Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Print this post

VIDEO-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Καλησπέρα παίδες. Στη σημερινή ανάρτηση θα έχουμε περισσότερο ήχο και εικόνα παρά λόγια. Αυτό σημαίνει videos. Δεν ξέρω πόσοι είδατε ένα video στο You Tube από ένα γερμανικό τηλεοπτικό show όπου η παρουσιάστρια το παρατράβηξε και η σάτυρα της κατέληξε να είναι χλευασμός του χειρίστου είδους. Το λοιπόν έφτιαξα ένα βιντεάκι στο ίδιο στυλ. Ίσως να θεωρηθώ κυνικός αλλά πραγματικά στ' αρχίδια μου. Όταν οι Γερμανοί μαγείρευαν σκάνδαλα με έλληνες πολιτικούς ήταν καλά. Μόλις όμως κάτι στράβωσε βγάζουν τον κώλο τους απ' έξω και βγαίνουν ως δριμύτατοι κατήγοροι. Τις δικές τους ευθύνες τις φορτώνουν σε άλλους. Θεωρώ εντελώς άδικο να γελοιοποιείς μια ολόκληρη χώρα, το λαό της και την ιστορία της εξ' αιτίας ορισμένων διεφθαρμένων πολιτικών οι οποίοι έγιναν πιο διεφθαρμένοι με τις γερμανικές ευλογίες. Το πρώτο video είναι από το γερμανικό τηλεοπτικό show με ελληνικούς υπότιτλους και το δεύτερο είναι η απάντηση στη γερμανίδα ανοργασμική σκρόφα που παρουσιάζει την εκπομπή. Το video το έκανα στην αγγλική γλώσσα για να καταλαβαίνουν και οι εκτός Ελλάδας. Καλή τηλεθέαση. Το link του video στο You Tube είναι αυτό.



buzz it!

22 σχόλια:

  1. Μιας και είμαι απο τις πρώτες που το χάρηκα:)) Πραγματικά το χρειαζόντουσαν ελπίζω να το βουλώσουν και να το ξανασκεφτούν να πιάσουν στο στόμα τους τη Χώρα μας.
    Αυτό το:"Ίσως να θεωρηθώ κυνικός αλλά πραγματικά στα α.....μου" δείχνει την αυθεντία σου:))

    Καλό απόγευμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @zoyzoy Προτιμώ να λέω αυτά που πιστεύω παρά να λέω αυτά που θέλουν να ακούνε οι άλλοι για να είμαι αρεστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χε χε,καλο το βιντεακι μητσο,ετσι πρεπει.....
    Να απαντουμε σε οποιαδηποτε προκληση τιμωντας τους προγονους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @spyros1000 Γεια σου σπυράκο. Που χάθηκες ρε; Τρελάθηκες με το νέο μέλος της οικογένειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χα χαχα...σουπερ!! Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΚΡΑΝ!!!
    (χαχαχα ακου gayrmans!!!)
    Χαιρετω σε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μητσαρα εισαι απαιχτος...προσκυνω ταπεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @gatodiaktitikos Η αλήθεια είναι πικρή αλλά να λέγεται. Υπάρχει βεβαίως και άλλη μια χώρα που υπογείως ορέγεται Αιγαίο, πετρέλαιο κλπ. Είναι η Turgay.
    @roverant Thanks. Εσύ το παράτησες το blogging; Περναώ αφήνω σχόλια αλλά δεν αναρτείς τίποτα. Μήπως έχεις άλλο ιστολόγιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμαν ανθρωπέ μου πολλή δουλειά έκανες, καλό ομως το αποτέλεσμα. Εγω δεν θα δινα άλλη αξία στους γερμανούς αλλα κι η δική σου απάντηση μιά χαρά ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @tzonakos ξαφνικά με έπιασε ο καλλιτεχνικός οίστρος. Έπρεπε να εκφραστώ ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ανώνυμος Δεν το ξέχασα αλλά το You Tube επιτρέπει upload μέχρι 10 λεπτά. Ανέκαθεν κατά των ελλήνων είναι τα μαλακισμένα. Μια ζωή Τουρκόφιλοι σε βάρος της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο 'πα και με e-mail, τέτοιες κουφάλες τέτοια θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Oh yes!! Και περισσότερα τους αξίζουν αλλά από την άλλη αν σκεφτείς με το να ασχολήσαι μαζί τους τους δίνεις και αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Sorry φίλε αλλά θα διαφωνήσω με το videaki σου.
    Νομίζω ότι πέφτεις ακριβώς στην παγίδα που ανέκαθεν στήνουν τα συστήματα εξουσίας στους ανθρώπους.
    Αυτό θέλει το σύστημα, διαχωρισμούς, μίσος μεταξύ των ανθρώπων και υποβιβασμό τους σε μαριονέτες.
    Αυτοί που εξουσιάζουν τους λαούς παίζουν το παιχνίδι τους, μας θέλουν όλους μάζα. Είναι όλοι τους άχρηστοι και με την τεράστια δύναμη που κρατούν στα χέρια τους, τάχα μου στο όνομα της δημοκρατίας, παρασύρουν τους πάντες στο να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Μην το κάνεις αυτό, σταμάτα να εξυπηρετείς αβίαστα το σύστημα. Όλοι είμαστε άνθρωποι, όλοι πονάμε το ίδιο, όλοι έχουμε μια μάνα κι όλοι αναζητούμε φως στην άκρη του τούνελ που μας έχουν χώσει οι μάγκες οι τραπεζίτες και τα τσιράκια τους οι πολιτικοί. Όλοι είμαστε Ένα.
    Ξέρεις ότι σε σέβομαι και δεν σε κατηγορώ για κάτι, απλά σου ζητάω να δεις τα πράγματα με μια άλλη οπτική.
    Δημήτρη να ‘σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Nick Fassolas Η διαφορετική άποψη δε σημαίνει και κατηγορία. Προς Θεού! Γι' αυτό το λόγο έχω ενεργοποιημένα τα σχόλια και αφιλτράριστα. Συμφωνώ με όλα όσα λες. Προς το τέλος του video αν πρόσεξες λέω ότι δεν μισώ κανένα. Απλά όπως έκαναν μια ατυχή σάτυρα (κατ' εμέ) έτσι έκανα και 'γω. Θέλω να δείξω ότι πολύ εύκολα μπορείς να βάλεις τους πάντες μέσα σε ένα καζάνι αλλά είναι σωστό αυτό; Σαφέστατα όχι. Άρα και η γερμανική εκπομπή είναι off-side. Σαφέστατα δε μπορώ να κατηγορήσω όλους τους γερμανούς ως ναζί. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Γι' αυτό έβαλα και τα λόγια του Γκαίτε! Και οι γερμανοί όμως δε μπορούνε να κατήγορήσουν όλους τους έλληνες εξ' αιτίας κάποιων διεφθαρμένων πολιτικών οι οποίοι με τη γερμανική συνδρομή αλώνιζαν. Το ξέρω ότι το παρατράβηξα. Αλλά είπαμε... όπως μπορούνε να ξεφύγουνε αυτοί έτσι μπορούμε και 'μεις αλλά πόσο σωστό είναι αυτό; Αυτό είναι το μύνημα που ήθελα να περάσω. Προσωπικά όμως προσβλήθηκα που χλευάζει η γερμανίδα την ελληνική ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από χθες που τα είδα και τα δύο σκεφτόμουν, ως έχουσα άλλη άποψη, αν θα γράψω....

    Θα σχολιάσω λοιπόν (και δεν κρίνω). :-)
    Οι Γερμανοί, είμαι σίγουρη ότι όπως κι εμείς, πέφτουν θύματα των ΜΜΕ τους και της παραπληροφόρησης.

    Κι είμαι ακόμη πιο σίγουρη ότι ο μέσος πολίτης της Γερμανίας και των άλλων χωρών είναι σαν εμάς.
    Κι έχουν κι αυτοί σούργελα όλων των "ζωνών" όπως κι εμείς.

    Αυτά φίλε μου
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Βάσσια Συμφωνώ μαζί σου αλλά ξέρεις τι με χαλάει; Όταν αντιδράσει κάποιος σε κάτι όπως ο χλευασμός της κυρίας στο τέλος βγαίνει φταίχτης, με έλλειψη χιούμορ και άλλες πίπες. Δέχτηκα μερικά emails που έλεγαν τα παραπάνω. Γιατί δεν κοιτάζουν και το δικό μου video καθαρά από τη χιουμοριστική πλευρά; Να μην έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αδερφέ, τους την είπα και εγώ αλλά έκανα ένα διαχωρισμό ανάμεσα στους δημοσιοκάφρους που παραπλανούν τους λαούς. Να σου πω πιστεύω πως αυτή τη στιγμή ούτε καν γνωρίζουμε ποιοί κινούν τα νήματα ακόμα και τα βρωμοτσιράκια οι δημοσιοκάφροι Γερμανοί, αλλά και Αμερικάνοι και Γάλλοι κλ.π. Σε πολλές χώρες παρουσιάστηκαν ντροπιαστικά δημοσιεύματα αλλά όλα έχουν κάποιο σκοπό. Για δες εκεί πάνω, π.χ. τι λένε για τη FYROM, τα σενάρια τα ξέρεις, ας μη τα αναφέρω δημόσια, ή το 2012 για την Κρήτη κλ.π. Έχουμε και εμείς επίσης μερίδιο ευθύνης... Όταν έννοιες όπως φιλότιμο, αλληλεγγύη, αγάπη έχουν χαθεί και υπάρχει ο απόλυτος σταρχιδισμός και ατομικισμός. Όταν εκλέγούμε τα ίδια λαμόγια κάθε φορά, κλ.π κλ.π

    Καλό Σαββατοκύριακο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @rrage Η αλήθεια είναι ότι ο καρκίνος τηςχώρας είναι αυτοί που εκλέγουν τους ίδιους και τους ίδιους συνέχεια και μετά κλαίγονται. Κλαίγονται όχι γιατί πάμε κατά διαόλου αλλά γιατί δεν υλοποιήθηκαν τα ρουσφέτια που ήθελαν και δεν εκπληρώθηκαν τα θέλω τους που φυσικά ευνοούνε το συμφέρον τους. Πρέπει να αλλάξουν οι πολίτες αυτής της μπανανίας νοοτροπία για να δούμε ριζικές αλλαγές. Το πρώτο όχι πρέπει να πέσει στον εκφυλισμένο θεσμό της οικογενειοκρατίας - ολιγαρχίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημέρα Δημήτρη :-)

    Η εν λόγω ανάξια λόγου κυρία σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνεται.

    Και άλλοι πολλοί που μας χλεύασαν ή εξακολουθούν. Κι εγώ ενοχλήθηκα και θύμωσα και ντράπηκα.... αλλά ξέρεις κάτι, σκέφτηκα μετά αυτά που περιγράφεις στα τελευταία λεπτά του βίντεο σου. Και τους "λυπήθηκα" Δημήτρη, γιατί έχουν μια ναζισιτκή ρετσινιά (ακόμη κι αυτοί που δεν φταίνε) που τους θα τους ακολουθεί δεν ξέρω κι εγώ για πόσο ακόμη.

    Καλό Σ/Κ σου εύχομαι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα :) ευχαριστώ που περνάς απ΄το blog μου το σχόλιο σου δημοσιεύτηκε στο τρίτο ποιήμα. Χαρούλες που θα κάνουν οι Γερμανοί όταν το δουν.... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Βάσσια Καλημέρα και καλό ΣουΚου. Κάθε άνθρωπος κουβαλάει το σταυρό του. Το ίδιο ισχύει και για το λαό κάθε χώρας. Και εμάς μας κόλλησαν πολλές ρετσινιές από παλιά. Είμαστε οι ευρωπαίοι β' και γ' διαλογής (στην πραγματικότητα μας θεωρούνε ω' διαλογής). Να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να τους λυπηθώ. Γιατί και εμάς δε μας λυπήθηκε ποτέ κανείς. Επειδή έζησα για λίγο καιρό στη Γερμανία πολλοί από αυτούς που λυπάσαι φτάνει μια σπίθα για να γίνουν σοββινιστές και να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σα γουρούνια. Πρόσεχε, είπα πολλοί και όχι όλοι. Στο τέλος του video έβαλα ένα μικρό κομμάτι της παγκόσμιας ιστορίας. Δε γίνεται να κλείνουμε τα μάτια. Όπως δε γίνεται να τα κλείσουμε στη Μικρασιατική καταστροφή, στη γεννοκτονία των Ποντίων, στη γεννοκτονία των Αρμενίων, στον πριν λίγα χρόνια πόλεμοπ στη Σομαλία κλπ. Για σκέψου λιγάκι... Μήπως αυτή η ναζιστική ρετσινιά είναι μερικές φορές που τους συγκρατεί και συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι; Διαφορετικά θα μας είχαν πρήξει με την αλαζονεία τους.
    @Εύα Παραδείσου καλημέρα Εύα και καλό ΣουΚου. Ελιδες βρε; Μοιράζω τη χαρά ο άτιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;