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @fotini Εγώ τα λέω αλλά ποιος μ' ακούει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχεις δίκιο χακ, αλλα επειδή έχω δορυφορικό πιάτο πρέπει να βάλεις μοτεράκι για να μην πιάσεις μόνο hotbird ή astra αλλά και άλλους δορυφόρους.
    Εμένα βλέπει το ΄"καυτό πουλί" (βλ. hotbird) και σου λεω με βεβαιότητα πως παίζει και αρκετά αισθησιακά κανάλια (φωτογραφίες ή μαλακό περιέχομενο), αραβία (ιραν, ιρακ, σαουδική και άλλα τέτοια) και πολλή τηλεμαρκετινγκ.
    Θέλει ψάξιμο πολύ. Άσε που δεν έχει τους ποδοσφαιρκούς αγώνες. Ολα τα καλα είναι και κλειδωμένα!
    Για αυτούς τους λόγους μοτεράκι με τα μπούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σκέψου μια μέρα να ανοίγαμε όλοι τα παράθυρα και να πετούσαμε ΟΛΕΣ τις τηλεοράσεις έξω, να τις διαλύαμε και να απελευθερωνόμασταν...
    Αυτό κι αν θα ΄ταν επανάσταση! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @chris Εννοείται ότι θα βάλω μοτεράκι. Για να πιάνω ESPN, VH1, ANIMAL PLANET, NATIONAL GEOGRAPHIC και άλλα τέτοια...
    @σουζάνα Δεν είναι κακή ιδέα αλλά για σκέψου να ανοίγαμε τα παράθυρα και να πετούσαμε όλους τους τυχάρπαστους (βλ. ανθρώπους της τηλεόρασης) που πλουτίζουν χάρη στην τηλεθέαση που εμείς τους δίνουμε και μετά σνομπάρουν τον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό θα ήταν το καλύτερο, αλλά πού να τους βρεις όλους αυτούς και ποιον να πρωτοπετάξεις; Ενώ αν απλώς μια μέρα όλες οι τηλεοράσεις διαλύονταν, όλοι αυτοί θα έμεναν χωρίς δουλειά. Είμαι πολύ περίεργη να μάθω τί θα έκαναν μετά.

    Αλλάζω κανάλι και είναι σα να πηγαίνω από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη. Κυριολεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @σουζάνα Πες το πιο απλά. Από τον ένα μαλάκα στον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. hack έπαθες τα-πηρο-κρανίωση ε? η τηλεόραση είναι μόνο για να βλέπεις κανα DVD, ντοκυμαντέρ άντε και καμμιά καλή ταινία .. (+ ποδόσφαιρο για σας τους άνδρες). Κατά τα άλλα προτείνω ραδιόφωνο με μουσική, βιβλία και συζήτηση ...είναι το μόνο φάρμακο....(επίσης οι βολτίτσες και το ίντερνετ)τί άλλο; σινεμά, καμμιά συναυλία, φίλοι στο σπίτι...τόσα πράγματα υπάρχουν, πώς έχουν φθάσει τον κόσμο να εξαρτάται από το χαζοκούτι; καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @melissa Δεν έχεις και άδικο απλά ενώ με τους σωστούς χειρισμούς η τηλεόραση θα μπορούσε να είναι ένα πρώτης τάξεως επικοινωνιακό μέσο αναλώνεται με τους χαλβάδες για πιο χαλβάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα, δεν έχω τηλεόραση. Το τελευταίο πρόγραμα που είδα σε ξένη ήταν η έναρξη και η λήξη των ολυμπιακών αγώνων. ΠΕΤΆΞΤΕ ΤΗΝ η διαλέξτε αυστηρά αλλά πολύ αυστηρά αυτά που θέλετε να δείτε. Μην γκρινιάζετε ουτε να κρίνετε γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που αυτά ακριβώς αξίζουν να βλέπουν. Γι' αυτούς είναι η τηλεόραση όχι για εμένα. Εσεις τι θα κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γεια σου Θεοδοσία. Χάθηκες. Όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι όλα πολύ καλά. Χάθηκα γιατί γράφω το βιβλίο μου και ετοιμάζω και ακόμη δύο. Χρειάζομαι συγκέντρωση και εσείς με ξεμυαλίζετε, ευχάριστα σίγουρα αλλά χάνω την ροη της σκέψης μου. Δεν χάνομαι πραγματικά όπως βλέπεις, στα διαλείματα είμαι εδώ. φιλιά σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @theodosia Μόλις είναι έτοιμο εννοείται ότι θα σφυρίξεις κλέφτικα. Ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;