Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Print this post

HACKADAY 'S LIVE SHOW

Πολλές καλημέρες και πολλές ευχές για μια καλή εβδομάδα σε όλους και σε όλες. Σε προηγούμενες αναρτήσεις μου είχα αναφερθεί ότι ετοιμάζω κάτι. Έφτασε ο καιρός να σας το αποκαλύψω.
Πάνω στη μπάρα των στατικών σελίδων υπάρχει και ο ιντερνετικός ραδιοφωνικός μου σταθμός ο οποίος λειτουργεί εδώ και ένα δίμηνο περίπου. Το λοιπόν οι αναρτήσεις μου εδώ αραίωσαν και στο Locus Blogus σταμάτησαν για δυο εβδομάδες επειδή ήθελα να οργανωθώ καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι αγόρασα εξοπλισμό (κονσόλα, επαγγελματικό μικρόφωνο, ακουστικά, καλώδια, βάση, αντιανεμικό) για να βγάλω εκπομπή στον αέρα live. Έτσι λοιπόν έρχεται το hackaday 's live show κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 7 το απόγευμα. Δείτε το σαν ένα είδος radio blogging όπου θα σχολιάζεται η επικαιρότητα με συνοδεία μουσικής. Φυσικά θα υπάρχει άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία μέσω του chat room που υπάρχει στη σελίδα του ραδιοφώνου αλλά και στις εναλλακτικές διευθύνσεις που θα βρείτε στην παραπάνω σελίδα.
Ο λόγος που γίνεται όλο αυτό είναι ότι στο παρελθόν ασχολήθηκα αρκετά με το ραδιόφωνο σε διάφορους σταθμούς της πόλης (περίπου για δώδεκα χρόνια) και το μικρόβιο - έρωτας για το ραδιόφωνο δε φεύγει.
Όσο για το Locus Blogus πολύ σύντομα θα αρχίζουν να αναρτώνται και πάλι διάφορα ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με το blogging και τους υπολογιστές γενικότερα. Δυστυχώς το όλο παραπάνω εγχείρημα απαιτούσε χρόνο και αναγκαστικά σταμάτησαν προσωρινά οι αναρτήσεις στο Locus Blogus αλλά όπως προανέφερα αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν και πάλι τα posts.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το poster της εκπομπής. Το hackaday 's live show ξεκινάει αύριο το απόγευμα. Ραντεβού λοιπόν αύριο στις εφτά το απόγευμα.

buzz it!

20 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία και μπράβο Δημήτρη.
    Η άσχετη εδώ πάντα θαμπώνεται από κάτι τέτοια.

    Κι όχι τίποτα άλλο αλλά δεν πρόλαβα να ακούσω, αυτή τη φορά.

    Καλή εβδομάδα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Βάσσια Αύριο έχουμε την πρεμιέρα... οπότε δεν έχασες τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ.ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALH EPITYXIA.ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ?ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΚΟΥΛΑ....ΠΟΛΥ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ..ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΗΤΣΑΡΑ,ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @spyros1000 Όλα θα γίνουν. Σιγά - σιγά. Καλή εβδομάδα και σ' εσένα Σπυράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχομαι να παει καλα η πρωτοβουλια αυτη. Να δουμε κι κατι καινουριο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @gatodiakritikos Το χαβαλέ μας να κάνουμε και τίποτε άλλο. Δεν είμαι επαγγελματίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. άντε, καλή πρεμιέρα κι όλα να πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ασκαρδαμυκτί Ευχαριστώ. Θα γίνει της Τζούλιας.
    @Gi Gaga Kouni Beli Να 'σαι καλά. Σας περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @post2.soo Ευχαριστώ. Σε περιμένω αύριο στις 7μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπράβο μπράβο μπράβο
    είσαι διαόλου κάλτσα τελικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Το χρθσό ΠιΠι Χεχεχε!!! Η αλήθεια είναι ότι είμαι... προσπαθώ για το καλύτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ελα βρεεεεε!! Δεν το χα πάρει χαμπάρι! Μα κι εσύ δε μιλάς! Βάζεις μια ανάρτηση και τέλος! Δεν μπορούσες να πεις τίποτα στο ραδιο του Κωστή τις προάλλες ;

    Όπως και να χει όμως, Μπράβο Δημητρόοοοοο, καλή επιτυχία και θα σου ρθω! :-D

    υ.γ Έχω από καιρό που θέλω να σου γράψω και "μπράβο" για τη δουλειά που βρήκες, αλλά να σου πω την αλήθεια μου αρκούσε που το ένιωσα μέσα μου, με το που είδα τότε την ανάρτησή σου :-))) Επι τη ευκαιρία όμως , ΜΠΡΑΒΟ και για τη δουλειά Δημητρό μας και πάντα επιτυχίες σε ό,τι κι αν κάνεις :-))

    Καλό μας μήνα και φιλιά :-***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @nellinezi Γεια σου Νελάκι. Δε λέει να κάνω ανακοινώσεις μέσα από το κανάλι του niok Θα έδειχνε ότι εκμεταλλεύομαι καταστάσεις και αυτό δεν ισχεί. Αύριο στις 7μ.μ. θα σε περιμένω. Όσο για τη δουλειά εκτός από τα συχαρήκια ρίξε και κανένα γεναιόδωρο φτύσιμο για να μη ματιαστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @hackaday Έτσι μπράβο! Τώρα έγινε σωστή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;