Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Print this post

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ


ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

buzz it!

19 σχόλια:

  1. Ειλικρινά με αποστόμοσαν οι απόψεις σας για τον γκαντέμη... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @sadrina Η ειλιλρίνεια είναι το δυνατό σημείο που μας χαρακτηρίζει.
    @mygreekblogspot Με γκαντέμη και καλή χρονιά; Μάλλον με σενάριο ταινίας θρίλερ θα μοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Dhladh'fantazesai'na'Htan'Petheros'sou'Aytosss.!
    [xaaxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxxaaxaxaxaxa]
    .............. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ μη τα βάζεις έτσι ξαφνικά αυτά ...προειδοποίησε μας...μπήκα κι εγώ ήρεμος να δω μήπως έχεις γράψει κάτι καινούργιο και...ΜΠΑΜ!!!
    Μη το κάνεις αυτό ρε συ Hack, είναι κι ακριβά τα ηρεμιστικά! χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @nispell Δάγκωσε τη γλώσσα σου... Αν ήταν έπρεπε να είχα τη Ντόρα; Φτου φτου φτου!!! Φέρε τα σκόρδα!
    @Nick Fassolas Νικόλα πάντα να έχεις ένα κουτάκι υπογλώσσια για έκτακτες περιπτώσεις. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα εμφανιστεί μπροστά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουπς...μη μας γκαντεμιάζεις τελευταίες μέρες του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @gatodiakritikos Μήπως ποτιμάς να σε γκαντεμιάσω τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δείς που πρώτα θα πάει ο Κούγιας και μετά αυτός. Θυμήσου τα λόγια μου!
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, απάντησα εκτενώς φίλε Δημήτρη.

    Τώρα όσον αφορά τη σκύλευση του δολοφονηθέντος από σκατόμπατσο Αλέξανδρου, ούκ ολίγα blogs επίσης έχουν σκυλεύσει για να ανεβάσουν "τηλεθέαση". Προσωπικά προτίμησα να σιωπήσω μια και καλή.
    Όσον αφορά το δικό σου, είναι από τα πολλά που αντιστάθηκαν και επέδειξαν αξιοζήλευτη στάση. Γι'αυτό και μόνο μπράβο

    Καλημέρα, καλή Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σαι καλά βρε Έκτορα απλά δε μ' αρέσει να κάνω αυτά που δε θέλω να κάνουν οι άλλοι σ' εμένα. Αν παρατηρήσεις το όνομα του παιδιού ούτε που το ανέφερα. Μόνο σ' ένα post σαν ετικέτα. Όσο για τον Κούγια; Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει. Όσο για το στμάτημα σου στο blogging ένα έχω να πω. Λυπάμαι. Εσύ όμως ξέρεις καλύτερα. Δεν επιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλημερα μητσαρα...
    χαλασε ο φορητος και τον εστειλα για σερβις,μια εβδομαδα χωρις ιντερνετ...
    την καλησπέρα μου και καλη κυριακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @spyros1000 Τα περαστικά μου στο PC σου ρε φίλε. Καλή εβδομάδα και σ' εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θέλω να δω τι θα γίνει όταν ο γκαντέμης "αποδημήσει εις Κύριον".
    Λέτε να κατασκηνώσουν οι δημοσιογράφοι πάνω από το μνήμα για να δουν αν θα γίνει ζόμπυ???
    Ή μήπως ήδη είναι και δεν το ξέρουμε??? Πόσο χρονών είναι πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα είναι αστεία αυτά "Χρονιάρες Μέρες"???
    Τι να περιμένουμε γι'αυτή την 7μάδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @agnes Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά νομίζω ότι θα θάψει πολύ κοσμάκη ακόμη.
    @zoyzoy Πλάκα μας κάνει ο γκαντέμης που είναι ακόμα εν ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλα ρε παλικαρια σε αυτά τα κολοσχολεία που πάτε -ιδιωτικά η δημόσια- δεν σας εχουν μάθει ούτε ιστορία ούτε τις αρχές τις αστικής δημοκρατίας. Τουλάχιστον τι γιορτάζουμε την 25 μαρτίου ξέρετε?

    Κάθε άνθρωπος ρε παιδιά έχει δικαίωμα στην υπεράσπισή του από δικηγόρο και το δικαίωμα να δικαστεί όχι από τον όχλο αλλά απο συγκεκριμένο δικαστήριο και γνωστό νομικό σύστημα.
    Καλά δεν τα μάθατε αυτά ποτέ?
    Η οχλοκρατία και τα λαικά δικαστήρια στις πλατείες των χωριών -εργαλεία φασιστικών ιδεολογιών αριστερών ή δεξιών- στην ελλάδα δεν εφαρμόστηκαν. Μόνο στρατιωτικά δικαστήρια κατα την διάρκεια του εμφυλίου.
    Καλά δεν εχετε καταλάβει ρε παιδιά ότι για να τελειώσει η μεταεμφυλιακή αιμοραγία εφαρμόστηκε μετά την χούντα ο νεοκαραμανλισμός που επέβαλε απόλυτη ιστορική λήθη των εγκλημάτων από την μεριά της δεξιας και μερική από την κοινοβουλευτική αριστερά και ταυτόχρονη νομιμοποίηση και είσοδο του κκε στην βουλή και μοίρασμα των εξουσιών της χώρας (κυρίως των ΟΤΑ στην αριστερά - τα πρώτα χρόνια της δημοκρατίας)
    Για τον λόγο αυτόν ο καραμανλής - ο γέρος- κατέστει μισητός και θεωρήθηκε προδότης από την παλιά κυρίαρχη δεξια τάξη, βασιλικούς κλπ και αντίστοιχα το κκε θεωρήθηκε προδοτικό κόμμα από τους αναρχοαριστερούς, μαοικούς, αριστερούς τρομοκράτες κλπ. Η διαφορά ποια είναι. Το κομμάτι της δεξιάς που αρνήθηκε τον καραμανλισμό πολύ γρηγορα φθάρθηκε λόγω της ένταξης της χώρας στην ΕΟΚ. Παρέμειναν κάτι μειοψηφίες χρυσαυγίτες κλπ. Δυστυχώς το κομάτι της αριστεράς που αρνήθηκε τον αστικό κοινοβουλευτισμό και θεώρησε το κκε προδοτικό κομάτι ήταν και είναι πιο δραστήριο. Ανεξάρτητα τμηματά του συνεχίζουν το ένοπλο κύκλο της βίας οραματιζόμενο την κοινωνική αλλαγή που ο καθένας έχει στο κεφάλι του. Ισως τώρα γίνεται κατανοητό γιατι κοκορομαχούν κκε και συριζα = κκε εσωτερικού. Ο μόνος χώρος για να μαζέψεις στρατιώτες φανατικούς είναι οι μικρές ηλικίες και κυρίως τα παιδιά. Αυτό μάλλον το έχετε καταλάβει. Πηγαίνουμε στρατιώτες μικροί, βαπτιζόμαστε πριν ακόμη μιλήσουμε, τους κανουμ μουτζαχεντιν γεμάτους εκρηκτικά κλπ. Ο χώρος λοιπόν των παιδιών μας - το λουλούδι και το μέλλον όλων μας- δέχεται μια άνανδρη επίθεση από την αριστερά αυτή την φορά -και ας τους λένε παιδια και αντιεξουσιαστές- χωρίς τσίπα και η κοινωνία δέχεται μια μπουνιά κάτω από το τραπέζι -στο υπογάστριο. Είναι αλήτικη συμπεριφορά αυτή που πραγματικά εμένα με θλίβει. Τα παιδιά τα θέλουμε ελεύθερα να αποφασίσουν. Αυτές οι γκαιμπελικές τεχνικές ειναι καταδικαστέες από όλους μας. Εαν πέσουν και άλλα παιδάκια η αστυνόμοι νεκροί πάει η λογική τέρμα. Ψυχές θα καταστραφούν και η παραλογη λογική του πολέμου θα επικρατήσει.
    Για κάποιον αλέξη νομίζετε πως γίνονται όλα αυτά?
    Μόνο στην καρδιά σας.
    Ρε παιδιά πονηρέψτε λίγο, η συμπεριφορά της νεανικής ηλικιας ειναι απόλυτα προβλέψιμη από όσους σκέγτονται. Γιαυτό και σας εβγαλάν στους δρόμους. Εκεί που μαζεύεστε για να διαμαρτυρηθήτε, κοιτάξτε πίσω και πλάγια. Θα δείτε κάτι τύπους μεγάλους σε ηλικία -ντυμένους σαν εσάς- αυτοί λέγονται καθοδηγητές νομίζω και επιτηρητές. βρείτε τους και ρωτήστε τους....

    Και τέλος πάντων ρε παιδιά ποιός από εσάς διαμαρτυρήθηκε -'η 'εκανε πορεία ? ποια πορεία? - για την αισχρή δολοφονία του αυστραλού νεαρού στην μύκονο από τους αντίστοιχους μπάτσους της νύχτας? Κανένας σας, πουθενά και φυσικά οχι γιατί δεν σοκαριστήκατε ...αλλά ...γιατι?... για σκεφτείτε ρε λίγο? γιατί τότε τίποτα δεν σας ώθησε να βγείτε στους δρόμους?...
    Μην απαντήσετε γρήγορα.. σκεφτείτε... και όταν το βρείτε .... καλώς ήρθατε στον κόσμο των μεγάλων και της πολιτικής και της προπαγάνδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;