Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

Print this post

ΓΕΝΕΘΛΙΟ E-BOOK ΤΟΥ HACKADAY. ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΜΑ.


Το παρόν blog κλείνει ένα χρόνο. Έχει γενέθλια εν ολίγοις. Για να πω ευχαριστώ σε όλους εσάς που το αγκαλιάσατε δημιούργησα ένα e-book που φέρει τον τίτλο POSTIES (ποστιές). Σ' αυτό το e-book έχω βάλει διάφορα posts που ανάρτησα κατά τη διάρκεια του ενός χρόνου που υπάρχει το ΘΕΜΑ. Τα posts που έχω βάλει είναι χιουμοριστικά και όχι μόνο. Για να το κάνετε download πρέπει να κάνετε κλικ εδώ.
Θα μεταφερθείτε στο RapidShare όπου πρέπει να κάνετε κλικ στο free user. θα περιμένετε γύρω στα 45 δευτερόλεπτα και μετά θα εμφανιστεί ένα κουμπί που γράφει download. Το πατάτε και σε λίγα δευτερόλεπτα το e-book θα κατέβει. Το αρχείο είναι σε μορφή pdf και είναι μικρό (780ΚΒ).
Μέσα θα βρείτε και μια εισαγωγή που εξηγώ τα διάφορα πως και γιατί. Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε .
Στα δεξιά του blog θα δείτε μια λεζάντα με την εικόνα από το εξώφυλλο (ναι έκανα προσεγμένη δουλειά τρομάρα μου). Με ένα κλικ πάνω στην εικόνα μεταφέρεστε στο RapidShare για να κάνετε download. Όποιος συναντήσει πρόβλημα ας μου στείλει e-mail το οποίο υπάρχει και αυτό στα δεξιά του blog.
Περιμένω τις εντυπώσεις σας. Cheers!!!

buzz it!

33 σχόλια:

  1. Σε ρυθμό για γενεθλιακό τραγουδάκι...
    Να ζήσεις "Θέμα" και χρόνια πολλά, μεγάλο να γίνεις με σχόλια πολλά, παντού να σκορπίζεις των ποστ σου το φως και όλοι να λένε να ένας σοφός!
    Φιλιά! Χρόνια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @coolplatanos Να 'σαι καλά Ντίνα... Πολύ προτότυπη η διασκευή... Από 'δω και πέρα θα το υιοθετήσω και θα το λέω και 'γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου εύχομαι και "Βιβλίο" κανονικό..
    Πάω να το καταβιβάσω μπρόδερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @aaton Ευχαριστώ Νικόλα... Καλή ανάγνωση. Τελικά τι έγινε με τον κώδικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @panikos kai fovera Σ' ευχαριστώ φίλε μου και καλωσήρθες στη γειτονιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να 'σαι καλά και στον δεύτερο χρόνο ακόμα καλύτερα, δυνατά και κόντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @οι άθλιοι Σ' ευχαριστώ Γιάννη. Πάντα κόντρα... Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά στο blog σου φιλε Δημήτρη! Χαίρομαι που σε βρήκα πρίν τα γενέθλια :)
    Πάντα δυνατός, με γερά posts!
    Έκανα και ομοιοκαταλοιξία τρομάρα μου, με έχει επηρεάσει ξέρεις, ο συνονόματός σου Σκόρπιος

    Καλό Σ/Κ να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ.....50ΡΗΣΕΙΣ ΧΑΚ!ΚΑΛΉ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ......49 ΧΡΟΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ektoras Είδες που είσαι ποιητής και δεν το ήξερες; Καλό Σ/Κ και σε 'σένα.
    @εκατη Βρε και 5 χρόνια καλά είναι... μετά βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑΚΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @σκόπριες σκέψεις Σ' ευχαριστώ. Καλό Σ/Κ και σ' εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χρροοονια πολλα
    σε σενα
    χροοονια πολλα
    και ποστ πετυχημένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @fotini Ευχαριστώ Φωτεινάκι. Και 'συ ότι ποθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. XRONIA ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ!!!!
    ΦΟΥ-ΦΟΥ ΤΑ ΚΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΞΑΝΑΝΑΒΟΥΝ!! ΦΟΥ-ΦΟΥ ΚΑΝΕ ΧΑΚ!
    ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟ ΕBOOK! UΘΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΩ.
    ΦΙΛΑΚΙΔΙΑ, Β.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @balabalabambaluna Σ' αυχαριστώ βρε μπαλίτσα. Άλλο γενέθλια και άλλο πρωτοχρονιά. Μην μπερδεύεσαι. Περιμένω τη γνώμη σου για το e-book.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Xρόνια πολλά πολλά πολλά!!!

    ..Μπορώ να πάρω λίγη τουρτίτσα ε?:)

    Kαλό ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. edelweiss Eυχαριστώ. Να πάρεις όση θέλεις και αν τελειώσει θα ξαναπαραγγείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΗ !!!!! ΔΕΧΟΣΑΣΤΕ ΕΥΧΕΣ ΑΚΟΜΗ????? ....ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΗΜΗΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @nellinezi Ευχαριστώ Νελλάκι. Να σε τρατάρω ένα e-book;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ζωή ανήκει στους νέους , δώστε της αξία , ηθικές …..και πνευματικές ….διαστάσεις …. .- Ο νέος χρειάζεται και πρέπει να έχει ήπιο δυναμισμό .- Όταν μια κοινωνία ελεύθερη δεν μπορεί να βοηθήσει τους πολλούς και φτωχούς , τότε δεν μπορεί να σώσει και τους λίγους πλουσίους .- Τον κρατά απ΄ το χεράκι , μην τον πάρει το αεράκι .- Η Ελλάδα είναι ανεπτυγμένη χώρα, Ψωροκώσταινα τέλος .- Η Αγάπη εμπνέει και εμπνέεται , δεν μεταδίδεται .- Πόνος είναι να χάνεις αγαπημένα σου πρόσωπα .- Ο διάλογος είναι αγάπη , είναι δημιουργία ….
    ~~ Είναι προτιμότερη μια αξιοπρεπή ήττα , παρά μια εξευτελιστική νίκη. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετιθέντως .-Πολλές φορές το φαίνεται είναι ισχυρότερο από το είναι .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ζωή ανήκει στους νέους , δώστε της αξία , ηθικές …..και πνευματικές ….διαστάσεις …. .- Ο νέος χρειάζεται και πρέπει να έχει ήπιο δυναμισμό .- Όταν μια κοινωνία ελεύθερη δεν μπορεί να βοηθήσει τους πολλούς και φτωχούς , τότε δεν μπορεί να σώσει και τους λίγους πλουσίους .- Τον κρατά απ΄ το χεράκι , μην τον πάρει το αεράκι .- Η Ελλάδα είναι ανεπτυγμένη χώρα, Ψωροκώσταινα τέλος .- Η Αγάπη εμπνέει και εμπνέεται , δεν μεταδίδεται .- Πόνος είναι να χάνεις αγαπημένα σου πρόσωπα .- Ο διάλογος είναι αγάπη , είναι δημιουργία ….
    ~~ Είναι προτιμότερη μια αξιοπρεπή ήττα , παρά μια εξευτελιστική νίκη. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετιθέντως .-Πολλές φορές το φαίνεται είναι ισχυρότερο από το είναι .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ελευθερία θα πεί ευθύνη , Γι΄ αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι τη φοβούνται .- Σωστή παιδεία είναι η καθημερινή εξάσκηση .- Όποιος αγαπάει υποφέρει μόνος του .- Η ζωή κάποιου αλλάζει όταν λείπει η αναζήτηση ουσιαστικού νοήματος .- Τα οράματα δεν ΄χουν όριο ηλικίας .- Το μυστικό της ευτυχίας είναι η ελευθερία και το μυστικό της ελευθερίας είναι το θάρρος .- Πρόσεχε , Να φοβάσαι ,τα μπροστινά του καλόγερου , τα πισινά του μουλαριού (ή αλόγου ), και την απόφαση της Δικαιοσύνης .- Η καλοσύνη και η αλήθεια συμβαδίζουν .- Οι άνθρωποι φοβούνται τη γυμνή αλήθεια .- Ας μας σκεπάζει η σωφροσύνη των θεών το κάλλιστο δώρημα .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss
    http://snsstamoskal.blogspot.com/,
    http://snsarfara.blogspot.com/, ΣΤΑΜΆΤΙΟς http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/,
    http://sdentist.spaces.live.com/guestbook/
    Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτόν του , τότε δεν μπορεί να βοηθήσει και τους άλλους .-Οι μοναχοί φεύγουν στα όρη για να σώσουν την ψυχή τους ,και αφήνουν όλο το κοινωνικό έργο στους ιερωμένους .ΣΝΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κανένας μας δεν πρέπει , να αμφισβητεί τη θρησκευτική ελευθερία του οποιουδήποτε .- Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος λογικός ή άλογος , που να θέλει να επιβάλλει στον άλλον τις δικές του θρησκευτικές ή άλλες απόψεις .- Η θρησκευτική ελευθερία είναι ένα θεμελιώδες δικαίωμα , απόλυτα σεβαστό σε μια δημοκρατική κοινωνία .- Η Πίστης , η ή απιστία , δεν παύει να είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση του καθενός .- Είναι όμως αδιανόητο να φτάνουμε στο άλλο άκρο κι έτσι να φαλκιδεύουμε αντιθέτως τη θρησκευτική ελευθερία των άλλων πολιτών .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έστω και αργά ...κάλιο αργά παρά ποτέ ...ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ...με υγεία και πολύ δύναμη ...stamos ,ΑΠΌ ΚΑΛΑΜΆΤΑ Φιλικότατα ...ttp://stamosskoulikas.hi5.com , http://www.facebook.com/home.php?ref=home ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @stamos-dynami Να 'σαι καλά. Και οι ετεροχρονισμένες ευχλες καλόδεκτες είναι. Αν θέλεις κατέβασε το e-book. Τζάμπα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το κατεβασα φιλε δημητρη και διαβαζω που και που κανενα κομματακι.πολυ καλη δουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @JohnPatra Προχειροδουλειά μωρέ... Ελπίζω το καινούριο που θα βγει το φθινόπωρο να είναι καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;