Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Print this post

Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕ ΧΟΡΤΑΣΕ

Πόσο ξεφτίλας μπορεί να είναι ένας πολιτικός; Όσο δεν πάει. Όταν κάποιος βάζει υποψηφιότητα για να γίνει βουλευτής το μόνο που κάνει είναι να βγάζει λόγους, φυλλάδια και διαφημίσεις που λένε ότι θέλει να δουλέψει για το καλό του τόπου. Όταν καταφέρει να πάρει τη θέση στην αρχή είναι συνεπαρμένος, μετά καβαλάει το καλάμι, κατόπιν μπλέκει σε σκάνδαλα και στο τέλος όταν αποκαλυφθεί προκειμένου να σώσει το τομάρι του καταφεύγει σε όλα τα αθέμιτα μέσα. Γνωριμίες, κατάχρηση εξουσίας και ότι συνεπάγεται αυτό.
Έτσι και ο Ρουσόπουλος δεν ξέφυγε από αυτή τη γραμμή. Μετά την παραίτηση του κατέφυγε σε μήνυση κατά του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA. Καθόλου ανδρίκιο θα έλεγα. Γιατί ο πολιτικάντης είναι καλυμμένος από τη βουλευτική ασυλία. Εκ του ασφαλούς λοιπόν κινείται όπως θέλει και ζητάει και χρηματική αποζημίωση. Δε χόρτασε ακόμα, θέλει κι άλλα.
Εγώ δεν καταλαβαίνω το ρόλο της βουλευτικής ασυλίας. Το μόνο που εξυπηρετεί είναι να κάνουν οι πολιτικοί ανενόχλητοι τα σκάνδαλα τους, να παίρνουν τις μείζες τους και να κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Αν γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας πιστεύω (προσωπική μου άποψη βέβαια) ότι δε θα έχουμε τόση σαπίλα στο πολιτικό μας σύστημα.
Να μου το θυμηθείτε. Απ' όλη αυτήν την υπόθεση του Βαλτοκλεβίου δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς και τα φράγκα και οι βίλες θα μείνουν σ' αυτούς που άπλωσαν το χέρι στη μαρμίτα. Κάτι σαν τα ομόλογα και τόσα άλλα σκάνδαλα που ξεχάστηκαν με τον χρόνο.
Αλήθεια, ο γιος του ταχυδρόμου στις επόμενες εκλογές αν είναι πάλι υποψήφιος τι πίπες... ε συγνώμη... λόγους θα απευθύνει προς τους υποψήφιους ψηφοφόρους - γίδια; Τι επιχειρήματα θα προβάλλει για να τον αναδείξουν και πάλι βουλευτή; Ευθιξία ή κοινώς τσίπα δεν υπάρχει. Για να διασφαλίσει το προσωπικό του κέρδος στράφηκε ακόμη και στο συνάφι του τους δημοσιογράφους. Ο άνθρωπος δεν υπολογίζει τίποτα. Εν ολίγοις είναι αρπάχτρας μεγάλου βεληνεκούς.
Άι σιχτίρ!!!

buzz it!

7 σχόλια:

  1. Αι σιχτίρ κι από μένα φίλε , που στα τούρκικα σημαίνει 'αι γαμήσου' ,να πάνε λοιπόν να γαμηθούν και να μην ξανασηκωθούν. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ! Πρότασή μου να δώσεις αφορμή για 'αι σιχτίρ' ! ΠΟΣΑ ΑΡΑΓΕ...............
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μητσαρα αυτα να τα βλεπουμε εμεις που θα παμε στην καλπη...
    ολοι τον κωλο τους κοιταν να καλυψουν..
    ο πολιτικος πλεον εκλεγεται για ρουσφετια και για να φουσκωσει η τσεπη του λεφτα..
    οσο για την βουλευτικη ασυλια,εχει υπερψηφιστει και απο τους 300...
    λες να μην ξερουν τι κανουν?
    εδω περασαν νομοσχεδιο το οποιο λεει οι βουλευτες να μην πληρωνουν τον λογαριασμο του κινητου τους τηλεφωνου εως το ποσο των 200 ευρω!!!!!!!!!!!δηλαδη ο βουλευτης αν του ερχεται ο λογαριασμος του κινητου 230 ευρω τον μηνα θα πληρωνει μονο τα 30,τα υπολοιπα το κρατος,δηλαδη ο λαος,δηλαδη εμεις,οι μαλακες!!!πληρωνε τωρα εσυ 210 ευρω τελη κυκλοφοριας φετος και κανε και τουμπεκα...
    αει στο διαολο πια,βαρεθηκα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @σκορπιεσ σκεψεισ Καλημέρα. Με κάλυψες πλήρως.
    @spyros1000 Και άλλες πόσες κρυφές αβάντες θα έχουνε. Με την πάροδο του χρόνου θα βγούνε προς τα έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απο συστασεως του Ελληνικου Κρατους,αυτα γινονται..Η βρωμια και η σαπιλα εχει εξαπλωθει παντου..Οι βολευτες(οχι βουλευτες),βολευουν ο καθενας,απο 500-1000 δικους τους,και ο καθενας φτιαχνει το "κοπαδι" του..με τα "μαντροσκυλα" να τους φυλανε..αυτους..οχι εμας που τους πληρωνουμε..Η βολευτικη ασυλια..Δεν θα επρεπε να υπαρχει απλα..Γιατι ρε εχεις ασυλια?Τι εισαι δηλαδη παραπανω απο εμενα?Αμ η περιβοητη..εκκλησιαστικη περιουσια?Ποιος σας τα εδωσε μωρε τα δισ?Ο..Θεος..?Ανθρωποι του Θεου..Μην ξερασω..Αν υπαρχει ο Θεος που λενε,αυτους πρεπει να καψει..Πρωτους-πρωτους..Κακομοιρα Ελλαδα..Μπανανια σε εχουνε κανει..Ουτε καν στον 3ο λεγομενο κοσμο δεν ανηκεις..Στον..4ο..και μονη σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @basilis4 Για να σε βοηθήσω γεωγραφικά η ελλάδα ανήκει στον πλανήτη Γκούφη στον ατσερισμό της τρόμπας του γαλαξία του μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραία τα λέτε, αλλά όλοι τελικά τι θα βολευτούν και τι θα φάνε κοιτάνε...η διαφθορά που διαχέεται, αφού τρώει ο Ρουσόπουλος και ο κάθε καραγκιόζης, είναι "αξία", να τους πατήσουμε για να πάμε να φάμε εμείς.
    Έτσι διαμορφώνεται η "συνείδηση" του λαού, και μετά λέμε γιατί διαιωνίζονται κάποιες καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @iremi.dinami Και να πατηθεί ο Ρουσόπουλος πως είναι δυνατόν να φάει ο απλός πολίτης; Τόσο εύκολο το βρίσκεις; Να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Σίγουρα πρέπει να αλλάξει σε πολλά πράγματα και η νοοτροπία του λαού αλλά δεν κοιτάνε όλοι ν' αρπάξουνε. Τουλάχιστον όχι ν' αρπάξουνε τόσο πολύ αν σ' ευχαριστεί αυτή η εκδοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;