Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Print this post

300 POSTS

Αυτό το post είναι το τριακοσιοστό από τότε που δημιουργήθηκε το παρόν blog. Έτυχε να πέσει την ημέρα της ορκομοσίας του O-bamia (ναι τον θεωρώ μπάμια). Θα χαιρόμουν πολύ περισσότερο αν αυτή τη μέρα σταματούσαν οι βιαιοπραγίες κατά των Παλαιστινίων.
Πραγματικά πιστεύετε ότι όλες αυτές οι φιέστες για την ορκομοσία του νέου αμερικανού προέδρου αξίζουν; Μπορούσαν να κόψουν λίγο και να στείλουν βοήθεια στην Παλαιστίνη. Αλλά φαίνεται ότι πανηγυρτζίδες δεν είναι μόνο οι έλληνες. Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι πιο πολύ από εμάς. Το έχω πει και το ξαναλέω: Ένας άνθρωπος δε μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο θεσμός του αμερικανού προέδρου είναι καθαρά θέμα βιτρίνας. Αυτός κάνει μόνο ανακοινώσεις. Είναι μια μαριονέτα που την κουμαντάρουν αυτοί που δε φαίνονται και βρίσκονται από πίσω του. Βιομηχανίες κλπ. Αυτοί που του χρηματοδότησαν την προεκλογική του καμπάνια και τώρα έφτασε ο καιρός γι' αυτούς να πληρωθούν (με το αζημίωτο).
Καλό είναι να σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε και να ελπίζουμε ότι ο O-bamias θα κάνει κάτι διαφορετικό. Ίσως να υπάρξει κάποια διαφορά και βελτίωση στο εσωτερικό των Η.Π.Α. αλλά αυτό μας αφήνει παγερά αδιάφορους.
Στην εδώ γειτονιά τα τηλεοπτικά κανάλια μεταδίδουν με ζήλο τα δρώμενα στο Λευκό Οίκο και στην Washington. Μα τόση ξεφτίλα; Τόσο ξεπούλημα; Είπαμε να κάνουν αναφορές αλλά αυτοί κάνουν ολόκληρα αφιερώματα.
Τεσπα! Ωραίος τρόπος για να κάνουμε αποτοξίνωση από την τηλεόραση. Εύχομαι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν.

buzz it!

15 σχόλια:

  1. Δεν ξέφυγες όμως από το τρυπάκι να κάνεις αρνητική αναφορά στο όνομά του.Ελπίζουμε σε μια αλλαγή αλίμονο αν χάσουμε την αισιοδοξία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @zoyzoy Τη γνώμη μου λέω και τίποτα παραπάνω. Άσε να περάσει λίγος καιρός με τον O-bamia στον θρόνο και μετά μιλάμε για αισιοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η βοήθεια στα διάφορα κράτη είναι που τα έχει κάνει τόσο χάλια...
    να τις 1000σεις τις αναρτήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Το Χρυσό ΠιΠι Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου. Ειλικρινά δεν ξέρο αν οι Η.Π.Α. έχουν μπει στο Guinness World Records Book ως η χώρα που έχει κάνει τις περισσότερες και μεγαλύτερες ζημιές στα περισσότερα κράτη. Αν όχι θα έπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πω...Μια χαρα τα ειπες, στο σχολιο που μου αφησες!!!Η αλλαγη, θα ειναι μια ιδια αμεταβλητη κατασταση. Μονο το ''πιονι'' αλλαζει σε μια παρτιδα σκακιου που ολοι εμεις ειμαστε οι χαμενοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @gatodiakritikos Ειλικρινά έχουμε μπλέξει άσχημα (δε μας έμπλεξαν γιατί εμείς τους ψηφίζουμε)και δεν ξέρω πως θα βγούμε από αυτήν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανονιοβολισμούς όπως του Ομπάμα είχες εσύ για τις 300 αναρτήσεις; Ελπίζω να έφαγες φασολάδα ώστε να βοηθηθεί και η κρίση για το φυσικό αέριο!

    Που'σαι, έβαλα "τηλεοπτικές αμερικανιές 2"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Sadrina χαχαχαχα... καλά μιλάμε είσαι εντελώς τρελλή... σήμερα το μενού είχε σνιτσελάκι και πατάτες ανακατωμένες με αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτός αδερφέ είναι χειρότερος από τους Hill Billies και τους Rednecks, για ποιό "μαύρο" πρόεδρο να λέμε τώρα... Ας ψάξουν να δούν μόνο (εγώ το είδα σε ρεπορτάζ)σε τι άθλια κατάσταση ζούν οι συγγενείς του στην Κένυα! Τίποτα άλλο, την καλησπερομέρα μου!

    P.S. Πολύ καλό το locus blogus, μπράβο spread the knowledge

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α! να τις χιλιάσεις τις αναρτήσεις που θα το κάνεις σίγουρα και αν είμαι "around" πρώτα ο Θεός, θα σου ξαναευχηθώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ektoras Είπαμε: Καλή η συσκευασία αλλά το περιεχόμενο βρωμάει. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια, αλλά φοβάμαι οτι και στο 1300στό post σου, το ίδιο νταούλι θα χτυπάει, στον ίδιο ρυθμό θα χορεύουμε...
    keep walking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Γιάννη δυστυχώς και εγώ αυτό νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Μακάρι αλλά δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;