Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Print this post

"ΙΡΙΣ": ΕΡΧΕΤΑΙ

Πραγματικά αισθάνομαι πολύ υπερήφανος όταν γνωρίζω καταπληκτικούς ανθρώπους που ψάχνονται και όταν οι προσπάθειες τους ανταμοίβονται χαίρομαι γι' αυτούς. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η συbloggerίτισσα Σουζάνα Χατζηνικολάου. Μια γλυκειά κοπέλα, επιστήμων και με πολλές ανησυχίες που δεν το βάζει κάτω. Τη Σουζάνα τη γνώρισα πρωτίστως μέσω του blogging (αυτά είναι τα καλά των ιστολογίων) και πέρυσι το Σεπτέμβρη προσωπικά μαζί με άλλους bloggers όταν κατέβηκα στην Αθήνα .
   Πριν μερικές μέρες επισκεύτηκα το ιστολόγιο της και ανακάλυψα ότι το βιβλίο που έγραψε ΙΡΙΣ θα εκδοθεί (επιτέλους) από τις εκδόσεις Πατάκη. Η αλήθεια είναι ότι το ανακάλυψα κάπως καθυστερημένα (τεσσεράμισι μήνες μετά, τελικά είμαι πολύ γαϊδούρι) αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αξιόλογη νεοφώτιστη συγγραφέα και είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία το έργο της.
   Μερικές πληροφορίες για το μυθιστόρημα που αναφέρονται και στο blog της Σουζάνας είναι ότι το έργο της θα κυκλοφορήσει με τη μορφή τριλογίας. Ο πρώτος τόμος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη του 2010. Το μυθιστόρημα της ήταν αναρτημένο στο ιστολόγιο της αλλά μετά τα χαρμόσυνα νέα κατέβηκε για ευνόητους λόγους.
   Σουζάνα πρέπει να αρχίσεις να γράφεις καινούριο μυθιστόρημα γιατί ο κόσμος δε θα αρκεστεί μόνο στην τριλογία. Σύντομα θα ζητάει περισσότερα έργα σου. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια. Τα αξίζεις και με το παραπάνω.
   Τώρα που θα γίνεις μεγάλη και διάσημη μη μας ξεχνάς και 'μας τους μικροαστούς (χεχεχε σου την είπα!).

buzz it!

7 σχόλια:

  1. Χαιρετώ σε Δημητράκη! Δεν χάθηκα! Εδώ τριγύρω είμαι!
    Λοιπόν η Σουζάννα έχει γράψει ένα καταπληκτικό παραμύθι για μεγάλα και μικρά παιδιά. Το "Ίρις" για μένα είναι παραμύθι κι όχι μυθιστόρημα. Πρόλαβα να διαβάσω τα 10 πρώτα κεφάλαια όσο ήταν αναρτημένο στο μπλογκ της. Όμως χαίρομαι που το έργο της θα κυκλοφορήσει σε βιβλίο κι εύχομαι να μην αλλαχτεί ούτε τόνος από αυτό που έχει γράψει.
    Ελπίζω να μας δώσει κάτι καινούριο σύντομα!

    Δημήτρη μου πολλά φιλιά. Ξέρεις ότι όταν έχω μιαν άποψη-γκρίνια-αγανάκτηση βγαίνω και την αναρτώ! Αλλά η μ...κία πάει σύννεφο τελευταία και τα'χω χάσει η γυναίκα!!! Γι'αυτό και κρατάω μιαν απόσταση μέχρι κάτι να μου κάτσει στραβά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @sadrina Επιτέλους έδωσες σημάδι ζωής. Δε λέω πολλά τα σκατά αλλά δίνε πότε-πότε το παρών και όταν λέω παρών δεν εννοώ εδώ με σχόλια αλλά με αναρτήσεις στο blog σου. Όσο για τη Σουζάνα έχεις δίκιο. Περισσότερο παραμύθι είναι. Αλλά και το παραμύθι που ζει η ίδια με την έκδοση του βιβλίου της δεν είναι τέλειο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το παραμύθι "Ιρις" το διάβασα ένα 3μερο πέρσι που ήμουν στο σπίτι άρρωστη. με συνεπήρε. είναι ένα βιβλίο που αξίζει να υπάρχει στη βιβλιοθήκη μας.
    Ευγε γκρινιαρούλη για την ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Η μεγαλύτερη χαρά είναι να μοιράζεσαι με άλλους αυτά που φέρνει η ζωή, και νιώθω τυχερή που μέσα από τα blogs έχω γνωρίσει ανθρώπους σαν εσένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να το γιορτάσουμε κι από κοντά. ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Σουζάνα Χατζηνικολάου Όχι απλώς θα το γιορτάσουμε αλλά θα το κάψουμε κανονικά. Θα γίνει της εκδοτικής σου λέω... Τι να μας πούνε κ οι κακομοίρηδες Dan Brown, Stephen King και οι υπόλοιποι. Θα φάνε τη σκόνη σου. Άντε και ταινία στο Hollywood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Σουζάνα Χρτζηνικολάου Που πας; Στο Hollywood;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;