Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Print this post

Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ρε παιδιά μια απορία έχω: Πριν τις γιορτές μας είχαν ζαλίσει τον έρωτα με το εμβόλιο για τον ιό της γρίπης Η1Ν1. Τώρα από τα Μ.Μ.Ε. δεν ακούγεται κιχ! Τόσο γρήγορα πέρασε ο κίνδυνος ή η κομπίνα δεν έπιασε και τα παράτησαν;
   Καταλαβαίνετε λοιπόν τι αρπαχτή πήγε να γίνει και πως ήθελαν να μας κάνουν πειραματόζωα. Πούλησε το θέμα στα Μ.Μ.Ε., τρομοκράτησαν τον κόσμο, επιστήμονες ήρθαν σε αντιπαραθέσεις, οι φαρμακοβιομηχανίες τσέπωσαν το παραδάκι και ο απλός ο κόσμος έμεινε μαλάκας και μπερδεμένος όσο ποτέ, χωρίς να καταλάβει τι έγινε.
   Τώρα πίσω στην κλασσική πετυχημένη συνταγή των Μ.Μ.Ε. Διαζύγια διασήμων, κουτσομπολιά, πάνελς όπου ο κάθε βλαμμένος λέει το κοντό του και το μακρύ του, ψεύτικες ειδήσεις, διαγωνισμοί με SMS, τηλεφωνικές κλίσεις οι οποίοι δίνουν ένα οικονομικό ποσό ως έπαθλο. Τα πραγματικά έπαθλα, που είναι πάμπολλες χιλιάδες ευρά από τις τηλεφωνικές κλήσεις και τα SMS, τα καρπώνονται οι δημιουργοί των δήθεν διαγωνισμών. Αλήθεια που ακούστηκε να παίρνεις μέρος σε διαγωνισμό, να πληρώνεις για το δώρο σου και αν δεν είσαι ο τυχερός βγαίνεις και χαμένος;
   Να είστε σίγουροι ότι θα μας χτυπήσει την πόρτα και άλλος κατασκευασμένος κίνδυνος. Είχαμε τη γρίπη των αγελάδων, τη γρίπη των χοίρων, τη γρίπη των κοτόπουλων άντε να βγάλουν και τη γρίπη του ραδικιού γιατί τόσο νομίζουν ότι είναι το IQ μας και δυστυχώς πολλοί τηλεθεατές το επιβεβαιώνουν δεχόμενοι αφιλτράριστα όλα τα πλαστά μηνύματα που περνάνε τα Μ.Μ.Ε.
   Η νέα τρομοκρατία που υφίστανται οι Έλληνες είναι πιο πολιτικοποιημένη. Οικονομική τρομοκρατία. Δεν υπάρχουν λεφτά. το κράτος βυθίζεται, η Ελλάδα χρεωκόπησε, το έλλειμμα είναι τεράστιο και άλλα τέτοια τα οποία λέγονται για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και να τον κρατήσουν κλεισμένο στο σπίτι. Μα πάντα η Ελλάδα χρωστούσε, πάντα υπήρχαν σκάνδαλα, ειδικά στη νεότερη ιστορία, πάντα υπήρχαν οι μείζες, τα λαδώματα, τα ρουσφέτια και όλα τα αρνητικά που μας χαρακτηρίζουν σε μεγάλο βαθμό. Προς τι ο πανικός; Πάντα τα πολλά τα έπαιρναν οι λίγοι και τα ψίχουλα οι πολλοί. Σίγουρα η κατάσταση της χώρας δεν είναι και η καλύτερη αλλά το χάλι αυτό είναι αποτέλεσμα ενός σχεδίου. Ενός σχεδίου που θα μας κάνει να ξεπουλήσουμε τα πάντα σε πολυεθνικές είτε αυτά είναι λιμάνια, είτε είναι δημόσιοι οργανισμοί, είτε αεροδρόμια είτε οτιδήποτε άλλο και αυτοί που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου θα πάρουν το λαδάκι τους. Να είστε σίγουροι γι' αυτό. Και να πτωχεύσει η Ελλάδα (προσωπικά δεν το πιστεύω πως θα γίνει, απλά θέλουν να μας στριμώξουν περισσότερο) οι περισσότεροι δεν έχουμε να χάσουμε πολλά ή ακόμη και τίποτα. Αυτοί που θα πέσουν από τα σύννεφα θα είναι οι έχοντες και κατέχοντες ή μάλλον όσοι από αυτούς δεν πρόλαβαν να μεταβιβάσουν το βιος τους σε κάποια off-shore εταιρία στο εξωτερικό.
   Ύστερα από όλα τα παραπάνω ένα έχω να σας πω. Μην πιστεύετε ποτέ τους πολιτικούς και τα Μ.Μ.Ε. Ένας πολιτικός όσο αγνές προθέσεις και να έχει δεν πρόκειται να κάνει τίποτα και θα γίνει μέρος του συστήματος γιατί η εξουσία, το χρήμα και η αναγνωρισιμότητα είναι σκληρά ναρκωτικά. Τα Μ.Μ.Ε. και αυτά με τη σειρά τους εξυπηρετούν σκοπιμότητες και μπροστά στο κέρδος ισοπεδώνουν τα πάντα. Τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη υπόσταση. Καταφέραμε, μας καταφέρανε και τα κατάφεραν να ζούμε στη χωματερή της Ελλάδας όπου πνιγόμαστε από τα σκουπίδια και αντί να καθαρίσουμε τον τόπο λέμε και ευχαριστώ.

buzz it!

19 σχόλια:

  1. +1 Συμφωνω σε ολα!
    Welcome to STUPID Greek Tv:( και οχι μονο! Καλησπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @gatodiakritikos Απορώ το Ε.Σ.Ρ. τι σκατά κάνει; Γιατί λειτουργεί όποτε θέλει και επιλεκτικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ε.Σ.Ρ. φίλτατε έχω την εντύπωση πως καθοδηγείται. Δεν παίζει να αφήνει τέτοιου είδους σαβούρα να μας αλέθει τα μυαλά. Κάτι παίζει...

    Σίμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ανώνυμος Προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι στο Ε.Σ.Ρ. λαδώνονται. Η σαβούρα φέρνει τόσο χρήμα που φτάνει για όλους ώστε να κάτσουν στ' αυγά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν γκρεμιστεί όλο το καθεστώς να ξαναγίνουν όλα απο την αρχή, η Ελλάδα τα έχει μετρημένα τα ψωμάκια της. Το θέμα είναι, θα γίνει; Ή πλέον η πίστωση χρόνου τελειώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλε Hack εννοειται οτι καποιοι τα παιρνουν εκει μεσα.
    Για θυμισου την ιστορια με τη Στιγμη της Αληθειας που το ΕΣΡ εριξε προστιμο ΑΦΟΥ επαιξε και η τελευταια εκπομπη! Αν μη τι αλλο, βγαζει ματι...
    Το μονο που ξερουν ειναι να ριχνουν προστιμο στον Λαζοπουλο, ενω αφηνουν ΟΛΗ τη σαβουρα να βγαινει στον αερα οπως η Πετρουλα, οι μοντελες στα πρωιναδικα που κατα 90% παρουσιαζουν εσωρουχα και φυσικα ολα τα μεσημεριανα σκουπιδια. Αυτα προφανως δεν υποβαθμιζουν το προγραμμα! Βοηθανε ομως καποιους να δειχνουν στα παιδια τους τον τροπο για να βγαλουν ευκολα χρηματα και να καταξιωθουν στη showbiz βγαζοντας τα ουσιαστικα στο κλαρι...
    Οσο για τα καναλια, ουσιαστικα ειναι "πλυντηρια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @FOTIS Είπες την κατάλληλη λέξη: πλυντήρια. Αυτή η λέξη πάει γάντι στα ελληνικά Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η λεξη "πλυντηρια" εχει δυο εννοιες εδω:
    Η πρωτη αφορα τους ιδιοκτητες για το γνωστο ξεπλυμα και η δευτερη αφορα ολους εμας που μας κανουν πλυση εγκεφαλου.
    Πριν απο καιρο, η κυριακατικη ελευθεροτυπια ειχε ενα πολυ ωραιο κενο εξωφυλλο με μια TV και εγραφε απο κατω: Οταν κλεινει η TV αρχιζει η ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και'γω αυτή την απορία είχα στην καρδιά του Χειμώνα και ούτε κουβέντα με νούμερα που νόσησαν απ'τη γρίπη και όλο το καλοκαίρι μας τα'πρηξαν λέμε!
    Εχω φρικάρει με την T.V για 4μέρες το ίδιο σενάριο όλο το 24ωρο απ'ολα τα κανάλια!
    Να πάρω να τους πω βρέ να... και αν χώρισαν να ...και αν δεν έλεος πια!!
    Είναι το μαξιλαράκι για να χωνέψουμε πιο καλά τα νέα μέτρα:))
    Καλή Τσικνοπέμπτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @fotis Για αυτόν τον λόγο είπα ότι ταιριάζει γάντι.
    @zoyzoy Πες τους ζουζουνάκι. Μας έσπασαν τους δίδυμους γεννετικούς αδένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαιρετισμούς από το blog 24ώρες,
    και καλή χώνεψη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @24ώρες Ωφείλω να ομολογήσω ότι τον τελευταίο καιρό τρώω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καλύτερος τρόπος χειραγώγησης του πόπολου, είναι να το κάνεις να χεστεί απάνω του.

    Όσο ιδιοφυΐες και να είναι(λέμε τώρα) μια μικρή ελίτ, δεν μπορεί να φέρει βόλτα έναν υπερ - υπέρ πολλαπλάσιο όγκο ανθρώπων χωρίς κάποιο κόλπο.

    Άντε σε λίγο καλή εισβολή στο Ιράν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @polsemannen Από κόλπα άλλο τίποτα Κάρολε. Είμαστε η μεγαλύτερη κομπινοχώρα. όσο για το Ιράν; Αρχίζει και ζεστένεται το πράγμα. Αναμενόμενο φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε κινδυνεύω να μείνω απο απουσίες?..ελπίζω πως όχι, μιας και καλή μαθήτρια ήμουν και η διαγωγή μου ήταν κοσμιοτάτη !!

    Καλημέρα Δημήτρη..ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον..απλά ενιωσα λιγάκι την ανάγκη να απομακρυνθώ απο το pc για λίγο! :)

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @margarita Αν πρόκειται για αποτοξίνωση από το διαδύκτιο πάω πάσοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;