Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Print this post

ΤΟ ΚΑΨΑΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

Όταν πρωτοξεκίνησα αυτό το blog η αλήθεια είναι ότι οι αναρτήσεις μου περιείχαν πολλά "κοσμητικά επίθετα". Όχι επίτηδες, απλά έτσι μου έβγαινε γιατί και στην καθημερινότητα μου ο προφορικός μου λόγος είναι εμπλουτισμένος σε πολύ μεγάλο ποσοστό με αθυροστομίες και βρισιές. Στην πορεία του blog είπα λίγο να προσπαθήσω να μη βρίζω τόσο πολύ. Όχι να σταματήσω να βρίζω (αυτό είναι αδύνατον), απλά να ελαττώσω τη μεγάλη χρήση του υβρεολογίου για διάφορους λόγους. Μα έλα που όταν βλέπεις, ακούς και διαβάζεις διάφορα κουφά δε μπορείς να κρατηθείς. Μια φορά την παλεύεις, δεύτερη με δυσκολία μεν αλλά πάλι τα καταφέρνεις, μετά όμως το κακό συνεχίζεται και μεγαλώνει. Και να θέλει ο άνθρωπος ν' αγιάσει δεν μπορεί με τις μαλακίες που γίνονται σ' αυτή τη χώρα. Του πούστη πια!!! Για τι ακριβώς μιλάω;
Πριν μερικές μέρες είδα στην ελληνική TV αυτό το μπάζο τη Θώδη να λέει ότι θεραπεύει τον καρκίνο και βλέπει οράματα και είναι απεσταλμένη από το Θεό. Μπεεεεεεε μωρή! Κάποιος να μαζέψει την κουλή γιατί το παραγάμησε. Από τραγουδίστρια - πανηγυρτζού μας βγήκε Λουκά Νο2. Η πολλή δημοσιότητα της έκαψε τον ανύπαρκτο εγκέφαλο. Και μη μου πει κανείς για ζάπινγκ και μαλακίες γιατί αυτό μέχρι ένα σημείο είναι λύση. Μετά γινόμαστε με αυτόν τον τρόπο συνεργοί στο τσίρκο με τα βλήτα. Τα ερτζιανά (συχνότητες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών) είναι κρατική περιουσία και νοικιάζονται από τα κανάλια. Λίγο θέλω ακόμη να πιστεύω ότι ώρες - ώρες χρειάζεται μια επιτροπή λογοκρισίας (φτου φτου φτου) για τον κάθε βλαμμένο ή βλαμμένη που αμολάει τις πίπες του χωρίς να σκέφτεται.
Άλλος λόγος για να βρίσω; Η κυβέρνηση. Αλήθεια υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα; Όλοι οι ανίκανοι χαραμοφάηδες και κλέφτες όπως και ο μπούλης (Καραμανλής) αυνανίζονται ολοένα και πιο πολύ. Μόνο μέτρα κατά της κρίσης και της ακρίβειας βγάζουν. Καραπουτσαριό δηλαδή, γιατί από αποτελέσματα πάμε από το κακό στο χειρότερο. Ο πρωθυπουργός δεν έχει τους δίδυμους γεννετικούς αδένες, κοινώς τ' αρχίδια, για να κάνει κουμάντο στην παράταξη του. Εντελώς ανίκανος.
Το STAR μας βάζει δελτίο καιρού με την Πετρούλα. Εμένα πάλι πιο πολύ για εκπομπή που στόχος της είναι η διάδοση της πουτανιάς. Στο καπάκι έρχεται και η πληρωμένη απάντηση του ΑΝΤ1 με το αντικαυλωτικό δελτίο καιρού του καναλιού. Ο μετεωρολόγος νομίζει ότι απαγγέλει ποίηση. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Πες τον καιρό απλά και τελείωνε.
Όσο περνάει ο καιρός τόσο μας τα πρήζουν και με τη Eurovision. Ξεκολλήστε ρε ηλίθιοι. Εδώ ο κόσμος χάνεται και 'σεις τον παίζετε ασταμάτητα. Τι φόρεσε ο Σάκης, τι έφαγε ο Σάκης, πως έχεσε ο Σάκης κ.ο.κ.
Ο μόδιστρος Γαλάτης κάνει ότι μαλακία μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους για να βγει στο γυαλί. Ειλικρινά απορώ με αυτό το νούμερο. Μάλλον απορώ με όλα τα νούμερα που πολλά απ' αυτά έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα προ πολλού. Με τι IQ ρε γαμώτο;
Τις τελευταίες μέρες έκανε την επανεμφάνιση του ένα εξαφανισμένο, για κάποιο χρονικό διάστημα, είδος θηλαστικού. Η Ντούβλη μέσω φωτογράφισης στο Playboy. Μιλάμε έπεσε τρελλό photoshop. Τον άλλο μήνα φωτογραφίστε και την όρκα Free Willy.
Η Μπεζαντάκου δήλωνε ότι τα είπε με τον Μαχαιρίτσα σε μια πτήση ενώ ο κακομοίρης λέει ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Προφανώς το βούρλο (Μπεζαντάκου) βρήκε τρόπο να ξαναεπιπλεύσει με τους υπόλοιπους φελλούς.
Ένα είναι σίγουρο. Σ' αυτή τη χώρα το κάψαμε για τα καλά το ακατοίκητο. Με όλα αυτά βρίζεις ή δε βρίζεις; Και ανέφερα ελλάχιστα. Αν είχα αναφέρει όλες τις πίπες που ακούστηκαν από διάφορους θα έγραφα τουλάχιστο για δέκα ώρες ανάρτηση.
Τα είπα και ξεθύμανα και αν παρεξηγήθηκε κάποιος χέστηκα. Άι σιχτίρ!

buzz it!

23 σχόλια:

  1. Πεσ'τα χρυσόστομε, πεσ'τα!
    Μόνο να σε διορθώσω σε κάτι...
    Αν έγραφες για όλες τις πίπες που έχουν ειπωθεί, δεν θα σου έφτανε ούτε η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας!
    Μπουρδέλο είμαστε! (πιπέρι στο στόμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @fotis Δε τα λέω μόνο εγώ αλλά πάραπολλοί. Ποιος ακούει όμως για να μαζέψει όλα τα νούμερα και να τα στείλει στον αγύριστο!!! Τελικά σχετικά με τις πίπες και τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας δεν έχεις και άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον δεν είμαστε και τόσοι πολλοί τελικά για να τους ρίξουμε στον Καιάδα! Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω να ξυπνάμε σύντομα...
    Ελπίζω να πέφτω πολύ έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @fotis Ίσως... Το ότι η πλειοψηφία κοιμάται τον ύπνο του δικαίου είναι το μόνο σίγουρο. Κοπάδι! Τι να λέμε... Και 'γω ελπίζω να πέσεις έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hack
    σε βλέπω ενήμερο! Το τραβάει ο οργανισμός σου το trash! Ακόμη να μάθεις εκείνο το κουμπάκι πως εκτός από On στην τιβί, έτσι και το πατήσεις έχει και την λειτουργία Off;

    Το ότι οι πουτάνες έχουν μαζευτεί στην τηλεόραση και κάνουν μεροκάματο είναι γεγονός. Το θέμα είναι ότι προσβάλουν με την παρουσία τους εκείνες που η ζωή τις έφερε στο πεζοδρόμιο κι όχι στο γυαλί.

    Μετά με λένε καθυστέρημενη όταν εγώ αναπολώ την τηλεόραση που είχε μόνο δυο κανάλια (ΕΡΤ - ΥΕΝΕΔ) και υπήρχε περιορισμός εκπομπών γιατί το πρόγραμμα ξεκινούσε το απόγευμα!

    Α! Που'σαι! Σου πάει το βρισίδι! Χώνε όποτε νιώθεις την ανάγκη. Δεν θα σε παρεξηγήσουμε. Το blogging αυτό το σκοπό έχει! Να εκτονώσουμε αυτά που αισθανόμαστε και που δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να μας προσέξουν!

    Αυτά τα ολίγα! Τα σέβη μου και εις άλλα με υγεία! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @sadrina Σε παραπέμπω στην παράγραφο που είναι αφιερωμένη στη Θώδη. Κάτι λέω εκεί για ζάπινγκ και τα σχετικά. Ενήμερος είμαι αλλά πάντα με καθυστέρηση εφόσον βλέπω TV κάθε 3-4 μέρες. εκτός αν έχει μπάλα. Το trash είναι τόσο πολύ που θέλοντας και μη μαθαίνεις τα πάντα σε χρόνο dt.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν το κάψαμε, μας το κάψανε. όσο για το iq που λες θα σου θυμήσω μία παροιμία: οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές. ε αυτή την παροιμία έχει κάνει "μότο" ο μισός ελληνικός λαός και πορεύεται. ο άλλος μισός βράζει στο ζουμί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. jim, στην ελληνική τηλεόραση άλλοι βλέπουν τον εαυτό τους, άλλοι τα χάλια τους κι άλλοι αυτό που θέλουν να γίνουν κάποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπάρχει δυστυχώς ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό επί του πληθυσμού(και δε περιορίζεται φυσικά στη χώρα μας) πάνω στο οποίο έχει στηριχθεί η ανάπτυξη του..star system και βέβαια η τεχνολογία αποτελεί έναν από τους αρχικούς συμμάχους στο μαζικό αυτό παροξυσμό.Αποτέλεσμα φυσικά η απομάκρυνση από τις πραγματικές ευθύνες και η παραχώρηση της πολιτικής σκηνής(σε μία υγιή πολιτεία δεν υπάρχουν παρασκήνια) σε ανίκανους και τυχαίους...Σε ποια δημοκρατία ο ρόλος μας σταματά στην εκλογή των εκπροσώπων του?Για να σοβαρευτούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Το χρυσό ΠιΠι ΔΕν έχεις και άδικο Νίνα...
    @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ...Και όσοι δεν τα καταφέρνουν να βγούνε στο γυαλί σα ντεμέκ stars βγαίνουν και κλαίγονται για την αδικία της ζωής...
    @MOLEMOU Γιατί off? Τις συχνότητες τις πληρώνουμε όπως και την κρατική τηλεόραση... Γιατί να αφήσουμε τα κοράκια να αλωνίζουν και να μην απαιτήσουμε καλύτερη TV?
    @Γ.Κ. Γι' αυτό σα χώρα δεν πάμε μπροστά. Μετά τις εκλογές πανηγυρίζουν οι οπαδοί του νικηφόρου κόματος λες και βρέθηκαν λύσεις για όλα τα προβλήματα αντί να στέκονται σαν Κέρβεροι για να μην παρεκτραπεί η κάθε κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είσαι και μαζόχας όπως όλοι μας δεν μας αρέσει αλλά τα βλέπουμε για να τα χώνουμε!Φαντάσου δηλαδή και να μην ζοριζόσουν τι θα έσουρνες!!
    Το ίδιο θέμα έχω και'γω και έχω σαλτάρει!!Τουλάχιστον εσύ τα χώνεις και εκτονώνεσαι!
    Ελπίζω να μην μας το κλείσει ο Γκούκλης γιατί πολλά κουλά ακούω τελευταία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @zoyzoy Κάνεις ένα λάθος... δεν κάθομαι να βασανίσω τον εαυτό μου βλέποντας και μετά να κράζω... Τηλεόραση βλέπω πολύ λίγο... Εκτός και αν έχει αθλητικά ή ντοκυμαντέρ... Βέβαια δε ζω μόνος μου οπότε τυχαίνει να ακούω ή να βλέπω μερικές φορές τα νούμερα... 1000 φορές προτιμώ το διαδύκτιο για την ενημέρωση μου... Όσο για τον Γούγλη; Ότι βρέξει ας κατεβάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πολυ σωστός ..Συνφωνώ μαζί σου ...Σταμάτης ...Καλό Σαββατοκύριακο ...Φιλικότατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ανώνυμος Γεια σου Σταμάτη... Καλό ΣουΚου και σ' εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εν τω μεταξύ -άσχετο- ακούγοντας δεύτερο πρόγραμμα-πρωϊνή ζώνη,πριν λίγες μέρες, η εκφωνήτρια [δε θυμάμαι ποιά] αναφερόταν κι αυτή στο "φαινόμενο"
    Πετρούλα...

    Έβαλα να παίξει σιντί

    -miliokas aka skylos_mayros-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @miliokas Φαινόμενο Πετρούλα; Τι άλλο θ' ακούσουμε... Δεν πήρες τηλέφωνο να διαολοστείλεις την εκφωνήτρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η πολύ ελευθερία και η έλλειψη ελέγχου αυτά φέρνει. Ο καθένας ότι θέλει κάνει. Ποιος να τολμήσει να μιλήσει; Αμέσως θα ορμήξουν περί λογοκρισίας. Από το ένα άκρο δηλαδή, στο άλλο φίλε μου Δημήτρη......
    Φιλικά
    Max

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @maxplace Μα δεν το ξέρεις; Στο όνομα της δημοκρατίας στήνονται οι χειρότερες χούντες ή υπάρχει πλήρης αναρχία και ασυδωσία. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπάρχει λύση. Κλείσε την TV. Θα μένεις λίγος εκτός θέματος σχετικά με τα (κατευθυνόμενα) νέα και τα τηλεοπτικά σούργελα, αλλά ακόμη και τότε μπορείς να τα αντικαταστήσεις με τo internet.

    Έκοψα την τηλεόραση πριν 4 χρόνια. Τις σειρές και τις ταινίες που θέλω τις βλέπω χάρη στα torrents, τα κουτσομπολίστικα δεν με ενδιαφέρουν, για ειδήσεις ας είναι καλά το Internet. Από τότε έχω δει συνολικά μόλις 20 ώρες περίπου τηλεόραση.

    Μετά από 5-6 ημέρες από την μέρα που κλείνεις το χαζοκούτι νιώθεις μια περίεργη αίσθηση, ότι ήσουν ζόμπι και επιτέλους ξύπνησες.
    Εντάξει, μπορεί να μαθαίνω τελευταίος για την Θώδη και αυτό μόνο όταν το αναφέρει κάνας φίλος στην κουβέντα, αλλά... δεν μπορώ να πω ότι στεναχωριέμαι κιόλας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @mitsaras Μα αυτό λέω... Δε βλέπω τηλεόραση... Μόνο επιλεκτικά. Το να πατήσεις το off είναι λύση μέχρι ένα σημείο. Συνάμα όμως γινόμαστε συνεργοί για την κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης επιτρέποντας το κάθε μπάζο να αμολάει τις πίπες του ελεύθερα χωρίς να υπολογίζει τυχόν επιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η άποψή μου είναι ότι για την κατάντια ευθύνονται εμμέσως οι τηλεθεατές, οι καναλάρχες δίνουν αυτό που ζητάει ο κόσμος.

    Δεν έχω κάποιον τρόπο να αλλάξω την τηλεόραση (ότ(αν) έχω διασυνδέσεις και χρήματα ίσως το επιχειρήσω), οπότε το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να μην συμμετάσχω στο "κοπάδι" από τη μία, σώζωντας την ψυχική μου ηρεμία από την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @mitsaras Μάλλλον οι καναλάρχες κάνουν τον κόσμο να νομίζει ότι θέλει τα σκουπίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;