Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Print this post

ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ

Χθες το βράδυ βγήκα έξω με ένα φίλο για καμιά μπυρίτσα και στο δρόμο ήταν ένας νεαρός που μοίραζε φυλλάδια. Πήραμε και εμείς ένα. Δεν το διάβασα κατευθείαν παρά μόνο όταν επέστρεψα στο σπίτι. Διαβάστε και 'σεις για να φρίξετε. Δείτε τι διπρόσωποι υπάρχουν ανάμεσα μας (είναι και πολλοί) και ότι πίσω από τα διάφορα "φιλεύσπλαχνα" αισθήματα και "φιλανθωπικές οργανώσεις" κρύβονται συμφέροντα και οικονομικές απολαβές. Το σκαναρισμένο δισέλιδο στο τέλος ήταν υπογεγραμμένο αλλά έσβησα το όνομα γιατί ίσως ο συγγραφέας αυτού να μην επιθυμεί την προβολή του ονόματος του στο διαδύκτιο. Όποιος θέλει μπορεί να το διαδώσει για να αποδειχτεί ότι στην ελληνική κοινωνία και πραγματικότητα υπάρχει πάρα πολλή σαπίλα. Το αίσχος σε όλο του το μεγαλείο! Κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση αυτών.


buzz it!

6 σχόλια:

  1. Να σου προτείνω να δείς την ταινία "ένας ήρωας με παντούφλες" με τον αείμνηστο Βασίλη Λογοθετίδη. Για να πας στην δεκατία όχι του 1980 αλλά του 1950!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Chris Γεια σου Chris. Όντως, πολύ σωστός ο παραλληλισμός σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala ton kanane to malaka ton noikokireo filisixo politi psifoforo ths politikhs symorias, etsi kai xeirotera, kai filaki an mporoun as ton kleisoun na isixasoume mpas kai ksypnisei kai anakalypsei ton kosmo gyro tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος Σε βρίσκω λίγο κυνικό. Το τι ψηφίζει και αν ψηφίζει δεν το ξέρω γιατί δεν τον γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για ακομα μια φορα η εκκλησια και οι παρατρεχαμενοι της, δειχνουν το αντιθετο προσωπο απο αυτο που πρεσβευουν...
    Για ακομα μια φορα προσπαθουν να γεμισουν τις κοιλαρες τους εις βαρος των υπολοιπων ανθρωπων.
    Και βεβαια η πολιτικη συμμορια που αναφερει και ο ανωνυμος παραπανω, θα ειναι παντα στο πλευρο του παπαδαριου, γιατι ειναι ενας πανευκολος τροπος για να ελεγχουν τις μαζες μεσω αυτων. Και αυτο θα συνεχιζεται για παρα πολυ καιρο, αφου απο πολυ μικρους φροντιζουν να μας κανουν πλυση εγκεφαλου με τα της εκκλησιας, χριστιανοσυνης κλπ.
    Αν ο "κυριος" μητροπολιτης δωριζε καμμια μητρα (τα χρυσα τσουκαλια με τις πολυτιμες πετρες που φορανε στα κεφαλια τους), θα μπορουσε να θρεψει την οικογενεια του πολυτεκνου για κανενα χρονο.
    Τελος παντων!
    Ευχομαι να βρεθει πολυ συντομα καποια λυση για τον συνανθρωπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @fotis Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και όλες οι πλούσιες κυράτσες που τη φιλανθρωπία τη βλέπουν ως κάτι για να περνάει η ώρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;