Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Print this post

ΤΟ ΝΕΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ MURPHY




buzz it!

5 σχόλια:

  1. Το παρακάτω κείμενο κυκλοφορεί μεταξύ των Αμερικανών.

    .
    IF YOU CROSS THE NORTH KOREAN BORDER ILLEGALLY YOU GET 12 YEARS HARD LABOUR.
    IF YOU CROSS THE IRANIAN BORDER ILLEGALLY YOU ARE DETAINED INDEFINITELY.
    IF YOU CROSS THE AFGHAN BORDER ILLEGALLY, YOU GET SHOT.
    IF YOU CROSS THE SAUDI ARABIAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE JAILED.
    IF YOU CROSS THE US BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE BEATEN UP BY THE LOCAL POLICE.
    IF YOU CROSS THE CHINESE BORDER ILLEGALLY YOU MAY NEVER BE HEARD FROM AGAIN.
    IF YOU CROSS THE VENEZUELAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE BRANDED A SPY AND YOUR FATE WILL BE SEALED.
    IF YOU CROSS THE CUBAN BORDER ILLEGALLY YOU WILL BE THROWN INTO POLITICAL PRISON TO ROT.
    IF YOU CROSS THE GREEK BORDER THROUGH TURKEY ILLEGALLY ; YOU GET A JOB, A DRIVERS LICENSE, SOCIAL INSURANCE CARD, WELFARE, FOOD STAMPS, CREDIT CARDS, SUBSIDIZED RENT OR A LOAN TO BUY A HOUSE, FREE EDUCATION, FREE HEALTH CARE, A FREE PASS OUT OF JAIL
    AND IF THE NEW LAW GRANTING ALL IMMIGRANTS GREEK CITIZENSHIP IS PASSED BY THE ( STILL . . .) GREEK PARLIAMENT YOU CAN VOTE OR BE ELECTED
    AS PRIME MINISTER OF GREECE !

    IT IS THE ACHIEVMENT OF OUR SOCIALIST GOVERNMENT, THE N.G.O AND THE "OPEN SOCIETY " OF JEW GEORGE SOROS. THE AMERICANS BOMB PAKISTAN AND AFGANISTAN AND GREECE PAYS THE BILL. THAT'S FINE ! ! ! ! ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Το χρυσο ΠιΠί Μια μεγάλη αλήθεια με χιουμοριστική ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι το καταλαβαινω οτι οι εγκληματιες ειναι αυτοι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα,αυτοι που απο το υστερημα τους πληρωνουν2 και 3.000 δολαρια,για να φτασουν στο ονειρο.
    Αυτα τα λεφτα δεν ειναι μονο το εισητειριο για τη μεταφορα σε καποιο νησι της Ελλαδας αλλα και η μιζα των διαφορων ελληνικων ελεκτικων αρχων.Αφου δεν μπορουν να φυλαξουν τα συνορα για αυτο το οποιο πληρωνονται,παντα θα φταιει ο ξενος που βρισκεται στα παραλια μας η στο πατο της θαλασσας μας μιας και δεν πηγε αλλου να πνιγει.
    Απο τα παραλια φυσικα θα τον αρπαξουν τα καθε λογης δικηγορικα τροκτικα για τη συνεχεια αν εχει αλλα λεφτα,
    αλλιως θα τον εγκαταστησουν σε ευρωπαικους χωρους υποδοχης ανταξιους αυτον που ειχαν οι Ελληνες μεταναστες στα διαφορα μεροι του κοσμου.
    Αν περασεις τα Ελληνικα συνορα εχεις φτασει ειδη στο παραδεισο,που τον ζουμαι σαν νομιμοι πολιτες στο μεγαλειο του,αλλωστε ο ξενιος Ζευς ηταν απο εδω μαζι με τα ρουμς του ρεντ.
    Ειμαστε ολοι μεταναστες αν δεν το καταλαβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @vrettos Πολλές φορές τα σύνορα μπορούνε να τα φυλλάξουνε αλλά δε θέλουν γιατί θα μειωθούνε οι παράνομες αποδοχές τους. Σε καμία περίπτωση δε φταίνε αυτοί που κυνηγάνε κάτι καλύτερο. Φταίνε όμως αυτοί που δε φροντίζουν να σφραγίσουν τα σύνορα. Η Ελλάδα έχει ελλάχιστες δυνατότητες και δε μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Είναι σίγουρο ότι με την υπάρχουσα κοινωνικο - οικονομική κατάσταση σε λίγο καιρό θα επικρατήσει το χάος αν συνεχίσουν να έρχονται καραβιές λαθραίων στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανώνυμος Πιστεύεις ότι θα θελήσουν οι καρεκλοκένταυροι να χάσουν τη μαρμίτα; Πιστεύεις ότι τα τσιράκια τους δε θα κάνουν κάτι για να μη σταματήσουν να ζούνε παρασιτικά με κάποια οφέλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;