Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Print this post

AC/DC: ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Χθες πήρα στα χέρια μου το μαγικό χαρτάκι για τη συναυλία των AC/DC στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, στη Σόφια. Το μεγάλο γεγονός θα λάβει ψώρα στο εθνικό στάδιο Vasil Levski της Σόφιας στης 14 Μαΐου του τρέχοντος έτους και ημέρα Παρασκευή. Η διεύθυνση του σταδίου είναι η εξής: 38 Evlogi Georgiev blvd. 1000 Sofia.Το εισιτήριο κοστίζει 75 λέβα, δηλαδή 38,35 ευρώ. Πολύ χαμηλότερη τιμή από την αντίστοιχη συναυλία της μπάντας στην Αθήνα το Μάϊο του 2009.
   Ποιος θα το έλεγε ότι κάποτε σε διάστημα μόλις ενός έτους θα παρακολουθήσω δύο συναυλίες μιας από τις ιστορικότερες μπάντες του κόσμου και όλων των εποχών. Το εισιτήριο είναι φθηνό αλλά για να το στείλουν οι Βούλγαροι ήθελαν άλλα σαράντα πέντε ευρώ. Αν είναι δυνατόν να ζητάνε τόσα χρήματα για να στείλουν ένα χαρτάκι. Η κομπίνα και η κουτοπονηριά δεν είναι μόνο ελληνικό χαρακτηριστικό γνώρισμα αλλά βαλκανικό. Ευτυχώς ένας οδηγός μια ελληνικής εταιρίας που έχει έδρα τις Σέρρες και δραστηριοποιείται και στη γειτονική χώρα κάνει κάθε εβδομάδα δρομολόγια μέχρι τη Σόφια και μας το έφερε χωρίς να χρειαστεί να ξηλωθούμε.
   Απ' ότι έχω μάθει διοργανώνονται αρκετές εκδρομές για τη συγκεκριμένη συναυλία από διάφορα τουριστικά γραφεία κυρίως από πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό στοιχείο θα είναι παρών και δυναμικό. Παρακάτω έχω βάλει μια φωτό του εισιτηρίου (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση αυτής) που σκανάρισα (η αλήθεια είναι ότι το μαγικό χαρτάκι δεν έχει καμιά σχέση με αυτό της Αθήνας) και λίγο πιο κάτω ένα video. Το Anything goes από το τελευταίο τους cd Black Ice. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!buzz it!

7 σχόλια:

 1. Καλή διασκέδαση! Πιστεύω ότι οι συναυλίες είναι μακράν το καλύτερο είδος διασκέδασης που υπάρχει :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @DaisyCrazy. Συμφωνώ. Αν δε βρεθεί κάποιος σε μια τέτοιου βεληνεκούς συναυλία δε μπορεί να φανταστεί την ενέργεια που υπάρχει στο χώρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντε πάλι ταξιδάκι ετοιμάζεις??
  Να κάνω μια ευχή να με πάρεις κυνήγι??
  Να σε δώ αν έχεις πιάσει καμιά "καλή δουλειά" και δεν μπορείς να πας τι θα κάνεις??

  Καλά χτυπάω ξύλο:lol:

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @zoyzoy Ας βρω δουλειά και χαλάλι η συναυλία. Δόξα το Θεό έχω πάει σε πολλές και όσο έχω υγεία θα πηγαίνω. Μην ξεχνάμε ότι το καλοκαίρι έρχονται στη Βουλγαρία και οι Metallica.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. TYXERAKIA!!!!!
  Thunderstruck
  Back In Black
  Shoot To Thrill
  ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ
  ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άντε τυχεράκια!!Δυο φορές σε ένα χρόνο!! Πάντως τραγικά μεγάλη η διαφορά στις τιμές των εισιτηρίων!!! Ας σταματήσουμε να πηγαίνουμε στις συναυλίες τους εδώ και θα σου πω για πότε θα σταματήσουν αυτή την πολιτική!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @Tasos Αυτό είναι αλήθεια. Οι εταιρίες διοργάνωσης συναυλιών στην Ελλάδα σφάζουν για τα καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;