Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Print this post

7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΜΠΑ! ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!

Μας έχουν τρελάνει με τις ευρωεκλογές. Με κάθε μέσο προσπαθούνε να πείσουν τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Είτε πάνε είτε όχι οι πολίτες να ψηφίσουν οι ίδιοι θα βγούνε. Απλά θέλουν και τις ευχές μας. Αμ δε! Ο κόσμος έχει μπουχτίσει. Όλο το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι σάπιο. Ίσως κάποιοι να μη το βλέπουν ή δε θέλουν να το δούνε γιατί δεν τους συμφέρει αλλά είναι η αλήθεια.
Προσωπικά δεν πρόκειται να πάω να ψηφίσω γιατί δεν πρόκειται να δω φως σε κανένα τομέα. Είτε ψηφίσω είτε όχι κάποιοι θα διοριστούνε ευρωβουλευτές και θα παίρνουν χοντρά φράγκα. Προτιμώ να μη δώσω τη συγκατάθεση μου σ' αυτό και ας έχει μηδαμινή σημασία.
Την ίδια ώρα παίζεται άλλη μια παράσταση από το θέατρο του παραλόγου στην Ελλάδα. Μειζαδόροι την κοπανάνε από τη χώρα με τις ευχές της κυβέρνησης και των δικαστικών. Μόνο μαντήλια που δεν κουνάνε οι τελευταίοι στους πρώτους. Μετά για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια πιάνουν κάποιους που δεν έχουν ή έχουν μικρή σχέση με το σκάνδαλο Siemens. Οι κυρίως φταίχτες πάντα τη γλυτώνουν στην Ελλάδα. Φταίει το γαϊδούρι και χτυπάνε το σαμάρι ένα πράγμα. Σκέτη κοροϊδία. Μετά απ' αυτό περιμένουν και να τους ψηφίσω; ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
Θα μπορούσα να γράψω πολύ περισσότερα αλλά και ο χρόνος που έχω ήδη ξοδέψει γράφοντας γι' αυτούς πολύ είναι. Να ευχηθώ καλή κάλπη ή καλή ψήφο; Δε θα το κάνω. Την καλημέρα μου.

buzz it!

12 σχόλια:

  1. @fotini Καλημέρα Φωτεινάκι... όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΤΣΑΡΑ,ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
    ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...
    ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...
    ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝ -ΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΧΕΣΤΗΚΑ.
    ΗΔΗ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ....
    ΦΙΛΟΥΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @spyros1000 Τριήμερο στη Θάσο; Σωστότατος φίλε. έτσι μπράβο να είσαι ανεβασμένος πάντα... Το θέμα ρε Σπυράκο είναι αυτό που λες εσύ. Έχουν μετατρέψει τις ευρωεκλογές σε εθνικές εκλογές. Βρήκαν αφορμή για αντιπαραθέσεις και ξεκατινιάσματα. Υπευθυνότητα δεν υπάρχει από κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αποφάσεις βγαίνουν από την κομισιον
    και εμας μας βάζουν να ψηφίσουμε γιά την ευρωβουλή
    Τι ρόλο παίζει η ευρωβουλη.

    Παντως πρέπει να βρεθει τρόπος να συμετέχουμε στίς αποφάσεις.

    ζητώ δημοψήφισμα γιά την ευρωπαικη ενωση αν την θελουμε ετσι που ειναι η οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pantws to asteio einai pws dipla ap to post exeis tis politikes diafimiseis pasok kai nd ap tin google! kalimeres:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @vassia4444 Δεν το παρατήρησα γιατί οι διαφημίσεις αλλάζουν ανά τακτά διαστήματα. Πάντως αν ισχεί κάτι τέτοιο μπορώ να χαριτολογήσω χαρακτηρίζοντας τη Google ως σαμποτέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.

    ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ.ΠΕΡΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιός θα ψηφίσει; Οι περισσότεροι πάντως όχι. Γενικώς η αποχή κυριαρχεί. Τέτοια αγάνακτηση δεν την έχω ξαναδεί ποτέ. Το ποτήρι ξεχύλησε πια και δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν του χέζω πατόκορφα που θα πάω να τους ψηφίσω; Αλήτες όλοι τους είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @SummerDream Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Πολύ θα ήθελα να είναι νικητής σε αυτές τις εκλογές η αποχή.
    @sadrina Μαζί σου και 'γω... Πες τα χρυσόστομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;