Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Print this post

MTV UNPLUGGED: ALICE IN CHAINS (ΑΥΡΙΟ)


ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ (11/04) ΣΤΗΣ 18:00 ΤΟ MTV UNPLUGGED. ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ OΙ ALICE IN CHAINS. ΜΟΝΟ ΣΤΟ

buzz it!

2 σχόλια:

  1. Φίλε hackaday, θα έρθει μια day που όλοι οι hackers θα πάρουν την εκδίκηση τους. Να είσαι σίγουρος. Θέλει πολλά κιλά αρχ...δια για να μην σε καταβάλει μια τέτοια κατάσταση και να ασχολείσαι και με το -αγαπημένο μου- ερασιτεχνικό ραδιόφωνο. Επειδή ο γαμπρός μου είναι Σουηδός, ξέρω πολύ καλά ότι οποιαδήποτε σύγκριση ανάμεσα στην υποδομή των δύο χωρών, είναι απλά ανέκδοτο. Αν δεν είχα υποχρεώσεις σε αυτόν τον κωλότοπο, θα πήγαινα άνετα να ζήσω εκεί. Πού ξέρεις, έτσι πως πανε τα πράγματα, στο μέλλον, μπορεί και να το κάνω.
    Μια άλλη λύση που έχω σκεφτεί είναι να πάω κατά Αραβία μεριά, όπου υπάρχουν κάποιες πολύ δελεαστικές ευκαιρίες, όπου με 3-5 χρόνια δουλειά, καθάρισα για το υπόλοιπο της ζωής μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @demis Κοίταξε: Μπορεί να στεναχωρηθώ, μπορεί να τσατιστώ αλλά σίγουρα δε θα πεθάνω. όσο για το ραδιόφωνο αυτό είναι έρωτας πάρα πολλών ετών. Ασχολήθηκα για μια δεκαετία και παραπάνω με τα παραδοσιακά ραδιόφωνα αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάστικα να το παρατήσω. Τώρα που το internet μας δίνει αυτή την καταπληκτική ευκαιρία έτσι ώστε ο καθένας να κάνει σχεδόν ότι θέλει πολλές φορές ανέξοδα γιατί όχι; Έκανα το σταθμό μου και αν όλα πάνε καλά θα κάνω και διαδυκτιακό τηλεοπτικό κανάλι. Δεν είναι τίποτα. Τώρα για το εξωτερικό αυτό που λες είναι αλήθεια. Σε κάπιες αραβικές χώρες αξίζει να πας και να ξεσκιστείς για 5 και 10 χρόνια. Μετά θα είσαι άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;