Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Print this post

ΠΑΡΚΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

Μερικοί τύποι είναι απίστευτοι. Νομίζουν ότι μπορούνε να κάνουν ότι θέλουν, να οικειοποιούνται τα πάντα, να τα θεωρούνε κτήμα τους και αν τυχόν πάει κανείς να καταπατήσει την αυθαίρετη ιδιοκτησία τους ζητάνε και τα ρέστα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Είναι ένας τύπος στη γειτονιά που μένω ο οποίος αν και συνταξιούχος έχει και δουλεύει το μαγαζί του και πάνω από το μαγαζί του είναι το σπίτι του. Ως εδώ όλα καλά. ΑΛΛΑ το άτομο έχει και ένα κωλοσυνήθειο. Πιάνει χώρο παρκαρίσματος για δυο αυτοκίνητα με καρέκλες και τενεκέδες. Ένα για το δικό του και ένα για το αυτοκίνητο του γιου του. Υπόψην δεν έχει άδεια από την τροχαία ή τη νομαρχία για να το κάνει αυτό.
Το λοιπόν χθες μόλις επέστρεψα από τη δουλειά το απόγευμα ξεθεωμένος ψάχνω για μέρος να παρκάρω αλλά τίποτα. Προχωρώντας σιγά - σιγά λίγο πριν τη διασταύρωση στα δεξιά του δρόμου βλέπω ένα άνετο μέρος. Ωραία: Πλησιάζω λίγο ακόμα και βλέπω τις καρέκλες του τυπά. Ανάβω alarm, κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και βάζω τις καρέκλες στο πεζοδρόμιο. Παρκάρω ωραία και άνετα και σκέφτομαι ότι αν ήταν ο γέρος από μια μεριά και να μ' έβλεπε θα έβγαζε αφρούς. Με το που σβήνω τη μηχανή ακούω κορνάρισμα από πίσω. Τι ήθελα και τον μελετούσα τον κωλόγερο; Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του με τη γυναίκα του και την κόρη του. Σαλταρισμένος όπως ήμουν από τη δύσκολη μέρα στη δουλειά πάω να του μιλήσω και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:
- Τι έγινε ρε μάστορα;
- Πάρε τ' αυτοκίνητο σου για να βάλω το δικό μου.
- Έχεις άδεια;
- Έχω.

- Που είναι; Γιατί δεν υπάρχει ταμπελάκι με τον αριθμό της άδειας;
- Κοίταξε ... η λογική τι λέει.

- Ρε μάστορα για να μη σπαταλάμε σάλιο αν δεν έχεις άδεια αυτό που κάνεις με τις καρέκλες είναι παράνομο και αν έχεις πρόβλημα να φωνάξουμε την τροχαία.
- Ποια τροχαία. Εδώ είναι το σπίτι μου, είναι θέμα λογικής.
Να μην τα πολυλογώ την ώρα που μιλούσαμε άδειασαν άλλες δυο θέσεις και ο γέρος είχε την απαίτηση να πάρω το αυτοκίνητο μου για να βάλει το δικό του και υποδεικνύοντας σε πιο μέρος να παρκάρω. Τι λέει το άτομο ΟΕΟ; Τότε ήταν που πείσμωσα και άρχισα να φωνάζω. Για άλλη μια φορά έγινα νούμερο στη γειτονιά εφόσον βγήκαν όλοι στα μπαλκόνια. Να φανταστείτε ότι η αρραβωνιαστικιά μου που πήγε σε ένα μαγαζί σε άλλο δρόμο με άκουσε από απόσταση άνω των εκατό πενήντα μέτρων.
Να προσπαθεί ο παππούς να με μεταπείσει για να πάρω το αυτοκίνητο αλλά εγώ τίποτα. Το τι μαλακίες έλεγε ως επιχειρήματα δε λέγεται. Το βασικό του επιχείρημα ήταν η λογική. Τώρα ποια λογική; Μάλλον αυτή που έχει στο μυαλό του, αυτή που τον εξυπηρετεί και την αντιλαμβάνεται μόνο αυτός. Κάνει χαμαλίκι λέει. Κουβαλάει από το αυτοκίνητο του σακιά με προϊόντα. Μαλακίες. Εγώ όταν γυρνάω από το super market μαλάκας είμαι που κουβαλάω τις σακούλες πολλές φορές για εκατό μέτρα; Έβαλα ποτέ καρέκλες για να πιάσω θέση κάτω από το μπαλκόνι μου;
Μαλώναμε για περίπου είκοσι λεπτά. Βγήκε και ο γιος του (τον οποίο τον γνωρίζω από το σχολείο) στο μπαλκόνι και είπε στον πατέρα του να σταματήσει. Φοβήθηκε όταν άκουσε για αστυνομία; Κατάλαβε ότι ο γέρος του έχει άδικο; Δεν ξέρω. Υπάρχει και κάτι ακόμα. Ο γιος του ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Δε βγήκε γιατί είναι λίγο γκάου αλλά ίσως θέλει να ξαναβάλει υποψηφιότητα στις επόμενες οπότε αν μαθευτούνε οι μαλακίες που κάνουν οικογενειακώς θα πάρει τον πούλο στα σίγουρα για άλλη μια φορά.
Η γυναίκα του είχε και στόμα. Το χρησιμοποίησε για να πει την παρακάτω πίπα: "Απ' όλη τη γειτονιά μόνο εσύ φέρνεις αντίδραση και δημιουργείς θέμα". ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΓΙΑ; Επειδή οι άλλοι σας ανέχονται και γίνονται θύματα εν γνώση τους πρέπει να ακολουθήσω και 'γω την ίδια γραμμή;
Αλλά και η κόρη του που είναι ίδια ηλικία μ' εμένα την άκουσα να με αποκαλεί βλάκα. Ποια; Αυτή που έμεινε τρεις φορές στην πρώτη γυμνασίου και μετά το παράτησε. Ντάξ'... Έχει και πρόβλημα η κοπέλα. Είναι λίγο βλαμμένη και δεν το λέω για να τη θίξω αλλά είναι αλήθεια. Έχει πρόβλημα. Της έριξα και αυτηνής ένα γερό σιχτίρισμα και το βούλωσε.
Κάτι μου λέει ότι μια βεντέτα γεννήθηκε. Θα έχουμε τρελλά shows. Θα τους πάω κόντρα όσο δεν πάει. Αν συνεχιστεί θα τους βγάλω ονομαστικώς στο katagelies για αρχή και μετά θα τους ρίξω και μια μήνυση. Θα γίνει της πουτάνας. Άι σιχτίρ με όλους τους μαλάκες...

buzz it!

36 σχόλια:

  1. http://prezatv.blogspot.com/2006/02/blog-post_24.html





    xa xa xa,diadoste to.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερεις το αλλο!!!!!
    στην παλια μου γειτονια εμενε μια κολογρια 80 χρονων.
    οταν παρκαρες μπροστα απο το σπιτι της εβγαινε και φωναζε.
    αν δεν επαιρνες το αυτοκινητο στο γρατσουνουσε!!!!!!!!
    ναι,ναι,του εκανε ζημια...
    ποσες και ποσες φορες ειχαμε καλεσει την αστυνομια για το θεμα τιποτα...
    δεν μπορουσαν να την κανουν τιποτα,ειχε το ακαταλογιστο....
    γαμω την σκατογρια,ακομα και σημερα δεν λεει να ψοφησει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXAXAXAXAXA..............ETSI! KΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ανώνυμος Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος.
    @spyros1000 Καλά ορισμένοι γέροι είανι ενταλώς κολλημένοι.
    @σκόρπιες σκέψεις. Είπαμε. Άρχισε βεντέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 34.12. Aπαγoρεύεται η κατάληψη με oπoιoδήπoτε μέσo και για oπoιoνδήπoτε
    λόγo μέρoυς ή oλόκληρoυ τoυ oδoστρώματoς των εθνικών, επαρχιακών,και δημoτικών ή κoινoτικών oδών δια των oπoίων διεξάγεται η κυκλoφoρία μηχανoκίνητων και μη oχημάτων.Aυτoί πoυ παραβαίνoυν με πρόθεση τη διάταξη τoυ πρoηγoύμενoυ εδαφίoυ τιμωρoύνται με τις πoινές της παραγράφου
    1 τoυ άρθρoυ 292 τoυ Πoινικoύ Kώδικα

    ΚΟΚ ΆΡΘΡΟ 34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρθρo 48
    Kατάληψη τμήματoς oδoύ και πεζόδρoμoυ
    1. H πρoσωρινή ή διαρκής κατάληψη τμήματoς τoυ oδoστρώματoς με
    εγκαταστάσεις ή εμπόδια απαγoρεύεται, ιδιαίτερα αν με αυτά παρεμπoδίζεται η κυκλoφoρία, η επιτρεπόμενη στάση ή στάθμευση oχημάτων ή περιoρίζεται η oρατότητα αυτών πoυ χρησιμoπoιoύν τις oδoύς.
    2. Kατ’ εξαίρεση της διάταξης της πρoηγoύμενης παραγράφoυ, μπoρεί
    να επιτραπεί σε έκτακτες περιπτώσεις ή ζώνες μικρής κυκλοφορίας εντός κατοικημένων περιοχών, αν υπάρχει αρκετός χώρoς γι’ αυτό, η κατάληψη
    τμήματoς oδoύ με πρoσωρινές εγκαταστάσεις ή εμπόδια ύστερα από άδεια των Δημoτικών ή Koινoτικών Aρχών μετά γνώμη των αρμόδιων Aστυνoμικών Aρχών.....
    6. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο τετρακοσίων (400,00) ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έπρεπε να τον κάνεις τον διάλογο κάπως έτσι:

    - Τι έγινε ρε μάστορα;
    - Πάρε τ' αυτοκίνητο σου για να βάλω το δικό μου.
    - Έχεις άδεια;
    - Έχω.
    - Βάλ' την στον πάτο σου!

    Απορώ γιατί μου χαλιέσαι. Χτές που το συζητάγαμε στο Google, δεν σου είπα εγώ τι θα έκανα; άκου..

    Φωνάζεις 5-6 φίλους σου, να έρθουν με φραπέδες στα χέρια, καθήστε στις καρέκλες του μαλάκα, αν είναι λίγες φέρε κάνα δυό και συ απο το σπίτι και κάντε το υπαίθρια καφετερία. Αν σας πεί τίποτε, απαντάτε: "κοίτα, η λογική τι λέει, καρέκλες άδειες είδαμε, ε, λογικό, καθήσαμε. Τώρα δεν σηκωνόμαστε αν δεν έρθει και το ψητό που παραγγείλαμε, που να χτυπιέσαι χάμου μάστορα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @το χρυσό πιπι Καταρχήν συγχαρητήρια για το ψευδώνυμο σου. Είναι κορυφαίο. Δεύτερον ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ομολογώ ότι δεν ήξερα το νόμο τόσο λεπτομερώς.
    @aaton Ρε Νικόλα και τις φωνές που του έβαλα φοβήθηκα μην πάθει κάτι. Να έχω βάρος στη συνείδηση μου και έναν κωλόγερο; Αν θέλεις ξύλα για το τζάκι μπορώ να σου στείλω κάτι παλιές καρέκλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μή σε πάρω και στο λαιμό μου δεν είμαι δικηγόρος. ρώτα κάποιον που ξέρει. εγώ απλά τον ΚΟΚ διάβασα και μου φάνηκε ότι αυτά ταιριάζουν στην περίπτωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, τα πράγματα είναι απλά, και το ίδιο πράγμα το κάνουν πολλοί, και καλό είναι να το μάθουν.

    Είναι παράνομη η κατάληψη του δρόμου, ειδικά, δε, αν αφήνει εμπόδιο ΕΝΤΟΣ του οδοστρώματος. Του τραβάς και μια μήνυση να στανιάρει, γιατί μπορεί να προκληθεί ατύχημα.

    Η άδεια βγαίνει για ειδικές περιπτώσεις με ειδική σήμανση (πχ. ανάπηρος) και φυσικά δεν βάζουν τα κολωνάκια με τα σήματα μέσα στο δρόμο!

    Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ (λολ) και ο νόμος αυτό λέει.

    Αυτός είναι ένας καραγκιόζης που νομίζει ότι του ανήκει δημόσιος χώρος και η ΔΙΚΗ του λογική πάει περίπατο, γιατί προφανώς υπερισχύει η λογική του νομοθέτη (λολ) της κοινωνίας που ζούμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @το χρυσό πιπί Κάθε βοήθεια δεκτή.
    @George Καλωσήρθες στο blog. Η κοινή λογική του καθενός διαφέρει με αυτήν κάποιου άλλου. Για παράδειγμα η δική μου κοινή λογική έιναι να τον αρχίσω στις κλωτσιές. Η ηλικία του όμως τον έσωσε.
    @ntebis ...και που είσαι ακόμα... ούτε στην αρχή. Σήμερα πήγε να πιάσει ένα μέρος για λογαριασμό κάποιου άλλου και μόλις με είδε έφυγε. Θα τον κάνω να χεστεί τον κωλόγερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά αν στην αυλή του είχε παρκιν θα ειχες δικαίωμα να παρκάρεις μπροστά στην πόρτα του πάρκιν του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ανώνυμος Όχι. Αρκεί να έχει και τη σχετική άδεια. Μιλάμε υποθετικά τώρα μια και ο κωλόγερος δε μένει σε μονοκατοικία ούτε έχει αυλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έτσι είναι όταν ο κάθε μπαστουνόβλαχος (και εννοώ στην νοοτροπία) την είδε τσιφλίκι του. Αυτά γίνονται παντού σε όλη την Αθήνα ο ένας βάζει καρέκλες για να παρκάρουν τα 5 αμάξια της οικογένειας πιάνοντας όλο το δρόμο, ο άλλος έχει γκαράζ αλλά το αφήνει έξω το αμάξι να έχει μια θέση καβάτζα. Καφριλίκι σε όλο του το μεγαλείο ε δεν πα να γαμηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @jimmys Αυτό φίλε μου είναι σε όλη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι με πιο δικαίωμα θεωρουν πως αυτή η κουτοπονηριά θα τους εξασφαλίσει μια θέση μπροστά στο σπίτι τους. Και ακόμα χειρότερα, γιατί αυτό το φαινόμενο δεν κατακρίνεται σε όλες τις γειτονιές;; Επειδή το έχω ζήσει ουκ ολίγες φορές, ανυπομονώ να δω τι συνέχεια θα πάρει η ιστορία σου. Η δικιά μου περίπτωση έληξε μετά απο 3 χρόνια όταν ο γείτονας μετακόμισε. Από τότε και μέχρι στιγμής όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @axis mundi Καλωσήρθες στο blog. Αυτό το θέμα που θίγεις, δηλαδή η ανοχή της γειτονιάς είναι ένα ελληνικό κόμπλεξ. Φοβόμαστε ότι με το να αντιδράσουμε σε μια παρατυπία μετά θα είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι. Στην περίπτωση μου βέβαια μου κάηκαν ότι και να πουνε όλοι από τη στιγμή που έχω δίκιο και το γνωρίζω τόσο εγώ όσο και αυτοί. Το ίδιο συμβαίνει όταν μας γδέρνει ο ταξιτζής, ο εστιάτορας, ο μανάβης. Είναι το γνωστό "ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΕ" του έλληνα και η αναβολή της αντίδρασης που το ακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KALIMERA HAC...KAI NA SKEFTEIS OTI EHOYN KATAGRAFEI MEHRI KAI ANTHROPINES ZWES POY EHOYN HATHEI GIA TO THEMA TOY PARKING..PROSFATA EHASA ENA FILO GIATI KAPOIOS TOY EKLEISE TIN EISODO STO SPITI TOY KAI KATA TON DIAKPLITIASMO EPATHE SIGKOPI,,DISTIHWS STIS IMERES POY ZOYME TA AYTONOITA DEN GINONTE KATANOITA APO OLOYS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @oi.methistanes Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Αυτό που είπες είναι ότι χειρότερο. Όλοι είναι παρτάκηδες. Ζούνε με τη λογική: "Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και στου διπλανού μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα. Το ξέρω ότι τα δικά σου νεύρα έγιναν κρόσσια, αλλά το περιγράφεις με πολύ χιούμορ... με έκανε να γελάσω ακόμα και κάτι τόσο εκνευριστικό. :)
    Tο θέμα είναι ότι δυστυχώς έχουμε κουραστεί όλοι να τσακωνόμαστε με τον καθένα για θέματα "κοινής λογικής". Αν αποφασίσουμε να πολεμήσουμε τη βλακεία συστηματικά, θα πρέπει να ρίχνουμε τουλάχιστον 200 τέτοιους καυγάδες την ημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @σουζάνα Χατζηνικολάου Που είσαι βρε doctor; Χρόνια και ζαμάνια βρε ψυχή. Τι να κάνω βρε Σούζη, αν δε βάλουμε και λίγο χιούμορ θα μας πάρει η κάτω βόλτα. Είναι το μοναδικό όπλο κατά του άγχους. Καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άσε πολύ λίγος ο χρόνος τώρα τελευταία, δεν προλαβαίνω να διαβάζω όσα θα ήθελα. Αλλά το προσπαθώ.
    Kαλή εβδομάδα και καλό κουράγιο στον αγώνα εναντίον των "λογικών". :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @σουζάνα χατζηνικολάου Με τη δουλειά όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν ξεκίνησα ακόμα, προς το παρόν μαζεύω δικαιολογητικά και βεβαιώσεις από τις λαμπρές ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @σουζάνα χατζηνικολάου Ωχχχ!!! Καλό κουράγιο και καλή δύναμη κοπέλλα μου. Κανόνισε να έχεις ατσάλινα νεύρα και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. βρήκα και άλλο άρθρο του ΚΟΚ.
    12.2. Δεν επιτρέπεται η απόθεση ή εγκατάλειψη ή η απόρριψη οποιουδήποτε αντικειμένου ή ύλης στις οδούς, εφόσον παρακωλύει έστω και κατ’ ελάχιστο την κυκλοφορία των πεζών και των οχημάτων, ως και τη στάθμευση των οχημάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @το χρυσό πιπί Αυτό το βρήκα και 'γω. Ευχαριστώ πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Hack επάνω του!!!! αϊ σιχτίρ και βάλε είναι η περίπτωση τέτοιων τύπων!!! πολύ καλογραμμένο το ποστ σου πάντως...νομίζω από τα καλύτερα που έχω διαβάσει στη σελίδα σου..όχι μόνο θεματικά αλλά και σαν γραφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @melissa Να 'σαι καλά βρε μελισσάκι. Αν θέλεις ρίξε και μια ματιά κι εδώ και πες μου τι γνώμη σου. Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο. Πάντως το κακό έχει παραγίνει και οι καταπατητές δημόσιας περιουσίας αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.
    http://hackaday-thema.blogspot.com/2008/09/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε παιδιά, όταν κάποιος κάνει κάτι τόσο καταφανώς απαράδεκτο, δεν χρειάζεται να τσατιστείτε. Του λες απλά "αγαπητέ μου, είστε παράνομος σύμφωνα με τον ΚΟΚ, και αν τυχόν έχετε διαφωνίες, καλούμε την τροχαία εδώ και τώρα...

    ... και φρόντισε μην πάθει το αμάξι μου τίποτα την επόμενη μέρα, έτσι μπαγασάκο;" όλα αυτά με ένα "αθώο" χαμόγελο και ήρεμο (αλλά με νόημα) τόνο, και δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσει.

    Μάλιστα, αν φέρει αντίρρηση στο παραπάνω, βγάζεις το κινητό από την τσέπη, καλείς την τροχαία και δεν του δίνεις σημασία μέχρι να απαντήσει κάποιος τηλεφωνητής/ρια.


    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πραγματικά είναι αστεία όταν τα διαβάζεις, αλλά τραγικά όταν σου συμβαίνουν.
    Ακούστε μια άλλη περίπτωση για γέλια και κλάματα. Στην πολυκατοικία που μένουν οι γονείς μου (και έχουν αγορασμένο πάρκιν σε ανοιχτή πυλωτή), τον τελευταίο καιρό βάζει το αμάξι μέσα ένας γείτονας (από διπλανή πολυκατοικία). Καλούμενη η αστυνομία από τον πατέρα μου, είπε ότι δεν μπορεί να δώσει κλήση σε αυτοκίνητο μέσα σε πυλωτή γιατί δεν είναι αρμόδια να ελέγξει τις ιδιοκτησίες! Αρμόδια είναι η πολεοδομία! ... αλλά αυτή δεν κόβει κλήσεις! Η υπόθεση κατέληξε σε μήνυση αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Άρχισαν τις ζημιές ό ένας στο αυτοκίνητο του άλλου. Γδαρσίματα, ξεφούσκωμα στα λάστιχα... Φαύλος κύκλος... και θράσσος βεβαίως-βεβαίως......
    Καλά κουράγια! Ευτυχώς μένω Βούλα και εκεί είναι ακόμη καλά τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ανώνυμος Η ιστορία που μοιράστηκες μαζί μας είναι μια απόδειξη ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει σ' αυτή τη χώρα και οι νόμοι παραλύουν. Αν δε μπορούν η αστυνομία και τα δικαστήρια να δώσουν λύση τότε μιλάμε για ανικανότητα και ανευθυνότητα της πολιτείας. Κουράγιο. Τι άλλο να σου ευχηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ανώνυμος 10:35π.μ. Πίστεψε με ότι μερικοί δεν καταλαβαίνουν τόσο εύκολα. Για παράδειγμα σήμερα πάλι ο τύπος έκανε το ίδιο. Ευτυχώς γι' αυτόν που βρήκα πάμπολλες θέσεις σήμερα και βιαζόμουν πάρα πολύ. Αλλιώς θα είχαμε πάλι απογευματινό show με guest stars τα στρουμφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εδω και λιγες μερες αντιμετωπιζω και εγω προβλημα μεγαλο με το γειτονα μου,μονο που σε μενα το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο ειναι καπου χωρισμενα στη μεση, και αυτο ειναι πολυ χειροτερο. Εκει ειναι που δεν βγαζεις ακρη με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @roverand Σ' αυτήν την περίπτωση πρέπει να μιλήσει η κατανόηση και να γίενι αμοιβαία υποχώρηση και από τους δύο για να βρεθεί κάποια λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;