Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2008

Print this post

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Σε λίγες ώρες μας αφήνει το 2008. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ! Όχι ότι περιμένω από το νέο έτος να φέρει κάτι καλύτερο αλλά το 2008 δε μπορώ να θυμηθώ κάτι καλό που μου συνέβει. Είτε σε προσωπικό επίπεδο είτε γενικότερα.
Έχουνε γίνει κάποιες αλλαγές στο παρόν blog οι οποίες δεν είναι ιδιαίτερα εμφανείς. Στο κάτω μέρος της σελίδας προστέθηκε ένα chat room, στο podcast προστέθηκαν πάνω από εκατό τραγούδια (φτάνοντας έτσι τον αριθμό των διακοσίων) και στα δεξιά μετά τις διαφημίσεις υπάρχει ένα διαφημιστικό video για το ΘΕΜΑ.
Έλεγα να κάνω μια ανασκόπηση σ' αυτό το post για το 2008 αλλά κατάλαβα ότι αν το έκανα η παρούσα ανάρτηση θα μετατρεπόταν σε φεστιβάλ μπινελικίων.
Να ευχηθώ σε όλους και σε όλες χρόνια πολλά, κουράγιο, υγεία και δύναμη για ν' ανταπεξέλθουμε στα στραβά που έρχονται. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που συμμετέχετε σ' αυτό το blog.
Το λοιπόν τα λέμε... του χρόνου. Σας εύχομαι όσο το δυνατόν λιγότερη στραβή νέα χρονιά.
hackaday

buzz it!

11 σχόλια:

 1. @το χρυσό πιπί ε όχι και γκρινιάρης... Καλή χρονιά με υγεία και ανθρωπιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια χαρά ευχή. Το εννοώ. Να 'σαι καλά κι εσύ και οι δικοί σου άνθρωποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @hackaday Χρόνια πολλά εύχομαι σε σένα και σε όλους... Με υγεία και ευτυχία το νέο έτος...

  Και βέβαια να μπει ένα τέλος στους πολέμους, στη δράση των κουκουλοφόρων και σε όλα αυτά που μαύρισαν την ψυχή μας το 2008...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @madame de la luna Σ' ευχαριστώ. Καλά να περάεις ότι και αν κάνεις όπου και αν πας.
  @dimider Πάνω απ' όλα υγεία για να μπορέσουμε ν' ανταπεξέλθουμε. Όσο για τους πολέμους; Το καλυτερο θαύμα θα είναι να σταματήσουν στις 24:00.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. @gatodiakritikos Παρομοίως φίλε μου... Καλή πρόοδο και πολλές επιτυχίες σου εύχομαι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλή χρονιά και χαρούμενη, χωρίς απανθρωπιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Chris Χρόνια πολλά με επιτυχημένα overclocking.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. xaxaxa αν ο χώρος σου ήταν το στρουμφοχωριο εσύ θα ήσουν το στρουμφάκι που όλο λέει: "μου τη δίνει όταν γίνεται αυτό!!" χαχαχαααα!!
  λοιπον, μια κ γύρισε η χρονια, σου εύχομαι να σου φέρει ότι θέλεις μαζι με μπολικη υγεία, αγάπη, κ λίγη οικονομική άνεση για να πραγματοποιήσεις αυτά που θες γρηγορότερα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @fotini Γεια σου Φωτεινάκι. Εννοείς ότι είμαι ο γκρινιάρης ε; Δεν έχεις και άδικο. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου. Π΄νω απ' όλα υγεία και σου εύχομαι να βρεις περισσότερο χρόνο για να χαρείς τη μπέμπα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;