Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Print this post

ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.Χ.Ι. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;

Τον τελευταίο καιρό θέλω να γράψω για πολλά θέματα. Δεν ξέρω τι προκαλεί τον οίστρο που με διακατέχει τον τελευταίο καιρό. Τα τόσα που γίνονται, ο ανάδρομος Ερμής, τα κερατιάτικα που πληρώνουμε... ειλικρινά δεν ξέρω. Από την περασμένη εβδομάδα που είδα κάτι στις ειδήσεις της ΝΕΤ με έκανε να πάθω ταπιροκρανίωση. Έλεγα μετά από δυο - τρεις μέρες θα μου περάσει αλλά κοντεύει να κλείσει εβδομάδα και ακόμα είμαι σαλταρισμένος. Έλεγα να γράψω κάτι άλλο και όχι για το internet αλλά δε γίνεται. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Βλέπω στη ΝΕΤ, στο δελτίο ειδήσεων, το Νίκο Βασιλάκο. Ποιος είναι αυτός; Ο αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Ε.Ε.Χ.Ι. (Ένωση Ελλήνων Χρηστών Internet). Το ξεκαθαρίζω: Δε με εκπροσωπεί κανένας. Μόνο εγώ εκπροσωπώ τον εαυτό μου σαν χρήστη του internet και σαν blogger. Ο κύριος Βασιλάκος έχει την εκπομπή Ψηφιακή Ελλάδα στην ΕΤ1. Τώρα πήρε θέση και στα δελτία ειδήσεων. Τον χρυσοπληρώνουμε δηλαδή. Αφιλοκερδώς αποκλείεται να το κάνει και να μην ακούω παπαριές. Πραγματικά τα παίρνεις στο κρανίο ή όχι όταν κάποιοι χρησιμοποιούν το internet και τους χρήστες του (χωρίς να κρατάνε τα προσχήματα) για προσωπικό τους όφελος, για να βολεύονται σε καλές θέσεις και να τα αρπάζουν; Διαβάστε ένα ενδιαφέρον Post στο blog ΠΑΡΕ - ΔΩΣΕ κάνοντας κλικ εδώ. Έγραψα και πέρυσι ένα post συγκεκριμένα με την Ε.Ε.Χ.Ι. και μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.
Σίγουρα παίρνουνε κονδύλια (ε ρε κάτι μάσες που θα έπεσαν!) για να κάνουν αυτά (στο κάτω μέρος της σελίδας θα δείτε και έναν λογαριασμό τραπέζης. Μάλλον θέλουνε και δωρεές). Εν ολίγοις κάποιοι (μια ομάδα ανθρώπων) καρπώνονται χρήματα και δουλειές με φράγκα χρησιμοποιώντας τους έλληνες χρήστες του internet για κάλυψη. Στην ουσία πρόκειται για μια καλοστημένη κομπίνα.
Όπως ανέφερα και παλιότερα ποτέ δεν ψήφισα, όπως φαντάζομαι και εσείς, για να εκλέξω κάποιον πρόεδρο χρηστών internet (προσωπικά πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο ηλίθιο που μπορεί να υπάρξει). Στη Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, αρκεί να το σκεφτείς πρώτος. Γιατί δεν τους ελέγχει κανείς; Είπαμε: στην Ελλάδα ζούμε.

buzz it!

35 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται πως, στην Ελλάδα ότι δηλώσεις, είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Πάρε-Δώσε To xeιρότερο είναι ότι αυτό συμβαίνει κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ μπορώ να γίνω πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Χ.Ι.; (Ενωση Εναντίον Ενωσης Χρηστών Ιντερνετ)
    Λοιπόν από σήμερα Πρόεδρος...
    δεν χέζονται, λέω εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Γιάννη έχεις την ψήφο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξαμολιέμαι και μπαίνω φορώντας στρινγκ και την καούκα βαμμένη ξανθιά... έχω άραγε τύχη να γίνω πρόεδρος στην θέση του εδώ προέδρου του Εεεχι; Αυτοανακυρήσομαι πρόεδρος και άμα σας αρέσει...

    Hackaday εγώ έχω ήδη στα σκαριά δική μου εικονίτσα για το ΕΕΕΧΙ θα την βάλω σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @sadrina Στρινγκ; Εσύ θα γίνεις ταμείας. Κατ' ευθείαν στο κεχρί σε έριξα. Μόλις ιναι έτοιμη η εικόνα σφύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωραιο και αυτο!! ρε ειχαμε προεδρο και δεν το ξεραμε....καλα ο συγκεκριμενος εχει πεταξει κατι κοτσανες στην ψηφιακη Ελλαδα αλλλο πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @roverand Άντε και Ψηφιακή Αγελάδα. Να ταϊσουν το κουτόχορτο που τους περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουμε και λέμε: στην αριστερή στήλη το βραβειάκι κορνιζαρισμένο, όπως του πρέπει. Και στην δεξιά: "Λέμε ΔΕΝ ΕΕΧΙ"! Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά έτσι ήθελα να εκφράσω την άποψή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @sadrina Τελικά είσαι καλιτέχνιδα. Έχεις έμπνευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαχαχαχα! Χαίρομαι που σου άρεσε. Αν κι ο καθένας θα μπορούσε να το βγάλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @sadrina Το έχω βάλει στα δεξιά του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα φίλε μου, όσο εσύ διάβαζες τη δική μου ανάρτηση, εγώ διάβαζα αυτήν εδώ και οδηγήθηκα στις παραπομπές. Είναι ένας τύπος με ΧΟΝΤΡΟ ΒΥΣΜΑ. Είναι ....... Αυτά που λέει τα ξέρει και ένα 12χρονο. Παίρνει χοντρά φράγκα σίγουρα υποθέτω. Όλοι οι "καλεσμένοι" του είναι μέλη της ΕΕΧΕΣΕ και πληρώνονται και αυτοί. Είμαι προσεχτικός σε αυτά που γράφω γιατί είναι και .......
    και επειδή το blog σου έχει μεγάλη επισκεψιμότητα, τον έχω ικανό να μου κάνει μήνυση μέ δικηγόρο τον γνωστό γλοιώδη με τα 7 γράμματα.

    Πρόταση: Να γίνει επερώτηση στη Βουλή για το πόσα παίρνει αυτός, οι συνεργάτες του, η μακιγιέζ του, η ράφτρα του, αλλά και όλοι οι μεγαλοσχήμονες (σύμβουλοι, πρόεδροι, δ/ντές, δημ/κάφροι, παρουσιαστές, μεγαλοσυμβασιούχοι κλ.π)
    Ξέρεις τι κλάμα θα πέσει;

    Αυτά. Επίσης μου άρεσε τόσο αυτό το banner που θα αντικαταστήσω το παλιό ΠΑΡΑΥΤΑ. Έχει και κωδικό που παραπέμπει στην πολλή σωστή ανάρτηση του ΠΔ. Πέρνα όποτε θες, να δείς ΠΟΥ θα φιγουράρει στο blog μου!

    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ektoras Να το πω εγώ: Δεν τον γαμάς. Σε αμερικάνικες πλατφόρμες είμαστε. Δε μπορεί να μας κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ έχεις και την δική μου ψήφο. Όλοι για Γιάννη Αγιάννη

    @ sadrina Τέλεια η ιδέα σου χαχα
    Δεν εεχι.... απλά τέλεια θα στην κλέψω για να κάνω banner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mικρέ αλήτη, κάνε την κλοπή σου! Τέτοιες κλοπές να γίνονται! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάω να το βάλω καρφί, τουλάχιστον να μη τα παίρνει κι απο μένα!!Καμμιά θεσούλα και για μας να κονομίσουμε τώρα στην αρχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν μπαίνει δεν ξέρω αλλά υπάρχει πρόβλημα οι κωδικοί που έχει δεν εμφανίζουν τίποτα.Αν μπορείς βοήθησε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @zoyzoy Κάνε δεξί κλικ και αποθήκευση ως (στο pc σου). Από εκεί βάλτο σα φωτογραφία (πανόπτης, διάταξη, προσθήκη gadget, φωτογραφία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @zoyzoy Είδες που δεν ήταν τόσο δύσκολο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συνυπογράφω την προεδρία του Γίαννη για τη θέση "(Ενωση Εναντίον Ενωσης Χρηστών Ιντερνετ)"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. kai ego proedros sto ΕΑΕΕΧΙ (ΕΝΩΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΩΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kati allo exo mia kathigitria pou xerei ti mania exo me ta pc kai mou leei na parakouloutho tin psifiaki malakia (ellada) kai ego tis ta leo ola auta kaid den me pistevei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @παλαλός Τώρα μας μένει το Δ.Σ.
    @ntebis Αντιπρόεδρος ε; Γιατί όχι; Πες την καθηγήτρια σου ότι είναι άσχετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα μου θυμίζει αυτή η ιστορία. Έχουμε γεμίσει από προέδρους σωματίων, ενώσεων καταναλωτών, χρηστών, αχρήστων και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Τα πράγματα είναι απλά. Πάμε όλοι σε έναν δικηγόρο, του λέμε ότι θέλουμε να κάνουμε μία Ένωση κλπ, κάνει ένα καταστατικό, λέμε τη σύνθεση του προεδρείου πως λέγεται αυτός που θα διευθύνει την Ένωση και όλοι γινόμαστε άλλος Πρόεδρος, άλλος εκπρόσωπος του Προέδρου, άλλος αντικαταστάτης του, άλλος Αντιπρόεδρος με τους εκπροσώπους και τους αντικαταστάτες τους, άλλος Γραμματέας, άλλος βοηθός Γραμματέα κλπ κλπ. Διψάνε κάποιοι για τίτλους. Όλοι στο τέλος πρόεδροι σε κάτι θα είμαστε. Αν κοιτάξεις hackaday πόσες ενώσεις έχουμε, θα χρειαστείς ίσως μέρες ολόκληρες. Τον άνθρωπο που αναφέρεις δεν τον έχω δει στην τηλεόραση, όμως, γενικά μιλώντας, σε αυτόν τον τόπο φτάσαμε να "θεραπεύουμε" και τον καρκίνο με φραπελιά. Παντού σε όλους τους χώρους θα βρεις τύπους που την ημιμάθειά του αντί να την κρύψουν, τη θεωρούν προσόν. Και εγώ γράφω για τεχνολογία και το λέω πως δεν τα ξέρω όλα και όσα ξέρω μπορεί να μην τα ξέρω καλά. Εγώ το λέω όμως και δεν κάνω το ξερόλα. Καλό....να δω και τι ώρα πήγε....καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @gerfalcon Καλά τα λες.. Στην Ελλάδα όλοι ψοφάνε να γίνουν πρόεδροι... Από τα παιδάκια στα σχολεία με τις πενταμελές και τις δεκαπενταμελές επιτροπές μέχρι αγρότε, εργάτες, πολιτιστικούς συλλόγους και πάει λέγοντας. Όλοι οι έλληνες είναι γεννημένοι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @smallaxe80 Εγώ τα λέω αλλά ποιος μ' ακούει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη χωρα...καθε μερα κι κατι καινουριο, να μην ησυχασουμε....μα ποτε ομως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @gatodiakritikos Η κομπίνα "Ε.Ε.Χ.Ι." δεν είναι καινούριο φρούτο. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια. Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί δεν τους ελέγχει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ~~Ο θάνατος είναι το τα τέλος της ζωής και η ζωή είναι το τέλος του θανάτου .- ~~Η νίκη του θανάτου αποκαλύπτει τη νίκη του φωτός , κατά του σκότους .- ~~Η πίστη μας πρέπει να ατενίζει , την πίστη στην αθανασία της ψυχής και στο Θεό μας .- ~~Ο Ιδρώτας , της δουλειάς του ανθρώπου , είναι το δάκρυ της ψυχής !.- (Πλάτων , Σωκράτης κ.λ.π.).-
    Όλα γίννονται σε τούτη τη κοινωνία που ζούμε ....http://www.snc.gr/stamos1 ,
    http://live.sync.gr/stamos ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @stamos-dynami Εγώ πάλι λέω γλέντα τη ζωή σου όσο μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Ψηφιακή Ελλάδα Δε με πείθεις. Θα απαντήσω μέσα από το blog μου σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;