Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

Print this post

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

Θα μας τεντώσουν για τα καλά. Αναφέρομαι στην οικονομία της χώρας. Τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ τις εξελίξεις σχετικά με το ασφαλιστικό. Πάνε να μας χρυσώσουν το χάπι με το επίδομα αλληλεγγύης των δύο επεισοδίων (Δεκέμβρης 2009 και Ιούνιος 2010) και μετά να μας ξεβρακώσουν για τα καλά.
   Σε προηγούμενη ανάρτηση μου έλεγα ότι αυτό το επίδομα θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Υπήρχε ένα σχόλιο που έλεγε ότι από το τίποτα και αυτό είναι καλό. Περίμενε μετά από λίγο καιρό φίλε μου να δεις το καλό παλούκι που θα μας φερμάρουν.
   Έτσι θα βρεθούνε τα λεφτά Γιωργάκη (a.k.a. Γ.Α.Π.); Αυτόν τον τρόπο τον ξέρουν και οι πέτρες. Αν θέλετε να γεμίσετε τα ταμεία να μειώσετε τους μισθούς και τις συντάξεις από διευθυντές δημοσίων υπηρεσιών, υποδιευθυντές, στρατηγούς, δημοσιογράφους και μεγαλοστελέχη της Ε.Ρ.Τ., πολιτικούς και άλλους καρχαρίες. Λιγάκι δύσκολο όμως το βλέπω γιατί δεν υπάρχει θέληση. Οπότε πάμε στους αναλώσιμους απλούς πολίτες για να τους ξεκάνουμε εντελώς. Αυτη είναι η πολιτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(μια από τα ίδια δηλαδή με την αντίστοιχη της Ν.Δ.)
   Γιατί δεν ξεσκίζουν αυτούς που φοροδιαφεύγουν; Υπάρχουν γιατροί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και γενικότερα καλλιτέχνες, δικηγόροι που ζούνε το απόλυτο ελληνικό όνειρο. Με φορολογική δήλωση των δέκα και δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ έχουν βίλες, εξοχικά στη Μύκονο, ταχύπλοα, αυτοκινητάρες και dolce vita ζηλευτή. Ποτέ μου δεν άκουσα να πιάσουν έναν και να τον ξεσκίσουν. Και είναι όλοι τους γνωστοί.
   Γιατί δε συγκροτούνται επιτροπές από τους ασφαλιστικούς φορείς και να οργώσουν την Ελλάδα και να κάνουν ντου να δούνε ποιοι "επαγγελματίες" δεν κολλάνε ένσημα στους υπαλλήλους τους και τους ξεσκίζουν στις υπερωρίες με λειψούς μισθούς; Αφήνουν τους τελευταίους να τα βγάλουν μόνοι τους πέρα. Οι επόπτες εργασίας τι κάνουν; Θα έπρεπε να ενεργούνε αυτεπάγγελτα και να μην περιμένουν καταγγελίες από μεροκαματιάρηδες οι οποίοι μετά από μια τέτοια πράξη θα βρεθούνε άνεργοι και δε θα μπορούνε να σταυρώσουν δουλειά γιατί τα πρώην αφεντικά τους έχουν κλίκες και τους αποκλείουν.
   Θα έπρεπε να βάλουν χέρι στις τράπεζες και στις ληστρικές τους πολιτικές και όχι να τους χαρίζουν εκατομύρια ευρώ. Πως γίνεται μια ζωή αυτές να είναι οι ευνοημένες και οι απλοί πολίτες να παραμένουν θύματα; ΕΛΕΟΣ!
   Δε μπορούνε να καταλάβουν ότι εδώ είναι Ελλάδα και ο κόσμος αν φτάσει στο αμήν θα γίνει το σώσε. Χαρακτηριστικό δείγμα ο περσινός Δεκέμβρης. Αυτό όμως που έγινε δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα γίνουν γιατί όσο πιο πολύ ζορίζουν τα πράγματα τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η αντίδραση. Θέλετε να φέρετε το χάος κύριοι; Είστε πολύ κοντά στο στόχο σας αλλά δε βλέπετε ότι θα πάρει η μπάλα και εσάς. Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει για τα καλά.
   Εφόσον τα πράγματα προβλέπονται δυσοίωνα δεν καταλαβαίνω γιατί με υποχρεώνουν να πληρώνω το Ι.Κ.Α. Είναι γνωστό ότι δε θα πάρω σύνταξη ποτέ. Αυτό δεν είναι ληστρική πολιτική της κυβέρνησης;
   Γιατί να έχουμε πολλά ασφαλιστικά ταμεία; Να έχουμε ένα. Μια στιγμή όμως... Αυτό δε συμφέρει τους δημοσιογράφους που έχουν υγιές ταμείο ούτε τους δημόσιους υπαλλήλους. Ο τρόπος σκέψης τους συνοψίζεται στην παρακάτω φράση: "Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και στης μάνας μας". Σε μια χώρα όπου ο καθένας σκέφτεται την πάρτη του και αδιαφορεί για το γενικό καλό τη είδους προκοπή περιμένουμε να δούμε;
   Εκτός από τα δικά μας τα στραβά έχουν προστεθεί και τα μεγάλα κεφάλια της Ε.Ε. και μας πρήζουν με διάφορες παπαριές. Παριστάνουν τους αυστηρούς κηδεμόνες και εμείς  είμαστε τα άτακτα παιδιά που δε βάζουν ποτέ μυαλό. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ 'ΣΕΙΣ ΠΑΛΙΟΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ; Το είπα και το ξαναλέω. Δεν έχουμε φίλους ούτε συμμάχους. Είμαστε μόνοι μας και αυτό αποδικνείεται περίτρανα από την ιστορία. Για άλλη μια φορά θα αναφέρω ως παράδειγμα τη Μικρασιατική Καταστροφή όπου οι ευρωπαίοι μας χρησιμοποίησαν  για να βάλουν στο χέρι τα πετρέλαια της Μοσούλης και όταν το κατάφεραν καθόταν και μας έβλεπαν να μας σφάζουν.
   Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει πετρέλαιο και ουράνιο. Γιατί δεν τα εκμεταλευόμαστε; Μήπως τα έχουν ξεπουλήσει εδώ και καιρό; Η Νορβηγία εκμεταλλεύεται τα πετρέλαια της και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η κατάσταση των εκεί πολιτών να είναι απείρως καλύτερη από τη δική μας ζοφερή πραγματικότητα. Είναι μαλάκες που δε μπήκαν στην Ε.Ε. και τώρα δεν έχουν δερβεναγάδες στα κεφάλια τους; Θέλουν να μας κάνουν Νιγηρία της Ευρώπης. Η Νιγηρία έχει τεράστια κοιτάσματα πετρελαίου αλλά οι κάτοικοι της δε μπορούνε να δούνε άσπρη μέρα γιατί τα πετρέλαια τους τα εκμεταλεύονται οι ξένοι.
   Έχασα την εμπιστοσύνη μου στους έλληνες πολιτικούς εδώ και καιρό. ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Πρέπει να αλλάξει όλη η ελληνική πραγματικότητα. Η νοοτροπία μας, ο τρόπος εκλογής πολιτικών, ο τρόπος σκέψης, ο τρόπος δράσης. Όλα.
   Στην Ευρώπη υπάρχει μια πουτάνα που τη λένε Ελλάδα. Πουτάνα την κατάντησαν οι ξένοι καιροσκόποι σε συνεργασία με κάποια ντόπια τομάρια (ουκ ολίγα) και την πηδάνε τζάμπα, τις περισσότρες φορές την πηδάνε και της παίρνουν τα λεφτά και σπάνια της δίνουν κάποια ψίχουλα ως αντάλλαγμα. Αυτή η πουτάνα κουράστηκε. Πρέπει να κλείσει τα πόδια της. Δεν αντέχει άλλο!

buzz it!

10 σχόλια:

 1. ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...
  ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΟΡΙΟΥ,ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΑΔΕΙΑΣ!!!!!!!
  ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΜΗΤΣΟ..
  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΗΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΩ..
  ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΗΡΘΑΝ 320 ΕΥΡΩ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛΦ 1400 ΚΥΒΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 1992!!!!!!!!

  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πόσο δίκιο έχεις αλλά που να τό'βρεις!Τα ίδια θα'γραφα και'γω για τους κερατάδες που μας ------χωρίς σάλιο.
  Έβαλε χέρι στο Ασφαλιστικό που ούτε το είχε αναφέρει κάν προεκλογικά.Και ακόμα δεν έχει ούτε 2μήνες κυβέρνηση.Γιατί να'χουμε νταβατζή τόσο άχρηστοι είμαστε??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @spyros1000 Όσο πάνε και χειροτερεύουν τα πράγματα. Εμένα ο πατέρας μου για ένα Ford του 1992 από €202 πρέπει να πληρώσει €352. Γάμα τα με μεγάλα και κεφαλαία γράμματα.
  @zoyzoy Γεια σου ζουζουνάκι. Εκτός από άχρηστοι είμαστε και πρόβατα. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να σου απαντήσω εγώ όλα σου τα γιατί; Γιατί άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Γι’αυτό!

  Μπίπ τον ΓΑΠ Μπιπ τα πράσιν’άλογα, μπίπ και η πουτάνα που λές

  Και μερικές πληροφορίες από κάποιον που ξέρει πολλά και τυγχάνει φίλος μου...

  1.Ο μπιπ Γαπ, έχει τακτοποιήσει όλη την παρεούλα του και όταν λέμε παρεούλα ΟΛΟΥΣ του κύκλου του

  2. Έχει πέσει εντολή από Ε.Ε. ούτε μια πρόσληψη στο δημόσιο. Ούτε μία. Πάντως θα συνεχίσω να κάνω χαρτιά δε πα να γ... ποτε δεν ξέρεις

  3. Ακόμα και μεγαλοστελέχη του πρασόκ, φοβούνται να διορίσουν παιδιά ανίψια κλ.π λόγω του 1.

  4. Στην ΕΡΤ δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός του ό,τι θα φύγουν όλοι οι συμβασιούχοι που παίρνουν 700'800. Οι δημ-κάφροι μένουν και κάποια άλλα λαμόγια μεγαλοσυμβασιούχοι των 2 με 10keuro, ακονίζουν μαχαίρια ποιός θα μείνει, ποιός θα φύγει

  Ήθελα να γράψω και 5 αλλά το ξέχασα. Αυτά τα ολίγα διαφωτιστικά από τα μέσα μέσα, από άτομο 100% αξιόπιστο

  Την καλησπέρα μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Χμ! όταν είχα γράψει την "Επιστολή ΑΑΤΟΝ' οιμ περισότεροι γέλασαν. Μερικοί δεν κατάλαβαν, και όλοι μείναμε χάπυ.
  Κάποιος μάλιστα μου είχε πεί, "κοίτα να δεις, με τον Γιωργάκη ο λαός αισθάνθηκε ένα κύμα αισιοδοξίας".
  Η απάντησή μου ήταν, ας με διαψεύσει λοιπόν ο Γιωργάκης και η ιστορία.
  Λες να ?;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @zamanftou Καλημέρα Έκτορα. Θα πέσει μεγάλο φαγοπότι από τους πρασινοφρουρούς αλλά με περισσότερο τακτ και διακριτικότητα από τους ατζαμήδες της Ν.Δ. Πάντως βλέπουμε βουλευτές να καθαρίζουν για λογαριασμό των παιδιών τους που πιάστηκαν στα επεισίδια. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι πάντα θα γλιτώνουν και τα βλαστάρια τους είναι οι γνωστοί άγνωστοι.
  @ΑΑΤΟΝ Γεια σου Νικόλα. Ο Γιωργάκης (a.k.a. Γ.Α.Π.) είναι φυσικά, διανοητικά και όπως αλλιώς θες πάρ' το ανίκανος να κυβερνήσει. Απλά έχει καλύτερο πυρήνα από τον μπούλη τον Καραμανλή. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι επαγγελματίες κλέφτες και όχι ερασιτέχνες όπως η Ν.Δ. Προς το παρόν έχει την προστασία αμερικάνων και ευρωπαίων γιατί από μόνος του θα τα έκανε σκατά. Αυτός που σου είπε ότι αισθάνθηκε με το Γιωργάκη αισιοδοξία είτε είναι βολεμένος από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είτε είναι πρόβατο είτε απλά φοράει παρωπίδες. Νορμάλ μια φορά πάντως δεν είναι. Να σε διαψεύσει ο Γ.Α.Π. δεν μπορεί και δε θα το κάνει για δύο λόγους. 1) είναι μαριονέτα και 2) είναι ανίκανος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τωρα που ειπε ο Λοβερδος οτι σκεφτεται να μας δωσει κουπονια για το σουπερ μαρκετ, αισθανομαι μια ευφορια άλλο πραγμα.

  Να μας ζησουν τα λεβεντοπαιδα του ΠΑΣΟΚ, ζητω και σε αυτους που το ψηφισαν και θα ζησουμε ζωη χαρισαμενη...

  Καλημερα, ειπα να το ριξω στην τρελλη για λιγο γιατι αυτοι εκτος απο το οτι θα μας αποτελειωσουν εχουν βαλθει να μας τρελλανουν. Κανουν το μαυρο ασπρο και εχουν την απαιτηση να το δεχτουμε ως την καλυτερη λυση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. @αντώνης Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ναι ρε ¨συ... τι ξεφτίλα είναι αυτή; Κουπόνια ποίραζαν στην κατοχή. Έτσι θέλουν να μας καταντήσουν. Με έμμεσο τρόπο να πάρουμε την ψυχολογία ότι πρέπει να ζούμε με ελεημοσύνη και με τα ελλάχιστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Η λύση είναι μπροστά μας αλλά για τον καθένα χωριστά...όμως που να ξυπνάμε και να ψάχνουμε να τρέχουμε άσε καλύτερος ο καναπές έχει λιγότερη δουλειά...ουφ κουράστηκα έναν καφέ ρέε...ποιος μπορεί να ανοίξει την πόρτα εγώ κοιμάμαι ακόμα...τουλάχιστον δεν θα ΤΟΝ καταλάβω όταν τον φάω για μια ακόμη φορά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. @Ανώνυμος Συμφωνώ στα περισσότερα αλλά στο τέλος διαφωνώ. Όσο και να κοιμάσαι θα το καταλάβεις όταν το φας γιατί το παλούκι διαρκώς μεγαλώνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;