Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Print this post

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΡΥΜΜΕΝΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ

Άλλη ανάρτηση ήθελα να γράψω αλλά κάτι αναπάντεχο που βρήκα στο mailbox μου με οδήγησε σε άλλη θεματολογία. Δεν πειράζει. Το κράξιμο για τους πολιτικούς και τα λαμόγια μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο. Το βρισίδι δε σταματάει ποτέ.
Ένα από τα λίγα πράγματα που μπορώ να κοκορευτώ είναι ότι έχω καλούς φίλους και έχω τη δυνατότητα να τους κρατάω. Πιστέψτε με, είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις φίλους οι οποίοι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Με κάποιους έχω φιλία από τα σχολικά μου χρόνια, με κάποιους από το στρατό, με κάποιους γνωρίστηκα σε χώρους εργασίας και κάποιους από το διαδύκτιο. Ναι καλά ακούσατε. Το internet δεν είναι γεμάτο μόνο κακούς ανθρώπους που κοιτάνε να σου αδειάσουνε τις πιστωτικές και να σου χακάρουνε το pc. Υπάρχουνε και οι καλοί.
Σε παλιότερες αναρτήσεις είχα αναφερθεί στην Cool Platanos , κατά κόσμον Κωσταντίνα. Την Κωσταντίνα τη γνώρισα στην αρχή μέσω internet και στη συνέχεια προσωπικά όταν είχα κατέβει στην Αθήνα. Είναι αυτό που λέει και το nickname της. Cool! Ανιδιοτελής, αλληλέγγυα και πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ευχριστώ. Ακούγεται λίγο αλλά το νιώθω 1000%.
Δε μπορώ να επεκταθώ σε λεπτομέρειες γιατί θα με κρεμάσει ανάποδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρέπει όλοι μας να βγούμε για κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού. Ποιός είναι ο θησαυρός; Η ανθρωπιά. Ψάξτε προσεκτικά και θα τη βρείτε. Υπάρχει ανάμεσα μας. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε τις παρωπίδες και να ψάξουμε λίγο. Η ανθρωπιά είναι ίσως το μόνο όπλο που μας έχει απομείνει για να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους καιρούς που έχουνε έρθει σε συνάρτηση με την αλληλεγγύη και τον αλτρουισμό.

buzz it!

12 σχόλια:

  1. Εκπληκτικό !
    Το προσυπογράφω όλο !
    Εκτος αυτου την εχω γνωρίσει και εγω και πράγματι ειναι άνθρωπος με πλούσιο περιεχόμενο και καλλιέργεια.
    Και ναι υπάρχουν και άνθρωποι.

    * Καποιες επιφυλάξεις μόνο μου επιτρέπεις, οχι για την coolplatanos αλλα για κάποια που αναφέρεις, με επιφύλαξη και δεν θα επεκταθώ σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @NISPELL Γεια σου νισπελάνθρωπε.
    @tzonakos Ευχαριστώ που με συμπληρώνεις. Το επριεχόμενο και την καλλιέργεια ξέχασα να τα αναφέρω.
    Δεν μπορώ να καταλάβω ποια ανέφερα για την οποία έχεις επιφυλλάξεις. Σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω. Ποτέ δεν ήμουνα καλός στα ρέμπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Exμμμ πριβε αυτα αν και .... τεσπα. Οκ, μένω στο οτι συμφωνούμε και με εξέπληξε μια τέτοια ανάρτηση ευχάριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ζητημα αυτο ειναι το μειζον της ζωης μου...σαν τον Διογενη ψαχνουμε ανθρωπους...αυτο θα σωσει την ακεραιοτητα και την ψυχη μας...διοτι αλλιως τι νοημα να ζεις...

    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρη άν έχεις ανοιχτή την καρδιά σου στους ανθρώπους φυσικό είναι να γνωρίζεις σωστούς και πλούσιους σε περιεχόμενο. Όταν φοβάσαι και την σκιά σου θα σ'ακολουθούν συνέχεια εχθροί και χίμαιρες.
    Βέβαια στην πρώτη περίπτωση υπάρχει και ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν την καλή σου πρόθεση!

    Καλή σου μέρα!
    Δουλεύεις σήμερα δεν απεργείς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Palalos Σωστά τα λες. Υπάρχουν αλλά δεν τους αφήνουν να φανούνε για να μη χαλάσει η σάπια πιάτσα.
    @zoyzoy Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Απεργία δεν κάνω γιατί μετά από 8 μήνες ανεργίας και τη ζημιά που έπαθα στο σπίτι και μου βγήκε πάνω από 3000 δε με παίρνει. Είμαι χρεωμένος. Επιφυλλάσομαι για τις επόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μονοο ο τιτλος του αρθρου σε εμενα προσωπικα, λεει πολλα. Παρα πολλα!Καλησπερα συνονοματε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @gatodiakritikos Καλώς τον. Πότε επέστρεψες; Πέρασες καλά; Μεγάλη και δύσκολη υπόθεση η ανθρωπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χεχε, δεν επεστρεψα ακομη, απλα ο δημος εχει δωρεαν wifi κυριως τις νυχτερινες ωρες η ταχυτητα ειναι καλη, και...παιρνω απο κει!!Ησυχα ειναι, αν κι εχω κατεβει για δουλειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @gatodiakritikos Τυχεράκια... Σε ζηλεύω... Την καλύτερη εποχή πήγες. Λίγος κόσμος, ωραίος καιρός... πραγματικά συνθήκες χαλάρωσης... Αν θέλεις ρίξε και μια βουτιά και για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;