Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Print this post

ALEX JONES: ENDGAME

Καλησπέρες παίδες. Σήμερα δε θα πούμε πολλά. Θα δούμε και θα ακούσουμε. Αυτό σημαίνει video. Δείτε την ταινία-ντοκυμαντέρ του Alex Jones Endgame: Blueprint for global enslavement (Το σχέδιο των ελιτιστών για την παγκόσμια σκλαβιά). Έχει ελληνικούς υπότιτλους και θα δείτε πως μαγειρεύεται όλο το παγκόσμιο γίγνεσθαι, οι οικονομικές κρίσεις, οι πόλεμοι, η εξαπάτηση των τραπεζών και άλλα πράγματα που είναι εναντίον του συνόλου του παγκόσμιου πληθυσμού από μια χούφτα ανθρώπους. Εξασφαλίστε και αφιερώστε δύο ώρες και είκοσι λεπτά (τόσο είναι η διάρκεια του video). Πραγματικά αξίζει. Εφόσον το δείτε αφήστε τα σχόλια σας για να κάνουμε κουβεντούλα. Η ιστοσελίδα του παραπάνω δημοσιογράφου είναι το infowars . Ένα πολύ καλό website με ποικιλία θεμάτων.

buzz it!

4 σχόλια:

  1. Αχ ρε συ Hack. Οι μισοί απο αυτούς που έκατσα να δουν την τσόντα της Τζούλιας να ενδιαφερόντουσαν να δουν αυτό το ντοκιμαντέρ κάτι θα ήταν. Αλλά που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Πολίτης της Μπανανίας Έτσι είναι. Δυστυχώς πολλοί προτιμούνε να δούνε την τσόντα της Τζούλιας 3 και 4 φορές απανωτά παρά να δούνε τέτοια ντοκυμαντέρ που πιθανώς θα τους ξεστραβώσουν λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι και όχι.

    Σίγουρα αρκετά από τα αναφερόμενα στο ντοκιμαντέρ ισχύουν.

    Από την άλλη θα πρέπει κανείς να έχει υπ' όψη του ο Alex Jones έχει μια αρκετά περίεργη ακροδεξιά οπλόκαυλη ατζέντα και μπορεί κανείς να τον πιάσει να αγνοεί διάφορα βασικά πράγματα, όπως π.χ. το ότι η Eλλάδα δεν έχει ομοσπονδιακή δομή όπως οι HΠA (Bίντεα του για την Mπίλντερμπεργκ 2009 στην Eλλάδα).

    Θυμάμαι μου είχαν κάνει εντύπωση τα Georgia Guidestones (Mάλλον έργο Pοδόσταυρων).
    Eίχα σιάξει και ένα σχετικό βίδεο εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @pølsemannen Δε διαφωνώ. Έψαξα και βρήκα στο διαδύκτιο όοτι ο Alex Jones είναι υπέρμαχος της οπλοκατοχής. Επίσης βρήκα ότι έιναι κολλητός με τον γιο του Anton Lavey (ιδρυτής της πρώτης σατανιστικής εκκλησίας στο San Francisco τη δεκαετία του 60).
    Είδα και το video. Ειλικρινά δεν ξέρει κανείς τι να πιστέψει. Από τη μια όλα αυτά μοιάζουν με ιστορίες επιστημονικής φαντασίας και από την άλλη όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Βλέπεις να πραγματοποιούνται πράγματα και καταστάσεις τα οποία πριν λίγο καιρό έμοιαζαν με φαντασιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;