Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Print this post

FROM SERRES WITH LOVE

Σήμερα είχα σκοπό να ασχοληθώ με τον Ο.Α.Ε.Δ. αλλά η blogόσφαιρα μου άλλαξε τα σχέδια. Τα ξημερώματα μιλούσα στο google talk με τον ΑΑΤΟΝ ο oποίος μου έδωσε ένα link το οποίο μου έκανε τα νεύρα κρόσια. Σας το παραθέτω και αρκεί να κάνετε κλικ εδώ.
Το blog piazza del popolo (κατ' εμέ πιάτσα του ξέκωλου) φιλοξενεί ένα ποστ από ένα χρήστη του τον Uli Chris. Τις πταίει και ταπιροκρανιώθηκα; Το άτομο με τεράστια εμπάθεια και αλλαζονεία επιτήθεται στους Σερραίους και χωρίς λόγο. Πριν βγάλετε τα συμπεράσματα σας αν και είμαι από Σέρρες δεν αντιδρώ τοπικιστικά. Και για άλλο μέρος της Ελλάδας να φερόταν με αυτόν τον τρόπο θα αντιδρούσα έτσι και χειρότερα. Το άτομο επικαλείται χιούμορ και ότι δεν τον καταλαβαίνουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχει μπει κανείς μέσα και ν΄αφήσει σχόλιο που να δηλώνει πόσο πολύ γέλασε. Η αλήθεια είναι ότι και αυτόν και τον moderator τους ξέχεσα πατόκορφα μ' ένα φεστιβάλ μπινελικίων. Το ίδιο έκανε και ο ΑΑΤΟΝ και ο Mikros Alitis. Γιατί το διαχειριστή του blog; Γιατί από τη μια λέει ότι κρατάει ουδέτερη στάση από τα σχόλια και τις αναρτήσεις και από την άλλη τον καλύπτει και τον δικαιολογεί. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δηλαδή. Αν ήταν σωστός θα αφαιρούσε το κατάπτυστο post. Ελευθερία και δημοκρατία δε σημαίνει ότι χλευάζουμε χωρίς λόγο έναν άνθρωπο ή μια ομάδα ανθρώπων. Στο όνομα της δικής τους δημοκρατίας λοιπόν καλούμαστε να απαντήσουμε και έτσι πράξαμε εγώ, ο ΑΑΤΟΝ και ο Μικρός Αλήτης. Εφόσον έτσι θέλουν έτσι θα γίνει. Τέρμα οι ευγένειες. Δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες. Το κατάλαβες LULI; Άντε σύρε και γαμήσου τώρα κόπανε.
Θα μ' ενδιέφεραν οι απόψεις σας και αν μπορείται πείτε ένα μπράβο και στην πιάτσα του ξέκωλου που κατάντησε ιντερνετική γιάφκα της χλεύης. Οι απόψεις σας μπορούνε να φιλοξενηθούνε και στο blog του ΑΑΤΟΝ ο οποίος ανέβασε σχετικό post. Δείτε το κάνοντας κλικ εδώ. Όποιος θέλει να στείλει email στο συγγραφέα του συγκεκριμένου post (τον LULI) η διεύθυνση του είναι αυτή: ulichris@gmail.com
Eμείς τους αφιερώνουμε το παρακάτω video.

buzz it!

24 σχόλια:

  1. "Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ηλίθιο,θα σε κατεβάσει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας". Παρά ασχοληθήκαμε μου φαίνεται με τον συγκεκριμένο! του κάναμε και ωραία διαφήμιση. Εστω και αρνητική παραμένει διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Το χρυσό πιπι Αν το συνεχίσει θα έρθουν πολλά περισσότερα από την πλευρά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάλε και λίγο Κρήτη μέσα φίλε Δημήτρη. Καλά το ρόλο που βαράει ο αρούρας - τροκτικό - δημοσιογράφος οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ και έχοντες το στοιχειώδες I.Q. μπορούν να τον καταλάβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ektoras Το επόμενο video που θα κάνω θα είναι για την Κρήτη... Χάρη στο troktiko όμως πολλοί είδαν τη καθήκια υπάρχουν ανάμεσα μας. Εγώ του είπα να το αναρτήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΚ, πάω πάσο, αν και δεν τον πάω, σε παρακαλώ σβήσε το σχόλιο μιας και είναι φίλος σου

    P.S. Ελπίζω το εμφυλιακό κλίμα που επικρατεί στους δρόμους να μην μεταφερθεί και στα blogs Δημήτρη μου, αλλά το "σχέδιο" πλέον νομίζω έχει γενικευτεί! Μήπως κάτι Ulides μας βάζουν σε τρυπάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είδα κι εγώ την ανάρτηση στο piazza.. Είναι λίγο γελοία, όπως γελοίες είναι πολλές από τις δημοσιεύσεις που βλέπω σε πολλά blogs. Ας τον αγνοήσουμε... (Είμαι κι εγώ λίγο Σερραίος από τη μητέρα μου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ektoras Δεν είμαστε φίλοι απλά ζήτσα να μου κάνει μια εξυπηρέτηση και δέχτηκε. Το σχόλιο δεν το σβήνω εκτός και αν επιμένεις. Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις και καλά κάνεις και το εκφράζεις.
    Δε νομίζω ότι παίζει τίποτα τρυπάκι, ο συγκεκριμένος LULIS έκανε μια πατάτα αλλά από εγωισμό φοβάται να παραδεχτεί το σφάλμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @TurambarGr Καλωσήρθες στο blog μου. Σίγουρα το άτομο είναι γελοίο όπως και οι αναρτήσεις του όπως και η πολιτική που ακολουθεί το piazza del ksekolo. Το θέμα είναι να στοίψει την κεφάλα του και να καταλάβει πόσο άκυρη είναι αυτή η ανάρτηση που έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Την σχέση μου με τις Σέρρες την ξέρεις.
    Έκανα μια σχετική ανάρτηση, δες την και μου λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ ,ΑΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ ,-ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ- ΠΙΑΖΑΝΤΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ-ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΓΕΛΕΙΟΣ..
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ...
    ΕΧΕΤΕ ΩΡΑΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ..
    ΛΗΞΙΣ!!!!!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @οι άθλιοι Γιάννη είσαι απόλυτα κατανοητός.
    @spyros1000 Σπυράκο έχω θρακιώτικες και μικρασιάτικες ρίζες. Είμαι ότι είναι και ο τόπος διαμονής μου. Εφόσον μένω τόσα χρόνια (από τότε που ήρθα από τη Σουηδία) στις Σέρρες είμαι Σερραίος. Η αλήθεια είναι ότι έχειο ωραίες γυναίκες εδώ. Όταν από τα δέκα άτομα που βλέπεις στο δρόμο τα εφτά είναι γυναίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπερα φιλαρακο
    Απο Σερρες δεν ετυχε ποτε να περασο,αλλα ακουγοντας Σερρες δυο πραγματα μου πανε στο μυαλο.
    Ενα ειναι ο ξαδερφος μου, πρωτος,που ο πατερας του ειναι απο εκει, και το αλλο ειναι ο εθναρχης που ο κληρονομος του βασιλευει ακομη.
    Για το συγκεκριμενο δημοσιευμα βλεπω εμπαθια απο Κομοτηνη μερια,και καλα αυτος πατρεμενος με Σερραια ειναι......
    Δηλαδη εχει εν μερη πικρα;;; πονο;;; Αβυσος η ψυχη του ανθρωπου.
    Ο διαχειρηστης που του κανει τα γλυκα ματια δεν καταλαβα.
    Αντε αντε βαζω το καθε λεβιε στο σπιτι μου, και αρχιζει της λαλακιες;;;
    Το παλικαρι ειναι καμενο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @vrettos Και όμως κάποιοι προτιμούν να δικαιολογούνε τα αδικαιολόγητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @hackaday ΜΠΡΑΒΟ ... από το πρωί δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω... ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΤΟ ΔΩ ΤΟ POST. Μέντες ο mpo-ULI και ο moderator... Δεν απαντούν.... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Mikros Alitis όποιος σφάλει στο τέλος κάνει μόκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Hackaday τώρα το είδα το video στο youtube, αδερφέ να σου πω την αλήθεια το βρήκα υπερβολικό να τον βάλεις στο youtube... εμένα προσωπικά κάτι τέτοιο με βρίσκει αντίθετο, ειδικά να βάλεις e-mail και φωτογραφία... Όχι τίποτα άλλο αλλά τον θυματοποιείς.... μέχρι και εγώ τον λυπήθηκα μετά από αυτό....

    Ευχαριστώ για την αναφορά σου στον Μικρό Αλήτη.... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Mikros Alitis Δεν αντιλέγω αλλά τη φωτογραφία του την ανέβασε ο ίδιος στο internet όπως και το e-mail του. Μην ξεχνάς πόσο εριστικός, κακοπροαίρετος, αλλαζόνας,υπερόπτης και χλευαστής είναι. Επιμένει στις παράλογες απόψεις του με σθένος ή μάλλον πείσμα χωρίς να θέλει να καταλάβει το αυτονόητο. Όταν επιμένει κάποιος τόσο πολύ να θίγει και να βρίζει χωρίς λόγο κάτι δεν πάει καλά. Έσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες. έτσι είναι η ζωή. Ο καθένας είν αι υπεύθυνος γαι τις πράξεις του μόνο που ο συγκεκριμένος δε θέλει να αναλάβει τις δικές του. Αυτός το ξεκίνησε. Με μια συγνώμη και μία διόρθωση στο post του θα τέλειωναν όλα αλλά δεν το θέλησε. Μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα. Πίστεψε με αλλά δεν το συνέχισα. Σταμάτησα. Αν το συνεχίσει αυτός όμως δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δε λέω ότι είμαι τέλειος όπως και οι συντοπίτες μου. Αν δεις στο προηγούμενο post μου και εγώ τους αποκαλώ πρόβατα αλλά εξηγώ γιατί. Δεν προσβάλλω τη νοημοσύνη τους αλλά επιπλήττω τον τρόπο που κάνουν τις πολιτικές τους επιλογές. Τα ήθελε και τα 'παθε. Το πάθημα να του γίνει μάθημα και να μάθει να μην είναι τόσο ξεροκέφαλος άλλη φορά. Συγνώμη δε ζητάω γιατί δεν ξεκίνησα τίποτα ούτε επεδίωξα τίποτα. ...Και φυσικά δεν τον λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DIABASA TA SXOLIA KAI TO POIO KALO HTANE TOU AAAA*** TON TO POS TOU BGIKE TO ONOMA FOBEROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ερχονται στιγμες που ορισμενοι σε προκαλουν να τους σκυλοβρισεις. Και οντως τους χρειαζεται κι με το παραπανω! Ομως εγω προσωπικα θεωρω τη περιφρονηση κι την απαξιωση τη καλυτερη ''απαντηση''. Και δεν σου κρυβω την εφαρμοζω κιολας. Ωστοσο καποιοι δεν εχουν με τι να ασχοληθουν κ καταληγουν σε αυτη την οδο. Ξεροντας οτι θα ''διαβαστουν'' απο πολλους. Ε κατι τετοιο εγινε κι αυτη τη φορα! Το οτι πετυχαν το θεωρουν δεδομενο. Ωστοσο την πραγματικη αποτυχια δεν προκειται να τη καταλαβουν.. Μη σκας χακ. Αστον στη κοσμαρα του. Τελειο το βιντεακι! have a nice night!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @gatodiakritikos Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν σκάω. Η όλη αντίδραση από την πλευρά μου έγινε σε κλίμα χαράς, χιούμορ, χαβαλέ και τα τοιαύτα. Σιγά μην κάτσω να σκάσω για ένα μαλάκα. Σίγουρα σε κάποια φάση ταπιροκρανιώθηκα για λίγο αλλά μετά το είδα σα διασκέδαση και ευκαιρία για εκτόνωση. κάτι σαν εκδρομή ας πούμε. Σίγουρα μαλάκες πάντα θα υπάρχουν αλλά αυτό δε με προεί. Ως και διαφημιστικό video τους κάναμε. Και πίστεψε με αν το συνεχίσουν θα γίνουν πολλές περισσότερες εκπλήξεις. Όλα αυτά βέβαια με super διάθεση. Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα παιδιά! Πράγματι πολύ περίεργα αυτά που λένε στο ''piazzadelpopolo''. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο μένος κατά των σερραίων. Έχω ξανακούσει απόψεις ανάλογες( για τον Καραμανλή τον γέρο), αλλά δεν μπορείς να κατηγορείς έναν ολόκληρο πληθυσμό για 2-3 γνωστούς ανθρώπους. Σ' όλα τα μέρη της Ελλάδας υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι, έξυπνοι και χαζοί, παράνομοι και νομοταγείς κ.ο.κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @dimider Μάλλον ο συγγραφέας του post ήθελε λίγο διαφήμιση και 'μεις του τη δώσαμε. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;