Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Print this post

ZEITGEIST THE MOVIE

Η τακτική του παρόντος blog δεν είναι η μετάδοση video από το youtube ή από αλλού. Παρόλα αυτά δε μ' αρέσει να είμαι απόλυτος και να αποκλείω την αναμετάδοση κάτι πολύ ενδιαφέροντος.
Πήρα την απόφαση να αναμεταδώσω το ZEITGEIST THE MOVIE. Είναι χωρισμένο σε τρία μέρη. Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκυμαντέρ το οποίο βραβεύτηκε το 2007 ως best feature activist' s spirit στο φεστιβάλ ACTIVIST FILM FESTIVAL το οποίο έλαβε μέρος στις Η.Π.Α. και πιο συγκεκριμένα στο Hollywood.
Το πρώτο μέρος έχει σχέση με τις θρησκείες, το δεύτερο με το "τρομοκρατικό¨χτύπημα της 11/9 στη Νέα Υόρκη και το τρίτο μέρος αναφέρεται στις τράπεζες, τα σκάνδαλα, τις κομπίνες και τους μεγαλοκαρχαρίες (ιδιαίτερα επίκαιρο).
Καλό θα ήταν να εξοικονομήσετε δυο ώρες και να δείτε το ντοκυμαντέρ. Πραγματικά τα σπάει. Έχει και ελληνικούς υπότιτλους.
Καλή διασκέδαση... ή... να ευχηθώ καλούς προβληματισμούς;

PART 1


PART 2


PART 3


Πηγή: http://zeitgeistmovie.com

buzz it!

15 σχόλια:

  1. Πριν 20 μερες κυκλοφόρησε και η συνέχεια.. Zeitgeist: Addendum

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @wert01gf Το ξέρω το αναφέρει και στο link που έχω βάλει κάτω από τα videos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @pan Ευχαριστώ φίλε. Θα το δώ το απόγευμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα το δώ από το blog σου ή το youtube και θα σου πώ εντυπώσεις. Ενδιαφέρον φαίνεται. Πώς και τους... ξέφυγε και το άφησαν να κυκλοφορήσει στο Αμέρικα;

    Καλό Σ/Κ, καλό μήνα!

    P.S. Μπορείς να εκφράζεσαι όπως γουστάρεις στο blog μου. Μην αυτολογοκρίνεσαι! υπεύθυνος για τη διαχείρισή του είμαι εγώ και ΣΙΓΟΥΡΑ ό,τι και να πεις, δεν το μαγαρίζει, τους αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τουσ υποτιτλους εσυ τους εβαλες?
    πως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @spyros1000 Δεν τους έβαλα εγώ τους υπότιτλους αλλά το βρήκα έτοιμο στο site που αναφέρω ως πηγή. Το να βάλει υπότιτλους δεν είναι τίποτα δύσκολο. Αν τους βρεις έτοιμους με ένα προγραμματάκι συγχρονισμού (τζάμπα βέβαια, τόσα υπάρχουν στο internet) τους προσθέτεις. Ο άλλος τρόπος προϋποθέτει πολύ ακλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και αρκετό χρόνο.
    @ektoras περιμένω τις εντυπώσεις σου. Στις Η.Π.Α. αν και περίεργο υπάρχουν αρκετές ομάδες ακτιβιστών που μιλάνε τη γλώσσα της λογικής. Απλά τις περισσότερες φορές δε βγαίνουν στην επιφάνεια. Περίμενε το επόμενο μου σχόλιο. Εφόσον έχω το ok από 'σένα θα ρίξω γερό μπινελίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @kourtgeo Κάνε κλικ στο link που έβαλε ο pan στο σχόλιο του. Είναι το καινούριο Zeitgeist με ελληνικούς υπότιτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Την έχω δεί, μπορώ να πω πως με έπιασε απελπισία μετά...
    την καλημέρα μου αδερφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @aaton Δες και το καινούριο Νικόλα στο link που άφησε στο σχόλιο του ο pan. Καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ox an einai na me piasei k mena apelpisia asta na pane!!alla kamia fora prepei na anoigei k t mialo,na akoume pragmata pera apo ayta p pistevoume k as mn einai alithina i kai as einai!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ανώνυμος τι να σου πω... Ο καθένας τα ερμηνεύει όπως θέλει... Κάποιο δεν θέλουν να τα πιστεψουν... Είναι η άμυνα τους. Άλλοι ούτε να ασχοληθούνε θέλουν και άλλοιασχολούνται μόνο με αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;