Σάββατο, 19 Ιουνίου 2010

Print this post

Ο ΖΑΜΑΝ ΦΟΥΤΙΣΤΑΣ

Τώρα ο πρώην πρωθυπουργός - ταβερνιάρης Καραμάν-Αλής και σε TV game. Ο πλέον ανίκανος χαραμοφάης της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας, ο grand loser όλων των εποχών ο οποίος τώρα που πρέπει να μιλήσει, δεν ανοίγει το στόμα του παρά μόνο για να καταβροχθήσει και να γεμίσει τη σαπιοκοιλιά του. Ο ανίκανος το μόνο που κάνει είναι να τρώει, να πίνει, να κοιμάται, να χέζει και να πληρώνεται κανονικότατα ως βουλευτής με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι σκατά κάνει και τον κρατάνε μέσα στη βουλή τον πανάχρηστο. Πολλές φορές ένα όνομα και μόνο είναι αρκετό για να εκμεταλλεύεται κανείς καταστάσεις.
Ελικρινά πιστεύετε ότι η χώρα μπορεί να πάει μπροστά τη στιγμή που η πλειοψηφία των εδράνων του ελληνικού κοινοβουλίου έχει καταληφθεί από παρόμοιους ανίκανους χαραμοφάηδες του κερατά; Για κουνήστε την κεφάλα σας λιγάκι!

buzz it!

6 σχόλια:

 1. Hack.... πρωί πρωί :-)

  Πάντως αν τους κρίνουμε και από το "βάρος" τους... πολλοί θα ξεφύγουν κι άλλοι...δεν θα χωρούν πουθενά.

  Καλή Κυριακή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @Βάσσια Καλημέρα και καλή εβδομάδα Βάσσια. Μια και μιλάμε για βάρος τι έχεις να πεις για τον Πάγκαλο το θρεφτάρι; Και αυτός τρώει με δυο χέρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συμφωνω απολυτως εκτος απο ενα σημειο. Υπαρχει περιπτωση ο Μπουλης να γινοταν ή να ηταν ποτε ταβερνιαρης αφου ο,τι εβγαινε απο την κουζινα θα το ετρωγε ο ιδιος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. @Dr. G. House Και όμως υπάρχει. Θα ήταν ένας αποτυχημένος ταβερνιάρης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άφού μας την έκανε τη ...δουλειά, ξυπνήσαμε και στείλαμε τον άλλο να την τελειώσει.
  Εμείς φταίμε για όλα. Δυστυχώς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Δυστυχώς έτσι είναι Γιάννη. Καλή εβδομάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;