Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Print this post

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΠΟ

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! Στην εταιρία που δουλεύω βαδίζω για τον πέμπτο χρόνο και σήμερα έχω ρεπό. "Σιγά τα ωά" θα μου πείτε. Και όμως όταν είναι το δεύτερο ή τρίτο ρεπό στα τόσα χρόνια είναι κάτι. Δε συμφωνείτε;
Σύνοψη: Χθες σχόλασα το μεσημέρι, σήμερα ρεπό, αύριο Κυριακή που δε δουλεύουμε ούτως ή άλλως και Δευτέρα πάω για δουλειά στης δώδεκα γιατί δουλεύω στη δεύτερη βάρδια. Συμπέρασμα: Σχεδόν τρεις μέρες στη σειρά αραλίκι. Δεν είναι και άσχημα!
Βέβαια δεν είναι και όλα τέλεια. Για παράδειγμα εννοείται ότι όταν θα πάρω το μηνιάτικο μου θα είμαι μια μέρα μείον... αλλά πάλι... δε γαμείς! Ως γνωστός γκαντέμης έψαχνα παρέα για να πάω το πρωί για καφεδάκι και μετά για κανένα ουζάκι ή καμιά ρετσινούλα αλλά δεν... Πήρα τον ένα κολλητό μου τηλέφωνο και ήταν άρρωστος, παίρνω τον άλλο και δούλευε, τηλεφώνησα σε ένα συνάδελφο αλλά κανόνισε να πάει στο χωριό του, τηλεφώνησα έναν τέταρτο αλλά ήταν ήδη έξω με τη γυναίκα του. Τζίφος! Στο τέλος βρέθηκα μόνος μου σε μια ψησταριά, ξενερωμένος με δυο σάντουιτς και μια πορτοκαλάδα.
Πήρα όμως το αίμα μου πίσω... πήγα και νοίκιασα τρεις ταινίες από το Seven και θα τους γράψω κανονικότατα όλους σήμερα. Ξέρω... μαλακία γιατί να νοικιάζω όταν υπάρχουν τα torrents! Βαρεμάρα πείτε το, ότι ήθελα να περπατήσω και να δω κόσμο πείτε το... Τεσπα!
Επειδή έχω ρεπό (το λέω και το ξαναλέω για να το εμπεδώσω) σταματάω να γράφω και εύχομαι σε όλους καλό ΣουΚου (ή ότι απέμεινε απ' αυτό).

buzz it!

18 σχόλια:

  1. Εδώ "κόλλαγε" ο τίτλος "Ζήλια ψώρα" οχι χθές!Για μένα πάλι η Κυριακή δεν είναι αργία και ρεπό καθημερινή!Που σημαίνει 1ρεπό βία 2καθημερινή έχω χάσει τι σημαίνει ΣΒΚ και να μη σου πω για γιορτές και κυρίως Πάσχα έχω 7χρόνια να "κάτσω" Μ.Παρασκευή και Πάσχα.Να λές και μη χειρότερα!!
    Καλό ΡΡΡΡΡεπόοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @zoyzoy Γιατί βρε; Τι δουλειά κάνεις; Για να παρηγορηθείς πάντως σου λέω ότι πέρυσι Μεγάλη Παρασκευή γύρισα στης ενδεκάμιση το βράδυ στο σπίτι από τη δουλειά και το Μεγάλο Σάββατο στης δέκα το βράδυ. Όσο για καλοκαίρι; Αν κάτσω μιαΚυριακή στις δυο εβδομάδες είμαι τυχερός. Φυσικά λόγος για άδεια δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λοιπον έχω βρεθει ατελειωτες φορές στη θέση σου. να θες παρέα κ να μη βρίσκεις;; εεε, και; συνήθως όταν μπορώ εγώ δεν μπορουν οι άλλοι... βουτάω λοιπον αγκαζέ την ομορφαδα μου , την αράζω σε μια καφετερια ήσυχη με μπολικη άπλα μπροστά μου -πειραιας γαρ-καφες, καμιά φορά κ βιβλιαράκι, κ απολαμβάνω την αίσθηση ελευθερίας που μου προσφερει η στιγμή....μεγαλείο φιλαράκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @fotini Φωτεινάκι καλημέρα και καλή εβδομάδα. Και 'συ διεκατέχεσαι από γκαντεμιά όπως και 'γω ε; Μερικές φορές και η μονμαξιά είναι καλή αλλά όταν θέλουμε να γίνουμε κοινωνικοί και διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μας εμποδίζουν τότε σπάζομαι για τα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA NA PERASIS MITSO KAI PES THN KURA SOU NA BALEI KANA PSITO STO FOURNO KAI ERXONTE OLI TOUS META -KALHMERA APO TO MONAXO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @MOLEMOU Γεια σου Νικόλα και καλή εβδομάδα. Σήμερα μπριζολίτσες με πατάτες στο φούρνο έχει το μενού. Καλό ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ntebis Φάε τη γλώσσα σου ρε γκαντέμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγω hackaday ειμαι στην κατηγορία εργαζόμενων που δουλεύουν και Πάσχα και χριστουγεννιάτικα....
    Φέτος μετά από 10 χρόνια θα κάτσω τις αργίες που κάθονται και οι δημόσιοι... καλα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα θα σου πω ότι μπαίνω και σε κατάψυξη -18C.
    Γεροί να'μαστε και δε γ@... δεν θα περάσουν 20χρονάκια να μας πάρουν 4 ε τότε θα καθόμαστε συνέχεια ανάσκελα!Δεν συμφωνείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @acaliptos Μετά από δέκα χρόνια ε; Έβαλες βύσμα; :-)
    @zoyzoy Τυχερή είσαι... Άκουσε με... Στους -35C δουλεύω. Βαθειά κατάψυξη... Ε ρε κάτι ξάπλες που θα κάνουμε μια μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -15 η μία - 35 ο άλλος. ρε μπας και συμμετέχετε σε κανα πρόγραμμα εσκιμώων και δεν το έχετε πάρει είδηση?
    ελπίζω να γέμισες τις μπαταρίες. άντε και στο επόμενο σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Το Χρυσο ΠιΠι Νίνα θα πάρουμε μέρος σε χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Εκτός και αν σακατεθτούμε οπότε πάμε για παραολυμπιάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ax0a0x0aax0x0a0xa0xa0 kala sorry etsi nomiza mallon mperdeftika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μην περιοριζεσαι στο τι δινουν..διεκδικησε αδερφε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ntebis Τέτοια μπερδέματα να μας λείπουν.
    @παλαλός Όσο μπορούμε διεκδικούμε... στον ιδιωτικό τομέα δεν είναι και τόσο εύκολα να διεκδικήσεις όπως στο δημόσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γειά σου ρε φίλε, ελπίζω να ξεκουράστηκες. Εγώ πάλι μόλις ξεπέρασα μια γρίππη, τέσπα, για τον άλλο που λές, έχω μια υπόνοια, αλλά άστο καλύτερα...
    Κατά τα άλλα, δεν ξέρω αν το έχεις δει αλλά είδα το Cinderella man με τον Russel Crowe τελευταία. Καταπληκτικό! αν δεν το έχεις δει, κατέβασέ το

    Καλό βράδυ φιλαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @EKTORAS Περαστικά ρε φίλε... Την ταινία που λες τη είδα... όντως φοβερή... όσο για τον άλλον; Γάμα τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;