Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

Print this post

ΘΕΣΕΙΣ ΛΑΒΕΤΕ!

Ανεπίσημα έχουμε ήδη μπει στην περίοδο των Χριστουγέννων. Καθημερινά όλο και περισσότερα καταστήματα και σπίτια στολίζονται. Άρχισαν και οι πρώτες διαφημίσεις στα Μ.Μ.Ε. με προσφορές και άλλες δελεαστικές προτάσεις όπως διακοποδάνεια, καταναλωτικά, πιστωτικές κ.ο.κ. Βλέπετε είναι ημέρες αγάπης, φροντίδας, και προδέρμ. Ξεχνάνε να πούνε ότι είναι και μέρες κρίσης. Είναι λιγάκι σουρεαλιστικό εφόσον η συντριπτική πλειοψηφεία των πολιτών μαύρα χριστούγεννα θα κάνει. Το σίγουρο είναι ένα. Δεν υπάρχει χρήμα.
Τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια των εορτών; Θα πάρουν σβάρνα όλοι οι τρομεροί ρεπόρτες των καναλιών τα μαγαζιά και τις λαϊκές ως επιθεωρητές τιμών. Οι καταστηματάρχες θα παραπονιούνται ότι η κίνηση είναι πεσμένη και ο κοσμάκης θα τριγυρνάει με άδεια καλάθια γιατί και οι τσέπες και τα πορτοφόλια είναι άδεια. Το χριστουγεννιάτικο δώρο θα εξανεμιστεί σε χρόνο dt πληρώνοντας λογαριασμούς και δόσεις σε δάνεια.
Κάπου μέσα σ' αυτή τη σύγχηση θα στολιστούνε και τα δέντρα στις πλατείες και τα περισσότερα θα φέρουν το όνομα: "ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ". Μάλλον το δέντρο του αράπη θα είναι με τέτοια παπάρα που τρώμε από τα κομματόσκυλα τους πολιτικάντηδες.
Και μια και έφερε ο λόγος τους τριακόσιους απατεώνες εκεί να δείτε ρεβεγιόν και τσιμπούσια. Εν μέσω της κρίσης θα μας λένε από το τηλεοπτικό βήμα λόγια κατανόησης, παρηγοριάς και ευχές αλλά στην πραγματικότητα θα είναι οι μόνοι που θα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Κάτι ανάλογο με αυτό που έκανε η στρατιωτική ηγεσία της χώρας. Έδωσαν ενάμισι εκατομύριο ευρά για εξήντα υβριδικά αυτοκίνητα και για να δικαιολογηθούνε είπανε ότι σκέφτηκαν το περιβάλλον.
Το σίγουρο είναι ένα. Όλοι θα τη βγάλουμε σπαρτιάτικα και οι περισσότεροι θα αρκεστούνε στα τηλεοπτικά ρεβεγιόν τα οποία θα είναι για άλλη μια φορά εκτρώματα που θα λένε τα ίδια και τα ίδια, με μοντέλες - γλάστρες για ντεκόρ και τα σκυλάδικα τραγούδια θα δίνουν και θα παίρνουν. Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια.

buzz it!

22 σχόλια:

  1. Φίλε hackaday
    τα Χριστούγεννα είναι θρησκευτική εορτή.
    Τρόπω τινά …ΓΕΝΕΘΛΙΑ … του Ιησού ….. εορτάζομεν την γέννησή του …
    Του Θεανθρώπου …όστις κατήλθεν εκ των ουρανών να άρει τας αμαρτίας υμών … όχι να πληρώσει τα διακοποδάνεια και να ξεπληρώνει γαλοπούλες.

    Το θρησκευτικό συναίσθημα δεν έχει να κάνει με την ακρίβεια και την έλλειψη χρημάτων πολλώ δε μάλλον με την κρίση του χρηματοπιστωτικού ελλειμματικού των τραπεζών.

    Αλήθεια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Χριστιανοί παραπονιόσαστε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ τέτοιες μέρες. Κατάνυξη και προσευχή φίλε μου χρειάζεται … η γαλοπούλα, τα τσουρέκια και οι διακοπές είναι …προαιρετικά ….. αυτό που απαιτείται είναι η ΠΙΣΤΗ ….
    Ξέρεις τώρα ….
    Η ΠΙΣΤΗ …
    ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ (όχι της τράπεζας) …
    γαμώ την Πίστη μου και το χάλι μου γενικότερα ….

    Συμφωνώ με όσα γράφεις … αλλά όχι σαν χριστιανός ορθόδοξος … αλλά σαν άνθρωπος που δράττεται της ευκαιρίας να ξεφύγει από τη μιζέρια της καθημερινότητας λόγω Χριστουγέννων …. ευκαιρία για γιορτή … και αργία ….και δώρο Χριστουγέννων ….

    Τόσα χρόνια τώρα χρησιμοποιώ το δώρο των Χριστουγέννων για να καλύπτω τα χρέη της καθημερινότητας ….. βλέπεις το μόνο που μου μένει να χαίρομαι τα Χριστούγεννα είναι που δεν μ’ έκανε ο θεός γαλοπούλα ….

    Συμφωνώ και με τη μιζέρια της τηλεόρασης εν όψει Χριστουγέννων … τροπάρια …προσευχές …εκκλησιασμοί … και σκυλάδικα …

    Για φαντάσου …φέτος λέει …τα Χριστούγεννα … οι ψαλμωδίες στην ΤV να γίνουν με την μαεστρική καθοδήγηση της Ευγενίας ….. της Πασχαλίδου ντε !!!
    Και το μουσικοσυρτοτσιφτετελί γλέντι να γίνει με τη φωνητική επένδυση της τζούλιας Αλεξανδράτου και της Μπετζεντάκου (αυτής με το Hummer).

    Συμφωνώ και για τους 300 … αυτά τα υβρίδια ( άραγε το υβρίδιο προέρχεται από την ύβρη;) …που συμφώνησαν με τη στρατιωτική ηγεσία περί των υβριδικών οχημάτων … και τα πληρώσαμε εμείς οι απολίτιστοι Έλληνες (καμία σχέση με τους Ευρωπαίους) που δεν εκτιμάμε την αξία της προστασίας του περιβάλλοντος και πετάμε τις μπαταρίες μας στα σκουπίδια σε αντίθεση με τους προηγμένους πολιτισμούς που πετάνε τα πυρηνικά τους απόβλητα …στην Αφρική και τη νότια Αμερική.

    Σε κατάλαβα σήμερα λίγο πεσμένο φίλε hackaday …. και σκέφτηκα να αντικρούσω την απαισιοδοξία σου …με κάτι πιο χαρούμενο …. :-)

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ….μιας και το ανέφερες …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @grbase Να 'σαι καλά με το εύθυμο σχόλιο σου. Όντως ευθύμησα. Αυτά που γράφω δεν τα γράφω από θεολογική ή χριστιανική σκοπιά. Αν το πάρουμε έτσι τότε νηστεία, προσευχή και όλα έχουν καλώς όπως λες και 'συ. Όσο πλησιάζει ο καιρός τόσο με ζώνουν τα φίδια ξέροντας ότι αρκετοί θα την περάσουν μπέϊκα ενώ οι υπόλοιποι θα κάνουμε το σκατό μας παξιμάδι. Τα χριστούγεννα είναι ευκαιρία να φαγωθούνε φράγκα δικά σου, δικά μου και του λαουτζίκου για τις βεγκέρες των αρχόντων καθώς και για να ξεσαλώσουν στα κανάλια όλα τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΜΗΤΣΑΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑ ΕΧΩ 202 ΕΥΡΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ)...
    ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ..
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ?
    ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΤV..
    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ 40%..(ΠΧ)
    Ο ΕΣΤΙΑΤΟΡΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..
    Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..
    ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ,ΑΦΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ....
    ΑΝΤΕ,ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @spyros1000 Τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια έχουν οι περισσότεροι. Νομίζεις το δώρο μου θα πάει πουθενά αλλού; Αρχίδια. Όσο για τους μαγαζάτορες; Και σα μαθηματικοί πάλι άνεργοι θα ήταν. Καλύτερα στα μαγαζάκια τους... Ξέρω κάτι μαθηματικούς που ψωμολυσσάνε... Γάμησε τα σου λέω φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ hackaday υπολογίζω κι εγώ ότι τα γραφόμενά σου δεν άπτονται της θεολογικοχριστιανικής πλευράς …. αλλά αφού το χρησιμοποιήσαμε αμφότεροι σαν αφετηρία είπα να αποδώσω την προσήκουσα τιμή στο χριαστιανοτέτοιο που αφορά τα Χριστούγεννα.

    Φίλε μου καλέ και συνομιλητή πάντα υπήρχαν κάποιοι που περνάγανε μπέϊκα και κάποιοι κάνανε μόνο μπε …εεεε , έρχεται και Πάσχα ξέρεις :-)

    Τα Χριστούγεννα πάντα τρωγόντουσαν «φράγκα» … και που να δεις λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα … την Πρωτοχρονιά …… !!!!!!!!!

    Χριστούγεννα, Πάσχα και 15αύγουστο, γλεντάει η αγορά στην Ελλάδα …. χρόνια τώρα ..καλύπτοντας την ανάγκη μας για shopping therapy …

    Η ανάγκη για το SHOPPING THERAPY !!! …..νεωτερίζουσα ορολογία … το κατάλοιπο της μιζέριας που παράγει η φτώχια και η ζήλια του μέσου ανθρώπου για αυτούς που αγόρασαν κάτι «μεγάλο??» έστω κι αν η τράπεζα τους το πάρει πίσω και το βγάλει στο πλειστηριασμό ….

    Τες πα …. Σήμερα αδυνατώ να εκφράσω κάτι αισιόδοξότερο της πραγματικότητας την οποία σωστά περιέγραψες …

    ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ είναι ΕΚΕΙ για να ξεσαλώνουν (κακώς αλλά έτσι κάνουν) …..
    κι ΕΜΕΙΣ είμαστε ΕΔΩ για να μην το ξαναεπιτρέψουμε …
    …. τουλάχιστον σ’ αυτούς που παραξεσάλωσαν ή απλά το παράχεσαν το θέμα ….

    Τι να κάνουμε;

    Το μη χείρον βέλτιστον … δεν θα κάνουμε και πραξικόπημα στο όνομα της δημοκρατίας …. (είδες; ..δεν μου κάθεται κάτι αισιόδοξο σήμερα…. )

    Αγαπητέ spyros1000 ..πόσο μαθηματικά χρειάζονται να καταλάβεις ότι … αν πέρσι έκανες 100 και φέτος 50 …. είσαι ….
    …….50% κάτω; ….
    ……φέτος ….
    …..σε σχέση με πέρσι …. ε;

    Δεν φταίνε οι μαγαζάτορες που λένε …τις υπερβολές τους …δεν διαφωνώ ...αν εμείς δεν μπορούμε ν’ αγοράσουμε στην τιμή που πουλάνε …. E;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @grbase Συμφωνώ και επαυξάνω... μια επανάσταση δε θα με χαλούσε όμως με σκοπό να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @hackaday
    Το ανθρώπινο είδος για να επαναστατήσει πρέπει να θιγεί …σύσσωμο …
    ….. και αφού επαναστατήσει …σύσσωμο … ψάχνει για αρχηγό … πριν 10.000 χρόνια βλέπεις ήμασταν μονάδες κάποιας αγέλης και ακόμα υπακούμε στους νόμους της …αγέλης …..
    Συνήθως οι αρχηγοί της αγέλης ήταν άξιοι για τη μικρή αγέλη ….. αλλά όταν οι αγέλες ενώθηκαν και μεγάλωσαν οι αρχηγοί ήταν …. μικρότεροι των περιστάσεων …. κι ακόμα είναι … μικροί να καταλάβουν ότι ή ανθρώπινη αγέλη ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ … και δεν έχει άλλους εχθρούς παρά μόνο από την ίδια τη ράτσα της … η θλιβερή ανθρώπινη αγέλη ….. όλοι εμείς ….

    ΝΑΙ … πάμε για επανάσταση …. αντέχεις να κάνεις τον αρχηγό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @grbase Γιατί σώνει και καλά πρέπει να είμαστε υποτελείς σε έναν ή σε μερικούς; Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό. Τα πράγματα έτσι όπως είναι εκεί οδηγούνε. Δεν ξέρω αν είδες τι έγινε στην Ισλανδία πριν από 2 - 3 μέρες... Κάθε Σαββάτο ο κόσμος κάνει πορείες και αυτό το φαινόμενο εξαπλώνεται και σε άλλες μέρες τις εβδομάδας και όμως... Δεν υπάρχουν αρχηγοί για τους αγανακτισμένους πολίτες. Η απάντηση στο ερώτημα σου; Όχι δεν μου αρέσει η ιδέα της αρχηγίας γιατί εκεί που φτύνω δεν πάω μετά να γλύψω. Δε δέχομαι τη αρχηγία γιατί χάρη σε διάφορους αρχηγούς κάηκε η γούνα μας. Το θέμα είναι να καταλάβουμε όλοι μας ότι πρέπει να σεβόαμστε το διπλανό μας. Αυτή είναι η λύση. Απλή και συνάμα δύσκολη να εφαρμοστεί. Σεβασμός στην αγέλη λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η έννοια «ΑΡΧΗΓΟΣ» δεν προϋποθέτει αναγκαστικά « ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ»
    Για μένα τουλάχιστον αρχηγός είναι αυτός που …
    ….. θα φάει την πίκρα της αγωνίας ….. για το αποτέλεσμα ….
    και το καβλί της μοναξιάς ….. σε περίπτωση …επιτυχίας ….

    Φρονείς λοιπόν ότι αν το καθένας από μας είναι ΚΥΡΙΟΣ του εαυτού του … μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @grbase Γιατί πρέπει να θεωρείται ότι ο καθένας πράττει από μόνος του? Στην προκειμένη περίπτωση το σύνολο νιώθει το ίδιο και οι αντιδράσεις είναι το ίδιο. Άρα μπορεί να θεωρηθεί ως μια συλλογικότητα. Θεωρώ ότι η κοινή αγανάκτηση είναι που μπορεί να ωθήσει τον κόσμο να δράσει για τον ίδιο σκοπό. Τα προμελετημένα τα φοβάμαι. Βλέπε από τ' αρχαία χρόνια μέχρι τη Μικρασιατική καταστροφή και το Β' παγκόσμιο πόλεμο. Όλοι οι αρχηγοί μόλις ήρθε η ηρεμία βρέθηκαν σε θέση ισχύος και έκαναν κατάχρηση εξουσίας. Ως και ο τέως "αρχηγός" της Γ.Σ.Ε.Ε. Πολυζωγόπουλος έγινε βουλευτής. Το αρχηγιλίκι είναι μια καλή ευκαιρία για να καρπωθεί κάποιος δύναμη, πλούτο και εξουσία στο μετέπειτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.... Τέλεια θα περάσουμε! Ούμε ούμε ούμε σας ευχαριστούμε, και αν μας αγαπάτε δε μας παρατάτε! με τις παράτες τους τους 300 του Λεωνίδα και τον Αυτιά μες την καλή χαρά χαχαχα, χαχαχα!

    Τι να πεί κανείς, μόνο να ειρωνευτεί μπορεί φίλε Δημήτρη...
    Όπως πάντα, εύστοχος σε όλα

    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ektoras Ωραίο το ποιηματάκι σου. Μήπως να το προωθούσαμε ή ακόμα να το δίναμε και στον Καρβέλα; Θα γίνει απσίγνωστο σε χρόνο 0. Και όμως η ειρωνία αν είναι μακροχρόνια μπορεί να έχει και κάποια αποτελέσματα ειδικά αν ακολουθείται από την απαξίωση και κατόπιν μαύρισμα (μαύρο στο Μαυρογιαλούρο που έλεγε και η παλιά ελληνική ταινία με τον Κωσταντάρα). Την καλημέρα μου φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σε διορθώσω αγαπητέ GrBase μιας κι απ'ότι καταλαβαίνω μόνο στα ζάπινγκ τα πετυχαίνειs όλα: Η Ευγενία Πασχαλίδου που αναφέρεις αναδείχθηκε κάποια χρονιά 'μις'στα καλλιστεία του ΑΝΤ-1 και την βάλαν να λέει τον καιρό μετά (ή μοντέλο θα γινόταν ή θα έλεγε καιρό). Αλλά μάλλον πρέπει να αναφέρεσαι στην "μπουμπούκα" του Άδωνη, το όνομα αυτής: Ευγενία Μανωλίδου (εξ εν διαστάσει συζύγου, το οποίο πατρικό οι λοιποί ταπεινοί τηλεθεατές αγνοούμε).

    Η Μπεζαντάκου που αναφέρεις είναι αυτή που έστειλε επιστολή στον Καραμανλή για να συγχωρέσει τον άστατο πλυν ...τίμιο βουλευτή του, Σταύρο Δαϊλάκη. Με τον οποίο η γνωστή show-trash-woman έβγαινε εντελώς φιλικά... (έτσι έλεγε η ίδια) πάντως ποτέ δεν ανέφερε ότι έχει Hummer. Το οποίο Hummer το έχουν προσφέρει χορηγοί ως μια στροφή στην ποιότητα σε εκείνη την ξανθιά που ζητά 150 ευρώ για να φάει έστω και σουβλάκι με όποιος επιθυμήσει έξοδο μαζί της, το όνομα της οποίας είναι Σάσα Μπάστα! Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα κανάλια ντε και καλά μοστράρουν το πουταναριό (σόρρυ για την έκφραση), λες και δεν υπάρχουν άλλα πράγματα να μας δείξουν!

    Ένιγουέι. Ερχομαι στο θεματάκι: μια κλάψα όλοι την έχουμε χρόνια τώρα. Δεν είναι σημερινό φαινόμενο με τα της ακρίβειας. Και πάντα οι καταστηματάρχες έκλαιγαν και το περίεργο απ'όλα είναι ότι όσοι από αυτούς κλαίγονται δεν έχουν κλείσει ούτε μια φορά το μαγαζί τους κι αντιθέτως κάνουν ανακαινήσεις! Αυτή την αντίφαση δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως και να'χει πάντα τέτοια εποχή μας έρχονται τα ζόρια: λογαριασμοί, δώρα σε βαφτιστήρια, τραπεζώματα, επισκέψεις κλπ.. Δεν βάζω τα αναμεταξύ μας δώρα, γιατί τι θα πει το βαφτηστήρι αν δεν του πάρεις αν όχι έναν υπολογιστή δώρο έστω ένα ποδήλατο (υπερβολικά δώρα αυτά αλλά λέμε τώρα...).
    Εγώ προνόησα και όποιος λογαριασμός έρχεται, χώνω στο φάκελο τα χρήματα της οφειλής ώστε από κει και πέρα να ξέρω τι θα μου μείνει για να κάνω χριστούγεννα. Ευτυχώς ρούχα δεν πετάω, οπότε θα την βγάλουμε με τα περσινά και τα προπέρσινα (άλλωστε δεν τα πολυφοράμε άλλες μέρες τα καλά μας), ο καταψύκτης είναι γεμάτος από κρεατικά και πουλερικά για να υπάρχουν σε ώρα κρίσης, οπότε θα την βγάλουμε και φέτος κι ας δείχνει η τιβί τις ξέκολλες της Μυκόνου και της Αράχωβας τάχα μου δήθεν ότι κάνουν ρεβεγιόν σε εκείνα τα μέρη και που όταν γυρίσουν θα στείνουν κώλο για να βγάλουν τα δανεικά! Όσο για τους μεγάλους... Πάντα μονοφαγάδες ήταν και με τσαντίζει όταν πρόκειτε για αύξηση του μισθού της ...βουλευτικής απραξίας τους, να είναι σύμφωνοι και οι 300! Και χεστήκανε για τους υπόλοιπους και χεστήκανε για το αν περνάμε κρίση... Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί!

    Δεν θα συγχιστώ άλλο, αρκετά για την ώρα:
    Άντε καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο νέος Πάσχας!!! :lol:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H lexsh kosmakhs poulaei alla einai ypotimitikh gia ton meso Ellhna poy xairete me tis giortes twn Xristougenwn kai poly kala kanei.
    Giati na mizeriazoume ton kosmo re file xroniares meres?
    Ase ta gamhmena ta politika kai tis opies politikes skopimothtes sthn akrh kai apla eyxisou ston kosmo(akou kosmakhs) na perasei xaroumenes giortes afhnontas ta opia provlimata tou pisw.
    Sou eyxwme kala kai xaroumena xristougena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @sadrina
    Έχεις απόλυτο δίκιο σε 2 πράγματα …
    1) ναι τ’ ομολογώ … στο ζάπινγκ τα πετυχαίνω.
    2) μπέρδεψα τις Πασχαλιές με τις Μανόλιες …. Την κα Μανωλίδου εννοούσα που κατέχει τα της μουσικής

    Όσο για το Hummer …. δεν έκανα λάθος. Διάβασα σε κάποιο blog ότι η κα Μπετζεντάκου δέχτηκε σαν δώρο …. από ένα φίλο της …..ένα hummer αξίας 70.000 ευρώ

    Ευχαριστώ για την διόρθωση ... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Κώστας Αντωνίου Δε νομίζω ότι η λέξη κοσμάκης είναι υποτιμητική. Αν εσύ της δίνεις υποτιμητική έννοια αυτό είναι άλλο καπέλλο. Ειλικρινά πιστεύεις ότι ο μέσος έλληνας θα χαρεί με τις γιορτές; Πλάκα μου κάνεις; Εγώ δε μιζεριάζω κανένα. Μας έχουν φέρει σε μια κατάσταση που δε γίνεται να την αγνοήσουμε άλλο. Όσο για τους πολιτικάντηδες; Γιατί να μη τους αναφέρω; Εφόσον εξαιτίας τους ο κοσμάκης (γιατί αυτοί μας κατάντησαν κοσμάκη, συμπεριλαμβανομένου και εμού) υποφέρει. Δηλαδή τι να κάνω; Για 3 - 4 εβδομάδες να προσποιηθώ ότι όλα είναι αγγελικά πλασμένα; Ξέρεις τι θα μου πούνε; "Άντε και γαμήσου" και θα έχουνε και δίκιο. Τα τηλεοπτικά μαρκετίστικα κόλπα δε χωράνε στην αληθινή ζωή. Άντε ο κόσμος (αφού το θες έτσι) καταφέρνει ν' αφήσει τα προβλήματα πίσω του. Τα προβλήματα όμως θα τον αφήσουν; ΟΧΙ! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Καλά Χριστούγεννα και σ' εσένα. Ελπίζωνα περάσεις γιορτές χωρίς προβλήματα. Όσο για 'μένα και μερικούς άλλους επέτρεψε μας να μιζεριάζουμε όχι γιατί το θέλουμε και το γουστάρουμε αλλά έτσι τα έφερε η πουτάνα η τύχη.
    @sadrina Καλημέρα. Φόρτωσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @grbase, sadrina Τι γίνεται ρε παίδες; Και 'γω είδα στην tv ότι η μπενζατέτοια έλαβε ένα HUMMER σα δωράκι από τον καλό της... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξέρεις hackaday η μία σκέψη φέρνει την άλλη και φορτώνω...
    Περί μεταξωτών βρακιών... δεν νομίζω ότι η Μπεζαντάκου έχει από αυτά. Πολύ απλά γιατί δεν φοράει βρακί. Και μη μου πείτε ότι ο κουραδοκόφτης (string) είναι βρακί! Καλά τα έλεγε κι ο Κλυν κάποτε: έκανες στην άκρη το βρακί να δεις λίγο κώλο και τώρα κάνεις στην άκρη τον κώλο να δεις βρακί! Κι αν απέκτησε και hummer ως δώρο... τι να πω! Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!!!

    Άντε βγήκα εκτός θέματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @sadrina Συνέχισε κοπέλλα μου. Εγώ σε απολαμβάνω. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @sadrina

    Astus cinaedum celat, aestus indicat.

    κάτι παρόμοιο με ...άλλα λόγια .. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εγώ τώρα τί να πω;;;;;;;;χαχαχαχαχαχαχα!τα είπατε όλα!συμφωνώ με όλους σας!!!καλό σου βράδυ χακ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @εκάτη Πες και 'συ κάτι. Κουβέντα να γίνεται. Καλό βράσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;