Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Print this post

ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΟΚ! ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΤΟΛΗΣ

Καλησπέρες. Δηλαδή τι καλησπέρες... από το κακό στο χειρότερο πάμε! Όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερα περιστατικά κομπίνας, διαπλοκής, φοροδιαφυγής και δεν ξέρω τι άλλο εμφανίζονται. Τελευταίο κρούσμα ο Τόλης.
Επειδή είσαι όνομα και αγαπητός από πολύ κόσμο δε σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είναι μόνο αυτός. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι καλιτέχνες, γιατροί, δικηγόροι, επιχειρηματίες, πολιτικοί που χρωστάνε στο δημόσιο και παραμένουν στο απυρόβλητο. Αυτοί γιατί να μη μπούνε μέσα; Επειδή είναι διάσημοι, έχουνε λεφτά και γνωριμίες; Γιατί ο απλός ο πολίτης, ο κοινός θνητός, έτσι και χρωστάει διακόσια, τριακόσια και χίλια ευρώ (όχι γιατί πάει να τη σκαπουλάρει αλλά γιατί δεν έχει) να του παίρνουν το σπίτι;
Δούλευε μαλάκα έλληνα για να πληρώνεις τα γαμησιάτικα αυτών που θαυμάζεις στις μεσημεριανές εκπομπές και στα περιοδικά. Δούλευε για να πληρώνεις τους αστυνομικούς - φιλιπινέζες που έχουν για προστασία.
Προσωπική μου άποψη ειναι ότι δεν είναι μόνο ο Τόλης πονηρός. Είναι πολλοί. Αν πληρώσουν αυτά που οφείλουν και αν παρθούνε πίσω τα κλεμμένα από τη μεταπολίτευση και μετά θα μαζευτεί ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό, τόσο που θα είναι ικανό να πληρώσει τουλάχιστον τα μισά χρεωστούμενα.
Και η Άντζελα; Δεν τα ήξερε; Στο ίδιο σπίτι δε μένουνε τόσα χρονια; Εφόσον έχουνε χεσμένη τη φωλιά τους θέλει και πολιτική καριέρα; Παραιτήθηκε! Ε και; Να της πω μπράβο για τη δήθεν ευθιξία της; Όχι βέβαια δε θα της πω. Αν δε μαθευόταν η λαμογιά δε θα παραιτούνταν. Αναγκάστηκε να την κάνει με ελαφρά.
Έτσι γίνονται οι περιουσίες, οι βίλες, τα κότερα, τα εξοχικά στη Μύκονο, τα λεφτά. Γιωργάκη έχεις μια μοναδική ευκαιρία να γίνεις αρεστός στον κόσμο. Τώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει πάθει ταπιροκρανίωση και είναι έτοιμος να τα κάνει όλα λαμπόγυαλο πάρε το μέρος του. Δικαίωσε τον για μια φορά και αυτός θα σε στηρίξει. Ο κόσμος δεν είναι αχάριστος. Χτίσε φυλακές και χώνε μέσα με συνοπτικές διαδικασίες όλους τους μειζαδόρους, τους κλέφτες, τα λαμόγια. Πάρε πίσω τα κλεμμένα. Φτάνει τόση ατιμωρησία. ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ!
Δυστυχώς όμως είμαι απαισιόδοξος για τη μελλοντική στάση του Γ.Α.Π. Μας έκοψε το επίδομα αλληλεγγύης. Υποτίθεται ότι τον Ιούνιο θα παίρναμε το δεύτερο μέρος του επιδόματος (€200) αλλά last year. Την ίδια στιγμή που πολιτικοί, διευθυντές δημοσίων υπηρεσιών και πολλοί άλλοι παίρνουνε χοντρά λεφτά. Γι' αυτούς υπάρχουν λεφτά. Για τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους χαμιλόμισθους λεφτά γιοκ. Παραμένει η Ελλάδα να είναι μια χώρα της ανισονομίας που λειτουργεί με πολλά μέτρα και πολλά σταθμά
Υ.Γ.:
Αλήθεια με μια παρόμοια υπόθεση του Νταλάρα πριν μερικά χρόνια τι έγινε τελικά; Θα μας πει κανείς ή έγινε γαργάρα το θέμα;

buzz it!

19 σχόλια:

  1. Και μετα ηρθε η σειρα του Βαζαιου. Δεν εχει κανει ποτε φορολογικη δηλωση. Το...κρατος δεν το τιμησε ολα αυτα τα χρονια. Μισει τους ψευτοκουλτουριαρηδες. Βγηκε στη Τατιανα! Δεν το παρακολουθησα ζωντανα. Αλλα τουλαχιστον σημερα βουηξε το διαδικτυο επι του θεματος ενω ανεβηκαν κι αποσπασματα της εκπομπης στο youtube! Βγηκε κι κλαιγονταν ο παλιο μαλακας!! ΟΥΣΤ ΡΕ!!Λες κι λιγα τσεπωσαν κι τσεπωνουν οι καλλιτεχνες απο ολους εμας!!

    Υ.Γ. στις κατηγοριες οσων χρωστανε ξεχασες τους δημοσιοκαφρους!
    (ασχετο, αν γινονταν καμια μπλογκοσυναντηση στην Αθηνα, θα ερχοσουνα;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @gatodiakritikos Κάτι είδα στο ράδιο αρβύλα. Μεγάλο θράσος. Οι δημοσιοκάφροι είναι παντού και εννοούνται. Σε μπλογκοσυνάντηση; Εξαρτάται... Αν είναι ΣουΚου. Κάτά πάσα πιθανότητα θα κατέβω Αθήνα για μια εβδομάδα μετά το Σπτέμβρη. Το καλοκαίρι είμαι πνιγμένος με κοινωνικές υποχρεώσεις (βαφτίσια, γάμους0 και δε γίνεται να μην πάω. Όλοι τους είναι πολλοί κοντινοί μου συγγενείς. Ετοιμάζεται καμιά μπλογκοσυνάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ, απλα δικη μου ιδεα τωρα μου ηρθε. Αν θυμαμαι καλα μερικοι ειχατε συναντηθει παλιοτερα! Εμ απο Σεπτεμβρη ειναι απιθανο γτ τοτε δεν θα μπορω εγω μιας κι Αυγουστο ξεκινα η θητεια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραμένει η Ελλάδα να είναι μια χώρα της ανισονομίας που λειτουργεί με πολλά μέτρα και πολλά σταθμά...
    Δυστυχώς!!
    Και δεν θ΄αλλάξει από ό,τι βλεπεις...
    Γαργάρες πολλές θα γίνουν από εδώ και πέρα...
    Για τους έχοντες και κατέχοντες και οι μη έχοντες θα βάλουν πλάτη να στηρίξουν τη σαπίλα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @gatodiakritikos Αν ετοιμάσεις κάτι πες μου και βλέπουμε. Το ότι θα προσπαθήσω είναι το μόνο σίγουρο.
    @marianaonice Δύσκολα αλλάζει η νοοτροπία του έλληνα. Δεν είναι ακατόρθωτο αλλά είναι πολύ δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι είναι φίλε μου. Τα λεφτά είναι για τους πλούσιους κι οι φτωχοί έχουν καταντήσει δούλοι τους με το έτσι θέλω. Ζούμε τη νέα δουλεία ας μη κοροϊδευόμαστε.

    Ε ρε ξύλο που τους χρειάζεται. Με βρεγμένη σανίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέξουμε αυτήν την ανισονομία οι μαλάκες του κράτους είμαστε και δουλεύουμε για δαύτους.
    Και καλά όταν της έδωσε υπουργείο της Αντζελας δεν ήξερα να πει υπάρχει μια εκκρεμότητα.Ή μας δουλεύουν ή μας έχουν γραμμένους.
    Κουράγιο ως που να βγεί η ψυχή μας δεν βλέπω άλλη λύση!

    Καλό 3ήμερο ή δεν είσαι άνθρωπος του πνεύματος γιατί εγώ μάλλον της μάσας είμαι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά δεν έχει πάτο αυτή η κατηφόρα....

    Αλλά αυτό που με τσαντίζει κυριολεκτικά είναι το "σοκ" που τάχαν νιώθουν.......λες κι ανακάλυψαν την πυρίτιδα...λες και τόσες δεκαετίες κανείς δεν ήξερε, έβλεπε, άκουγε..... από μόνα τους χάνονταν τα έσοδα του κράτους, έβλεπαν πόρτα κι έφευγαν.

    Αει σιχτίρ

    Καλησπέρα Δημήτρη
    :-) (sorry για το θυμό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κωστας κρεμμυδας-μανδραγορας21 Μαΐου 2010 στις 5:52 μ.μ.

    κριμα ως τα τωρα ειχαμε την εντυπωση οτι τα κονδυλια τα τρωνε η μαγισσα κιρκη και τα γουρουνια της, αντε κι η μανταλενα-παριανος το πολυ πολυ
    εδω απο οτι φανηκε κατι ελληνιδες στη χωρα του βγενοπουλου-λιακοπουλου και κατι εργαστηριακα ερευνιτικα πανμια με οπλαρχηγο τον Παστακα τα ριμαξαν ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @DaisyCrazy Ξύλο; Κρεμάλα δε λες καλύτερα; Αυτοί είναι αναίσθητοι. Με το ξύλο δε διορθώνονται.
    @zoyzoy Υπομονή ζουζουνάκι. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του πνεύματος; Εγώ; Εγώ που όλη την ώρα διαλογίζομαι πάνω στο θέμα φαγητό;
    @Βάσσια Εκφράσου ελεύθερα. Εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία. Πάντως έχεις δίκιο. Οι εκφράσεις ξαφνιάσματος που παίρνουν είναι όλα τα λεφτά.
    @κωστας κρεμμυδας-μανδραγορας Έλα... τελικά δεν ήταν η μάγισσα Κίρκη με τα γουρούνια της; Τεσπα! και αυτοί που τρώνε τα ευρά με τη σέσουλα στις πλάτες του απλού κοσμάκη γουρούνια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έλα μωρε, για τη φουκαριάρα την Άντζελαααα... 111.888.888.000.000 αδήλωτα ε και;

    O... αστυνόμος Θεοχάρης είναι ακόμα βολευτής μπερδεγουέΐ;

    Α, όσο για την ταπιροκρανίαση του λαού, βράστα, ήμουν στη συγκέντρωση και στο Πεδίο του Άρη και με το ΠΑΜΕ, ( αλήθεια εσείς του ΠΑΜΕ που παγαίνατε την Πειραιώς; είχε καμμια εικαστική έκθεση στο Γκάζι; ) τεσπα και ήταν ψιλοαπογοήτευση σε σχέση με τα όσα γίνονται, είχε λιγότερο κόσμο από την πρώτη.

    Ο λαός μας δεν έχει και ούτε θα αποκτήσει κατα πως φαίνεται συνείδηση πάλης

    Τέσπα καλή εβδομάδα εύχομαι φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @rrage Η Άντζελα φουκαριάρα; Καψερή θα έλεγα εγώ όπως και ο Τόλης. Το παιδί της διπλανής πόρτας της διπλανής έπαυλης.
    Σχετικά με τη συγκέντρωση στην Αθήνα δε μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν ήμουν εκεί και μένω 600 km μακριά. Πάντως αυτό που λες για την κοπινή συνείδηση πάλης έχεις δίκιο αν και ευελπιστώ ότι μια μέρα θα ξυπνήσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα.
    Βασικά ο κος.Γκερέκος μάλλον την πάτησε απο την πρώην του, μια άλλη Τζούλια που τον εκμεταλλεύτηκε οσο εκείνος τα έπινε.
    Δεν ξερω λεπτομέρειες και δε θελω να τον υπερασπιστώ ή να τον κατακρίνω, θελω μόνο όσα ειναι δίκαια χρωστούμενα να πληρωθούν.
    Το ίδιο απαιτώ και απο το Κράτος, να πληρώνει αυτά που οφείλει και να μην εξαπατά τους πολίτες που ετσι κι αλλιως οι περισσότεροι ειναι μισθωτοί και συνταξιούχοι που δνε μπορούν να κλέψουν ουτε σεντς. Αν κλάεψουν εστω και 50 ευρώ, τους κυνηγάει η Εφορία αλύπητα και βάζιε και τόκο.
    Οταν σου χρωστά το Κράτος, εχεις δει ποτέ και τόκο ;
    Οσο για την κα.Βοσκοπούλου φρομ Κόρφου, το λιγότερο θα ηταν να παραιτηθεί, και δεν πιστεύω οτι δεν ειχε ενημερώσει τον Γιώργο για την εκκρεμμότητα αυτη, αφου απ οσο μου ειπε φίλος ειχε κανει διαχωρισμό περιουσίας με τον Τόλις ωστε αν εβγαινε αυτο στη φόρα να μην εχει εκείνη άμεση εμπλοκή. Και πράγματι τυπικά δεν εχει. Ουσιαστικά ομως δεν θα πρεπε να δεχτεί να αναλάβει υπουργικό πόστο.
    Και για να μη ψάχνεις σε καλλιτέχνες της φοροδιαφυγές, φοροαποφυγές κλπ. ψάξε στις ΠΑΕ εκει να δεις πόσα χρωστάνε και πόσες "ρυθμίσεις" εγιναν στο παρελθόν !
    Αξέχαστη πχ η ρύθμιση Τσοχαρζόπουλου το 1993 για να αναλάβει ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακό που χρωστούσε τα μαλλιοκέφαλά του στο ΙΚΑ κι εδω κι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Τζονάκο μου
    Χτύπησες φλέβα με το σχόλιό σου!
    Τι θυμήθηκες Τσοχατζόπουλους και Σία??
    Αχ μελαγχόλησα Κυριακάτικα, με το δούλεμα που πέφτει σε βάρος μας και μας πετάνε κάποιες φορές κανένα εξιλαστήριο δήθεν θύμα, για να πάψουμε να γρυλίζουμε και να μπορέσουν αυτοί να συνεχίσουν τις αδίστακτες φοροαποφυγές τους!!
    Τι είπες?? Τόκο από το κράτος όταν σου χρωστάει??
    Όνειρα θερινής νυκτός!!
    Μα το κράτος αυτό δεν είναι το κράτος μας είναι το κράτος τους!
    Τι περιμένεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε σεις, θέλω να μπω σε κανα μουσείο, και ο δικός μου το ίδιο. Φιλοσοφική έχει τελειώσει ο άνθρωπος.

    Να πω στην Τζάγκρη μας και μπορεί να κάνει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @tzonakos Συγνώμη αλλά η Βοσκοπούλα δεν είναι παντρεμένη με τον Γκερέκο; Τα παντρεμένα ζευγάρια κάνουνε μία κοινή φορολογική δήλωση. Πώς έγινε ο διαχωρισμός των περιουσιών; Καλά με τις ΠΑΕ έγινε και συνεχίζει να γίνεται χοντρό γλέντι. Αυτό πάντως που λες για το κράτος να πληρώνει τόκο όταν καθυστερεί πληρωμές θα ήθελα πάρα πολύ να το δω να γίνεται αν και δεν πρόκειται. Ας πληρώνουν στην ώρα τους για αρχή και για τους τόκους βλέπουμε.
    @marianaonice Δε χρειάζεται μελαγχολία. Οργή χρειάζεται και αντίδραση. Με το στανιό μας βάζουν να πληρώνουμε τα δικά τους γαμησιάτικα. Το θράσος τους δεν έχει όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Πολίτης της Μπανανίας Και δε λες! Όπως βλέπεις το ρουσφέτι δεν πεθαίνει στην Ελλάδα, αλλά και 'συ μην πας με άδεια χέρια. Δώσε το κατιτίς σου. Ως γνωστόν για να δουλέψει μια μηχανή χρειάζεται και λίγο λαδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια!
    Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί που "θαυμάζουμε" και "θεοποιούμε" μέσα από τα ΜΜΕ είναι που κλέβουν. Ο δρόμος για τη ληστεία περνάει μέσα από τη διασημότητα.
    Περιμένω πώς και πώς να αρχίσω να ακούω για δημοσιογράφους. Τους έχω μεγάλο άχτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Σουζάνα Xατζηνικολάου Όλοι τους έχουνε άχτι αλλά αυτοί που διαχειρίζονται τα μάτια τους θα βγάλουν μόνοπι τους τα μάτια τους; Δε νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;