Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Print this post

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Επιτέλους εδώ και δυο μέρες έχω το μαγικό χαρτάκι για το μεγαλύτερο live της χρονιάς και όλων των εποχών στην Ελλάδα. Με περηφάνια σας παρουσιάζω το εισιτήριο για τη συναυλία των AC/DC που θα γίνει στης 28 Μαϊου στο Ολυμπιακό στάδιο στην Αθήνα και ώρα 21:30. Όσοι το σκέφτεστε ακόμα αν πρέπει να παραστείτε ή όχι κάνετε λάθος. Μίλησα με κάποιους που θέλουν να παρευρεθούνε στο live αλλά φάγανε κόλλημα με την ηλικία τους επειδή βρίσκονται στα τελευταία -άντα ή στα πρώτα -ήντα. Άποψη μου; Σε τέτοιες διοργανώσεις δε χωράνε τέτοιου είδους κολλήματα. Τα νιάτα τα έχουμε μέσα μας και όχι στα χρόνια μας.

Περιττό να σας πω ότι κάθε μέρα κάνω προπόνηση ακούγοντας τα άπαντα των AC/DC στο κινητό, στο αυτοκίνητο, στο σπίτι και η ένταση είναι πάντα στο τέρμα. Βλέπω διάφορα lives της μπάντας σε άλλες χώρες στο DVD player και συνεντεύξεις και δε ζηλεύω πλέον. Δε λέω γιατί αυτοί και όχι εμείς! Ίσως να νομίζετε ότι παλιμπαιδίζω αλλά δε μου καίγεται καρφάκι. Αυτή τη στιγμή την περιμένω είκοσι χρόνια.

Αυτό το γεγονός δε θα είναι απλά μια συναυλία αλλά ένα πάρτυ, μια εμπειρία ζωής και τη ζωή μου γουστάρω να τη ζω στο φουλ ανεξαρτήτου τιμήματος και να μη μετανιώνω στο μέλλον για πράγματα που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω και δεν έκανα.
ROCK RULEZ - AC/DC SCREWS!!!

buzz it!

10 σχόλια:

  1. EYXOMAI NA PERASEIS PANEMORFA!OMWS KAPOIA STIGMH PREPEI NA THIKSOUME TO THEMA TOU EISHTIRIOU...MAS EXOUN PIASEI KOROIDA STHN ELLADA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @παλαλός Το ότι θα περάσω καλά δε χωράει αμφιβολία. Για το θέμα των εισιτηρίων έχεις δίκιο αλλά πίστεψε με το πιο φτηνό εισιτήρι για την Ευρ΄ώπη κόστιζε 300 ευρώ και έμειναν μόνο κάτι λίγα για Πράγα μέχρι που εξαφανίστηκαν και αυτά. Εδώ οι τιμές ξεκινάνε από 60 αν δεν κάνω λάθος και για ένα όνομα σαν τους AC/DC η τιμή είναι βατή. Οι έλληνες στα μπουζούκια παίρνουν λιγότερα; Ή όταν πάνε στο εξωτερικό για συναυλίες για τον απόδημο ελληνισμό εκεί να δεις ξεβράκωμα που πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΥΑΚΟΥΓΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ 2-3 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ,ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΦΙΛΕ.

    ΧΙΟΝΙΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΙΩΣΕ.

    ΚΑΛΑ, ΑΠΟ ΣΟΥΦΛΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν σου αρέσουν τόσο, θα περάσεις ωραία.
    Εμένα όμως μου τη σπάει που τέτοια μεγάλα συγκροτήματα μας θυμούνται όταν έχουν ξεμείνει από λεφτά με αποτέλεσμα να έρχονται όταν πια δεν μπορούν ούτε τα πόδια τους να πάρουν, ούτε έχουν τη φωνή που είχαν για να τραγουδήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @spyros1000 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περάσω καλά Σπυράκο. Όσο για το χιόνι; Δε θα με χαλούσε να το έστρωνε για 1-2 εβδομάδες.
    @Το χρυσό ΠιΠι Εδώ σε έπιασα αδιάβαστη Νίνα. Τα μεγάλα συγκροτήματα όπως οι AC/DCδεν έχουν ξεμείνει από λεφτά. Α κάνεις μια έρευνα στο διαδύκτιο θα δεις ότι όλες οι συναυλίες τους είναι sold out. Στη ευρωπαϊκή περιοδεία τους για το καινούριο album που έβγαλαν η μόνη πόλη που μπορείς να βρεις εισιτήρια είναι η Αθήνα. Για λίγο ακόμη όπως φαίνεται. Το ότι αργούν να έρθουν οι μεγάλες μπάντες δεν είναι φταίξιμο των συγκροτημάτων αλλά των εδώ διοργανωτών που τα τελευταία χρόνια άρχισαν να ξυπνάνε αλλά σηκώνουν τις τιμές στα ύψη για να κάνουν καλή μπάζα. Είναι το ελληνικό ταπεραμέντο της αρπαχτής βλέπεις. Για παράδειγμα πριν μερικά χρόνια όταν έφεραν τους W.A.S.P. εδώ το εισιτήριο κόστιζε από 35 ευρώ και πάνω ενώ στο Βέλγιο και στην Ολλανδία οι τιμές κυμαίνονταν από 18 και 25 αντίστοιχα. Είναι καθαρά θέμα διοργανωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Back in Black είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου δίσκους απ' όλη τη συλλογή μου, και ένας από τους ακόμη λιγότερους όπου μου άρεσαν ΟΛΑ τα τραγούδια.

    Χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την αξία των άλλων δίσκων ή του Bon Scott, νομίζω ότι ακόμα κι αν οι AC/DC έβγαζαν μόνο το Back in Black σε όλην τους την καριέρα, θα συνέχιζαν να είναι μία από τις αγαπημένες μου μπάντες.

    Και πού είστε; Περιμένω εναγωνίως να δω παπάδες να βγαίνουν στα κανάλια για το πως AC/DC σημαίνει AntiChrist/Death to Christ... Ας πάρει κάποιος τηλέφωνο τον Άνθιμο ή την Εσπρέσσο γιατί μου λείπουν τα 90s γαμώτο, που η τηλε-ειδησειοκωμωδία ήταν πιο διαδεδομένη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @mitsaras Όντως θα έχει γέλιο αλλά προσωπικά δε μου έλειψαν καθόλου αυτές οι καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα βγεικαμιά Λουκά και σας λέω γω μετά!
    90 ευρώ, μια χαρά είναι κι όπως τα είπες hack για τα μπουζούκια τα δίνουμε και μάλιστα συνέχεια κάθε Σαββατοκύριακο σχεδόν και για ένα συγκρότημα που έρχεται μια φορά στο τόσο, μια χαρά είναι! Άλλωστε καλλιτέχνες του βεληνεκούς των ΑC/DC δεν είναι και τακτικοί στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θα είμαι εκεί με τον γιο μου. Και τι έγινε που μεγαλώσαμε; Εγώ πάντως χαίρομαι όταν ακούω το 14χρονο καμάρι μου να σολάρει στην κιθάρα του το ΤΝΤ, το Highway to hell και το Thunderstruck. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: εφόσον αυτά τα κομμάτια παραμένουν νέα, έτσι νέοι παραμένουμε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @sadrina Ας τολμήσει να βγει το σούργελλο. Θα την πάρει ο διάολος και θα τη σηκώσει για τα καλά. Άι σιχτίρ με τις δήθεν θεούσες.
    @kafenedaki Χαίρομαι που τα νέα παιδιά ανακαλύπτουν τη μουσική. Συγχαρητήρια για το καμάρι σου. Πατέρας και υιός μαζί στο Live. Τι καλ΄΄υτερο. Μετά από χρόνια αυτά μένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;