Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

Print this post

ΚΟΥΚΟΥΛΑ: Ο ΘΥΤΗΣ

Εκεί που λέμε ότι τα έχουμε ακούσει και δει όλα σε αυτή τη χώρα έρχεται η κυβέρνηση και μας βγάζει από τη μονοτονία με την τεράστια φαντασία της και με τα μέτρα που θα βάλουν τάξη σ' αυτόν τον τόπο.
Από 'δω και πέρα απαγορεύονται οι κουκούλες. Μην τολμήσει κανείς και φορέσει το χειμώνα κουκούλα με τη δικαιολογία ότι τάχα μου - τάχα μου κρυώνει γιατί θα του πάρει ο διάολος τα νεφελίμ. Γκέγκε; Ναι ρε. Να πάθετε πνευμονία και να ψοφήσετε αλλά κουκούλα δε θα βάλετε γιατί θα φτύσετε το γάλα που βυζάξατε. Όποια τάση μόδας συμπεριλαμβάνει κουκούλες θα θεωρείται τρομοκρατική ενέργεια. Θα φάτε καλά όλοι εσείς κουκουλοφόροι παράνομοι. Ούτε οι ράπερς να φοράνε κουκούλα και γενικώς οι καλλιτέχνες. Υποθάλπτετε την τρομοκρατία ρε, δεν το καταλαβαίνετε; Ήταν να μην τα πάρει στο κρανίο ο Καραμανλής. Τώρα βρήκατε το μάστορα σας. Ούτε γάντια να φορέσετε. Καλύτερα να πάθετε χιονίστρες παρά να κάνετε απόκρυψη των δακτυλικών αποτυπωμάτων σας. Ούτε ρούχα να φοράτε. Που ξέρουμε οι υπόλοιποι ευσυνείδητοι πολίτες και καθόλα νόμιμοι ότι δεν κουβαλάτε καμιά καραμπίνα από κάτω. Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ούτε εσώρουχα να φοράτε για να κάνουμε όλοι το ματάκι μας (μια ψυχή θα βγει που θα βγει).
Αλήθεια... και οι αστυνομικοί που φοράνε κουκούλες; Τι θα γίνει με αυτούς; Μήπως να καταργήσουμε και τα κράνη; Με αυτόν το τρόπο όποιος ξεφύγει από γκλομπ να πάει από τροχαίο. Πάντως θύμα πρέπει να υπάρχει. Οι ζαρντινιέρες είναι μπανάλ πλέον.
Ρε παιδιά εγώ τυγχάνει να δουλεύω σε κατάψυξη στους -35C. Με τι μπορώ να αντικαταστήσω την κουκούλα για να μη θεωρούμαι παράνομος; Έστω με ένα φέσι; Ούτως ή άλλως απο φέσια έχουμε χορτάσει. Οι πολιτικοί αυτής της χώρας μας έχουν φλομώσει για τα καλά με αυτά.
Πέρα από την πλάκα η ανύπαρκτη κυβέρνηση που έχουμε στην Ελλάδα για άλλη μια φορά αστόχησε. Τόσα χρόνια αυνανισμού και τώρα που πήγε να τελειώσει σαν μια άλλη Πετρούλα αστόχησε. Στην κυριολεξία ο Καραμανλής και το συνάφι του κάνουν ό,τι να' ναι. Όχι ότι και οι υπόλοιποι στο κοινοβούλιο των άλλων παρατάξεων είναι καλύτεροι! Να εξηγιόμαστε.

buzz it!

12 σχόλια:

  1. Πήγε και ο κατά τα άλλα δημοκρατικός Καρατζαφέρης να συμφωνήσει με το μέτρο και να το χαρακτηρίσει και "δημοκρατικό".Άδικο είχε ο Λάκης που του'βαλε το μουστάκι του Χίτλερ ???
    Γυμνοί στους δρόμους για να'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego pantos sto sxoleio forao koukoula kai fonazo valte me mesa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @zoyzoy Τα έχουνε παίξει εντελώς.
    @ntebis Καλομελέτα και έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική εξετάζει την επισκεψιμότητα συγκεκριμένων ιστοσελίδων.
    Προτού κάνετε λοιπόν κλικ στο παρακάτω link-μια πολύ ύποπτη σελίδα-,σκεφθείτε ότι αυτό μπορεί να σας κοστίσει μια βαρύτατη ποινή... :-)

    http://www.beautyspell.gr/ProdDet.aspx?cid=72&Prid=353

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Χρυσόστομος Καλημέρα Χρυσόστομε...Πολύ καλή η φωτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ (ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το χειρότερο απ' όλα jim, το λέει η τελευταία σου φράση...
    κι ύστερα η γυναίκα μου, μου λέει να είμαι επιεικής στη "Δίκη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά προ τρέχετε. Το μέτρο το είχε προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ.
    Αν πιστεύετε πως είναι ακραίο σκεφτείτε και αυτό.
    Όσους πιάνανε επ¨αυτοφόρω δεν μπορούσαν να τους κλείσουν μέσα και να τους δικάσουν διότι δεν φαινότανε ούτε σε βίντεο ούτε σε αυτόπτες μάρτυρες το πρόσωπό τους για να τους ταυτοποιήσουν.
    Ετσι, το ιδιώνυμο της κουκούλας περνάει αυτό το εμπόδιο λέγοντας ότι δεν χρειάζετε να γίνει η ταυτοποίησή σου αφού πιάστηκες επ¨αυτοφόρω να πράτεις αδίκημα έστω κι αν έκρυψες το πρόσωπό σου.
    Το ίδιο ισχύει και για τις μασκες (έμεσσα, αφού κρύβει το προσωπο).
    Ο Καρατζαφέρης που αποκαλείται φασίστα το πρότεινε στις 21-12-2008 με τις καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
    Το αν η Ν.Δ. καθυστέρησε να το βάλει στον νόμο του αυτοφώρου είναι άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @παλαλός Αυτό ξαναπέστο.
    @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Γιάννη μας τελείωσε η επιείκια.
    @Chris Αυτά που λες είναι σωστά μέχρι ένα σημείο αλλά για να εφρμοστούν πρέπει και η αστυνομία να είναι άριστα εκπαιδευμένη και τα άτομα που την απαρτίζουν να είναι αντικειμενικά μέχρι αηδίας, πράγμα που δυστυχώς δεν υφίσταται. Μόνο για να δείξουν ότι έχουν εξουσία στα χέρια τους δεν είναι λίγοι εκείνοι στο αστυνομικό σώμα που θα σταματάνε τον κάθε δεκαπεντάχρονο που φοράει κουκούλα για να τον ψαρέψουν και μετά να το παίξουν "οι γαμάω". Το θέμα δεν είναι ότι προτρέχουμε. Ο Καρατζαφέρης μπορεί να το πρότεινε αλλά ο Καραμανλής το εφάρμοσε. Και εγώ μπορεί να έχω μια καλή ιδέα αλλά αν την υλοποιήσει άλλος, αυτός είναι που θα αποκομίσει τα περισσότερα ωφέλη. Όποιος έχει το πεπόνι έχει και το μαχαίρι στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το θέμα της εκπάιδευσης των αστυνομικών είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει το ίδιο το σώμα των αστυνπομικών. Και αυτό έχει ως θέμα στο αν θέλουν να αποκαλούνται ΅δημοσιοι υπάλληλοι΅ ή αστυνομικοί.
    Το επάγγελμα του αστυνομου διατρέχει και αυτό τον κίνδυνο της απώλειας ζωής όπως και του οδηγου, και του οικοδόμου αλλά και άλλον πολλών επαγγελματιών. Η διαφορά είναι ότι δεν προσφέρουν στην κοινωνία αλλά στο σημαντικότερο κομμάτι που το απαρτίζει. Τον άνθρωπο. Είτε αυτός είναι της ίδιας ράτσας είτε αλλοδαπός.

    Όσο για τα εύσημα δεν με απασχολεί αν είναι άλλης ιδεολογίας άνθρωπος. Κανένας μας στα μυαλά, στο ήθος,στον χαρακτήρα και σε άλλα ατομικά ιδεώδη δεν είναι απολύτως ίδιως. Μπορεί ο Παπαδόπουλος την περίοδο της Χούντας να έκανε κακό αλλά αν έβαλε έστω και ένα λιθαράκι για την καλύτερη ανάπτυξη της Χώρας αυτής θα το αναφέρω και θα είναι και τιμή μου. Πράγμα το οποίο αν το αναλύσεις Ιστορικά θα δεις ότι πράγματι προσέφερε. Μπορεί οχι ο ίδιος αλλά ως ΅αιτία΅ σίγουρα ανέβασε άλλα άτομα σε επίπεδο για να έχουμε να λέμε. Για παράδειγμα, ο σωματικός και ψυχικός βιασμός που υπέστησαν διάφορα άτομα από ανθρωπους της Χούντας ζωντάνεψαν τις ψυχές των θυμάτων και τους έκαναν εναν Θεοδωράκη, ένα Λαμπράκη και πάει λέγοντας.

    Τϊποτα δεν αφήνει η Ιστορία από τον λόγο της γραφής της.
    Ένας Καραμανλής δεν θα πάρει εύσημα από την κουκούλα και την κάθε κουκούλα. Θα πάρει από τα μυαλά που σκέφτηκαν είτε να επαναφέρουν κάτι το οποίο μπορεί να έγινε στο παρελθον ή από μια ιδέα που τους ήρθε ως προτροπή να βρούν μια λύση. Την παρθενογένεση αυτής.

    Συγγνώμη για το μακρυσκελές γραφτό λόγον μου αλλά μου ήρθαν και τα έγραψα.
    Ευχαριστώ θερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγγνώμη για τα ορθογραφικά και τυπογραφικά λάθη αλλά το πληκτρολόγιο δεν προσφέρει και ευκολοχτύπητα πλήκτρα. Είναι μικρά και πυκνοκατοικημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Chris Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να αποδόδουμε τα τω Καίσαρος στο Καίσαρι. Τι θέλω να πω; Ο Παπαδόπουλος έκανε και καλά; Όντως! Έκανε δρόμους που ακόμα δεν έχουν λακούβες. έδωσε στους αγρότες λεφτά (και τα αφαίρεσε από τους υπόλοιπους) αλλά μερικές φορές χρήζει μεγαλύτερης σημασίας ο τρόπος που γίνεται κάτι παρά το αποτέλεσμα. Θίγονται θέματα ηθικής. Το ίδιο ακριβώς ισχεί και με τις κουκούλες. Αν η συγκεκριμένη κίνηση αποτελέσει αιτια για να εμφανιστούνε νέα άτομα στο προσκήνιο ανεξαρτήτου τομέα αυτό είναι άλλο. Δεν μπορώ να δώσω τα εύσημα σε κάποιον που το κακό που προκάλεσε αποτελεί έμπνευση για να μεγαλουργήσει κάποιος άλλος. Αυτό είναι αποκλειστικά προσωπική μου άποψη. όσο για το μεγάλο σχόλιο μη ζητάς συγνώμη. Χαίρομαι όταν βλέπω μεγάλα σχόλια. Αυτό δείχνει ότι είσαι σκεπτόμενο άτομο. Για τα τυπογραφικά λάθη και το πληκτρολόγιο θα σου συνιστούσα να αγοράσεις ένα καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;