Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Print this post

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!

Ειλικρινά έχω αηδιάσει με τη στάση των πολιτικάντηδων αυτής της μπανανίας. Τις φωτιές τις είδαν ως μια ακόμη ευκαιρία για κομματικές αντιπαραθέσεις αντί να στρώσουν τον κώλο τους να κάνουν κάτι σωστό. Θα μου πείτε έλληνας πολιτικός και να κάνει κάτι για το γενικό καλό; Έλα μου ντε! Ώρες - ώρες λέω και 'γω κάτι μαλακίες...!!!
Κανένας έλληνας πολιτικός δε θέλει στα χέρια του την καυτή πατάτα. Μαλάκες είναι; Μόνο πως θα κλέψουν τον κοσμάκη σκέφτονται, πως θα ψηφίζουν βαρβάτες αυξήσεις για το μισθό τους και άλλες αβάντες προς όφελος τους είναι ικανοί. Όταν βάζουν υποψηφιότητα για το βουλευτικίκι προφανώς αποφεύγουν το γεγονός ότι η πολιτική θέλει υπευθυνότητα και ατσάλινα αρχίδια. Ξεχνάνε ότι είναι λειτούργημα και ότι πρέπει να είναι υπηρέτες του λαού.
Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν ξέρουν να κάνουν πίσω και να κάτσουν να σκεφτούνε κάτι για το καλό αυτού του γαμημένου τόπου χωρίς να υπολογίζουνε μίζες. Για ολυμπιάδες, Eurovision και άλλα πανηγύρια δίνουν φράγκα με τη σέσουλα. Για την ασφάλεια των δασών (ότι απέμεινε τέλος πάντων) και των πολιτών κάνουν τσιγκουνιές. Λαμόγια είναι όλοι τους. Ανεξαιρέτως!
Το πρόβλημα τους τώρα είναι τι μαλακίες θα πούνε στη Δ.Ε.Θ. Για φιέστες είναι πρώτοι. Βέβαια το τζάμπα πάντα είναι καλό. Όταν πληρώνει ο μαλάκας ο κοσμάκης τι τους ενδιαφέρει; Μήπως δε θα τους ξαναψηφίσουνε τα άπειρα βόδια και τα δισάπειρα μοσχάρια της Ελλάδας; Πάλι τους ίδιους ανίκανους θα έχουμε στα έδρανα της βουλής.
Βουλιάζουμε σαν τον Τιτανικό με θύματα τους εαυτούς μας και όλα τα έχουμε γραμμένα στα παπάρια μας. Το γλεντάμε από πάνω. Ξεχνάμε πολύ εύκολα αυτά που τραβάμε εξ' αιτίας τριακοσίων λοπωδυτών και χιλιάδων παρατρεχάμενων των τελευταίων.
Και φέτος από πλευράς αντιμετώπισης αυτού του θλιβερού φαινομένου των πυρκαγιών βλέπω μια από τα ίδια με τις περασμένες χρονιές.

buzz it!

7 σχόλια:

  1. Να δούμε τι θα θυμόμαστε σε λίγο που θα καλεστούμε για μία ακόμη φορά στις κάλπες... που ρυθμίζονται από τις δημοσκοπήσεις... για φαντάσου...

    Ω! Συγνώμη ξέχασα πως τότε λειτουργούμε με μικροσυμφέροντα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε στο ειπα..
    Μονο για να κλεβουν ειναι ικανοι.
    Ακουσες και για τον ατυχο πιλοτο στην κεφαλλονια?
    Με τοσα που εχουν φαει,θα μπορουσαμε να εχουμε τα πιο συγχρονα μεσα κατασβεσης.
    Αλλα στ'αρχιδια τους..
    Αφου παλι η το πασοκ η νδ θα ξαναβγει.
    Απλως,την μια τετραετια τρωνε οι μεν και την επομενη οι δε..
    Ο λαος στην πουτσαρα τους..
    Θα ερθει ομως η ωρα που τα προβατα θα ξυπνησουν(ελπιζω).
    Με καμια θεση εργασιας εκανες τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ Αυτά τα κωλορουσφέτια είναι που χαλάνε τα πάντα και διαιρούνε τον κόσμο σε παρατάξεις... Αν καταφέρουμαι να λειτουργήσουμε έστω και μια φορά παραμερίζοντας τα προσωπικάς μας μικροσυμφέροντα θα δούμε μεγάλες αλλαγές.
    @σπυροσ1000 Κάθε χρόνο Σπυράκο αγοράζουν ένα σωρό πολεμικά αεροπλάνα και όπλα... Ούτε σε πόλεμο να βρισκόμασταν... Προτιμούνε να νοικιάζουν πυροσβεστικά αεροπλάνα παρά να νοικιάζουν και ας βγαίνει η ενοικίαση πιο ακριβή από την αγορά. Μήπως και σ' αυτό παίζουν μείζες;
    Για δουλειά δεν την έψαξα ακόμα γιατί είμαι σε άδεια και απόλυση θα πάρω στης 10 του Σεπτέμβρη... Κάτι θα βρεθεί θέλω να πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω κουραστεί να βλέπω τα ίδια και τα ίδια κάθε χρόνο!Εχω βαρεθεί να ψηφίζω για αλλάγή σ'αυτή τη χώρα και να βρίσκομαι συνέχεια στον ίδιο παρανομαστή!Σιγά-σιγά αρχίζω να βαριέμαι και τη ζωή μου δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τίποτα πιά!
    Αυτό θα γίνουμε ένας άβουλος λαός!

    Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά ακόμα ζωντανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @zoyzoy Καλό ΣουΚου ζουζού μου. Με τις εκλογές έτσι όπως είναι δεν πρόκειται να δούμε καμία αλλαγή. Απλά θα ανακυκλώνεται η σαπίλα που μας κυβερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dεν θα σχολιάσω το κείμενο Δημήτρη..έχω νωπές ακομη τις εικόνες των διακοπών μου,σιγά που θα τους αφήσω να μου τις χαλάσουν..όταν πάμε στην κάλπη πρέπει να τους δώσουμε ένα μάθημα,θα το κάνουμε όμως?

    Καλό Φθινόπωρο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @margarita Γιεα σου Μαργαρίτα και καλή εβδομάδα. Αυτό είναι το θέμα: Θα την κάνει την υπέρβαση η πλειοψηφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;