Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Print this post

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ SPAMMER

Ο παρακάτω διάλογος που θα διαβάσετε παρακάτω έγινε μεταξύ ενός spammer και εμού. Θα παρατηρήσετε το θράσος του. Αντί να ζητήσει συγνώμη για τα spam mails που έχει στείλει στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση έχει την απαίτηση να του μιλώ ευγενικά. Ο spammer έχει το ιστολόγιο http://hellenicspace.wordpress.com.
Πώς ξεκίνησαν όλα; Εδώ και μερικές μέρες άρχισα να δέχομαι spam mails από το συγκεκριμένο άτομο τα οποία ανέφεραν τη θεματολογία του blog του. Βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που ακολουθεί αυτήν την τακτική για να κερδίσει μερικούς αναγνώστες. Στους περισσότερους που μου στέλνουν παρόμοια emails στέλνω ένα και τους ζητώ να σταματήσουν εφόσον εγώ ουδέποτε τους έχω ενοχλήσει. Οι περισσότεροι σταματάνε εκτός από μερικούς που πρέπει να τους μπινελικώσει κάποιος για να σταματήσουν να σπαμάρουν. Το εν λόγω άτομο όμως ανήκει σε μια ειδική κατηγορία. Σε αυτή του θρασύτατου spammer. Φανταστείτε να μπαίνετε στο σπίτι σας, να βρίσκετε μέσα κάποιον άγνωστο, να του ζητάτε να φύγει, αυτός να μένει, να τον βρίζετε και μετά αυτός να έχει την απαίτηση να του μιλάτε ευγενικά και να σας λέει ότι είστε κακοί άνθρωποι.
Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα και επειδή ο συγκεκριμένος spammer αντί να ζητήσει συγνώμη άρχισε να ζητάει και τα ρέστα και να πετάει κορώνες του τύπου: "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" το όλο θέμα έχει ανατεθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με καταγγελία. Αυτός είναι ο λόγος που δε βγάζω στη φόρα το όνομα του, τα emails του και την IP του. Μόλις όμως του το γνωστοποίησα πρέπει να ψιλοχέστηκε πάνω του το άτομο και μαλάκωσε απόκαλώντας με κακό άνθρωπο. Τώρα το πως μπορεί και με κρίνει χωρίς να με γνωρίζει το αφήνω ασχολίαστο. Ως γνωστόν τα spam mails είναι παράνομα και κάποτε η ανοχή έχει τα όρια της. Δε θα προέβαινα σε καταγγελία αν δε με πικάριζε τόσο πολύ. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι είναι μάγκες και νομίζουν ότι είναι κάποιοι ("ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"). Η μαγκιά τους φτάνει όμως μέχρι εκεί.
Παρακάτω είναι ο διάλογος μέσω emails. Με κόκκινα γράμματα είναι τα μυνήματα του spammer.

Πάμπολλα spam mails από το https://hellenicspace.wordpress.com...

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕ ΣΠΑΜΑΡΕΙΣ. ΕΓΩ ΔΕ Σ' ΕΝΟΧΛΩ. ΓΚΕΓΚΕ;

spam mail από το http://hellenicspace.wordpress.com και καμία απάντηση στο μύνημα μου...

Γαμώ την πουτάνα μου ρε παλιομαλάκα θα σταματήσεις να με σπαμάρεις ή θα λάβω άλλα μέτρα; Με ποιο δικαίωμα μου στέλνεις emails και γιατί να σε διαβάσω ρε αρχίδι; Αν δε σταματήσεις θα έχουμε άλλα. Θα φας καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το σπαμάρισμα είναι παράνομο. Κατάλαβες ρε ηλίθιε; Άντε σάλτα και γαμήσου.

file mhn vrizeis...twra eida to minima

Δε θα μου κάνεις υποδείξεις. Εσύ με ενόχλησες...

8a sou kana...den eisai eugenikos

και εσύ είσαι θρασύς που με σπαμάρεις με το έτσι θέλω... και φυσικά δεν είμαι ευγενικός με τους spammers... και λίγα είπα... άντε πάρε τα κουβαδάκια σου και πήγαινε και παίξε σε άλλη παραλία...

an paizw egw me kouvadakia esi paizeis akoma me kati allo

το λοιπόν δε θα κάνουμε διάλογο...εγώ παίζω γιατί έχω... εσύ που δεν έχεις άντε σάλτα και γαμήσου και μη τυχόν και με ξανασπαμάρεις γιατί θα σε κάνω βούκινο. Κατάλαβες λούγκρα;

ase mas re kouradomagka,den ksereis em poion milas gi auto milas

Ποια είσαι μωρή λούγκρα; Αντί να ζητήσεις συγνώμη για το σπαμάρισμα μας τη λες κιόλας; Ζητάς και τα ρέστα; Μήπως πρέπει να σε φοβηθούμε; Οι απειλές αλλού και όχι σ' εμένα κοπελιά. Κατάλαβες; Αν τολμάς κατέβα στις Σέρρες να μου τα πεις από κοντά. Καλά μιλάμε θα φας πολύ κράξιμο στο net και στο ραδιόφωνο... Θα φας καλά. Και θα έχει και συνέχεια με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τα spam είναι κρατημένα.

eisai eleos filem kai kakos anthrwpos

το αν είμαι κακός άνθρωπος αυτό το ξέρουν αυτοί που με γνωρίζουν και όχι ένα τσουτσέκι σαν εσένα. εσύ με ενόχλησες πρώτος. να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες σου και να μάθεις να ζητάς συγνώμη όταν φταις. ήδη οι πρώτες κινήσεις με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έγιναν. για να δούμε θα πεις και σ' αυτούς "ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"

ase mas re file eisai eleos

και επιμένεις... τέλος πάντων... κομμένη η κουβέντα εδώ... δεν έχω χρόνο να μιλώ με λούγκρες και μιάσματα... είπαμε: η δίωξη σε ανέλαβε από 'δω και πέρα ... άντε γεια...


Η αλήθεια είναι ότι όλο το γεγονός δε με χαροποίησε αλλά κάποτε φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Τα συμπεράσματα δικά σας.

buzz it!

36 σχόλια:

  1. Δημήτρη παίρνω και'γω απ'τον ίδιο e-mails και δεν μπορώ να καταλάβω πως το διάολο βρήκε το mail μου που δεν το'χω εμφανές!
    Πως ν'απαλαγώ απ'αυτά??

    Πάντως ομολογώ του τα'πες και χοντρά!Μπορούσες πιο κόσμια!(σαν γυναίκα μιλάω!)

    Καλή Κυριακή να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "eisai eleos";

    Τι είναι αυτό;

    Πάντως αν κάθε σπαμ συνοδευόταν από ένα ζαμπονάκι SPAM θα ήταν πιο ανεκτό :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @zoyzoy Γεια σου ζουζουνάκι. Πόσο πιο κόσμια από τη στιγμή που του στέλνω email και αντί να μου απαντήσει με βομβαρδίζει με περισσότερα mails; Μπορεί να του τα είπα χοντρά αλλά πιστεύω ότι του αξίζει 100%. Καλή εβδομάδα να έχεις.
    @pølsemannen Ειλικρινά δεν ξέρω τι θέλει να πει ο ποιητής. Το ζαμπονάκι spam πάντως είναι εξαιρετικό. Τουλάχιστον έτσι μου είπε ένας φίλος μου που μένει στην άλλη πλευρά του ατλαντικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να του στείλω και'γω τα ίδια μπινελίκια για να σταματήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @zoyzoy Αν δεν καταλάβει με το καλό τότε ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα εχει γεμισει ο τοπος απο τετοιους μαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @roverand Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Και τυγχάνει όλοι τους να έχουν "δημοσιογραφικά" ή κουτσομπολίστικα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το φαινόμενο είναι συχνότατο πραγματικά.
    Να σου πω, εγώ, δεν τα ανοίγω καν.......
    Και μετά σταματάνε.
    Εσένα όμως σε βομβάρδισε. Ήσουν λίγο σκληρός βέβαια, αλλά πάλι δεν είμαι και στη θέση σου.

    Πάντως από τις απαντήσεις του, και μπορεί να κάνω λάθος, σαν πιτσιρικάς μου κάνει.
    Αν διαβάσουν και την ανάρτησή σου, άλλοι επίδοξοι σπάμερς, αμφιβάλλω εάν σε ενοχλήσουν ξανά. :-)

    Καλή εβδομάδα να έχεις
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ τους βάζω όλους σε "ανεπιθύμητη αλληλογραφία από......" και τέλος. Το hotmail έχει αυτή τη δυνατότητα.

    Προ παντός, ηρεμίααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μήτσο μου συγκρατήσου! Θα ανεβάσεις πίεση. Τι κάθεσαι και ασχολήσε με ηλίθιους; Δεν χαμπαριάζουν. Εγώ κάτι τέτοια τα έχω στην ‘ανεπιθύμητη αλληλογραφία‘ και τρώνε μαζική διαγραφή χωρίς να κάνω τον κόπο να τα ανοίξω.
    Άλλωστε υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθούμε απ’το να χαλιόμαστε με ηλίθιους.
    Όμως και συ βρε αδερφάκι μου... πάει ο στόμας σου ροδάνι... Συγκρατήσου και λίγο!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Βάσσια Το σπαμάρισμα έχει καταντήσει μάστιγα πλέον. Όχι! Δεν ήμουν σκληρός. Με ανάγκασε να μιλήσω έτσι. Το τραβούσε ο οργανισμός του. Καλή εβδομάδα να έχεις.
    @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ hotmail και δεν πρόκειται να αλλάξω υπηρεσία email επειδή κάποιος δεν έχει άλλη δουλειά από το σπαμάρισμα.
    @sadrina Γεια σου Σαβτρινάκι. Το ότι ο στόμας μου πάει ροδάνι το ξέρω και το θεωρώ ατού μου. Εφόσον έχω δίκιο καλά κάνω και τα χώνω. Σιγά μη ζητήσω και συγνώμη που αντιδρώ στο σπαμάρισμα. Καλή εβδομάδα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Aααααχαχαχαχαχαχ ... :)) γέλασε ρεεεε χαχαχαχ ...
    η πλάκα ειναι οτι κει εμένα με σπαμάρει η συγκεκριμένη και κρατιέμαι να μην κράξω ακόμα.
    Εσυ δεν κρατιέσαι λέμε, και παρ οτι τα λες χύμα και ακράτητα, μερικά μου άρεσαν, όπως το :
    "το λοιπόν δε θα κάνουμε διάλογο...εγώ παίζω γιατί έχω... " χαχαχαχαχα
    Αμ το άλλο να σου πει "ξέρεις ποιος ειμαι εγω ;" .. ε αυτό αλήθεια, δεν ξερεις ποιος ειναι αλλα φαντάζομαι ούτε και θες να μάθεις :)
    Αμα οπως λένε οι Σερραίοι ειναι ωραίοι και τα λέτε ετσι να περάσω να πάρω μαθήματα ευγένειας ... κακέ άνθρωπε :Ρ

    Καλά, πώς την είδανε με ολα αυτά τα spam ?

    Χαχαχαχαχ ... καλο ρε συ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασχετο, στη Θάσο ενα απο τα καλύτερα μικρά μεζεδοπωλεία το εχουν Σερραίοι και λέγεται κάπως ετσι :
    "Οι Σερραίοι ειναι ωραίοι"
    Εχω γινει γκολ σε αυτο το ουζερί κάμποσες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι,μωρε,τι χαζομάρα ειναι αυτή,του στιλ ανοιξαμε και σας περιμενουμε,δείτε τι γράψαμε...ρε φίλε,καλα ανοιξες,καλες δουλειές:)),καλα μας περιμενεις,αλλά αν θελεις αναγνωστες,ελα από εμένα, πες μια καλημερα,να δεις και συ τι στο διάολο γράφω,να σε αντιχαιρετήσω και γω,να κανουμε λεκτικο αλισβερίσι,κέρνα με κι ένα σοκολατάκι για το καλό:),ν'αυξήσεις ετσι τους αναγνωστες σου,να σου φυγει ο καημός της αναγνωσιμότητας,αμάν πια με τα κωλοemail σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @tzonakos Σε λίγες μέρες ξεκινάνε τα θερινά τμήματα για τα σεμινάρια ευγένειας. Είσοδος ελεύθερη. Το ουζερί το έχω ακουστά αλλά δεν έτυχε να πάω αν και πήγα μερικές φορές στη Θάσο. Το έχω στα υπ' όψην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @VAD Δεν έχω πρόβλημα να στείλει ένα mail για να γνωστοποιήσει την ύπαρξη του ιστολογίου του αλλά το συνεχόμενο σπαμάρισμα δεν αντέχεται με τίποτα. Καλή εβδομάδα από την ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα από....Ελλάδα:)),εδώ ειμαι,ρε!
    Βρε Χάκα,επανερχομαι,μηπως ξερει κανεις ποιος διάολο ειναι αυτος ο eurokitcencabinet,γμτ τους...καμπινέδες του:)),που μου στελνει συνεχεια email?Διαφημιστικό είναι;Εγώ πάντως του τραβαω κατευθείαν μια διαγραφή κάθε φορά, που ειναι όλοκληρη δικιά του:))

    Καλή εβδομαδα,ρεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ e-mails.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @VAD Ώστε είσαι στα πάτρια εδάφη... Τον συγκεκριμένο δεν τον γνωρίσω αλλά αντί για διαγραφή να του τραβούσες ένα καζανάκι... λέω ΄γω τώρα..
    @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Γεια σου και καλή εβδομάδα Γιάννη. Αν θυμάμαι καλά για ποια μιλάς έχει εξαφανιστεί αλλά αν θέλεις θύμησε με γιατί κάθε μέρα μιλάω με πολύ κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χωρίς παρεξήγηση, δίκιο έχεις αλλά με τον τρόπο που του μίλησες τον εξόπλισες με επιχειρήματα εναντίον σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κοσμιότητα και ευγενική επικοινωνία είναι το πρέπον, που στον διάλογο δεν βλέπω να έξειξες..
    Είσαι πραγματικά ΚΑΚΟΣ..

    Τι έκανε το παιδί? σπαμ έκανε για ένα κουτσομπολίστικο δημοσιογραφικό σκουπίδι που έχει.

    Εσυ αντι να τον υποστηρίξεις για να μην χάσει την δουλειά του -τους το επιβάλλουν απο τα περιοδικά που δουλεύουν- άρχισες να τον βρίζεις..!!!

    ΑΠΠΑΠΑΠΑΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
    Δεν γνωρίζεις προφανώς πως όταν βρεις τον ανεπιθύμητο μεσα στο σπίτι σου, απο πνεύμα Ελληνικής φιλοξενίας, τον καλοσορίζεις?
    Δεν ξέρεις πως μπορεί ο κάθε φέρελπις νέος να κάνει σπαμ?

    Τι είναι το σπαμ σε τελικη ανάλυση? ένα μάτσο ανεπιθύμητα μηνύματα από άσχετους για άσχετα θέματα.. Σιγά το πράγμα..
    Αν κάνεις το ανεπιθυμητο > επιθυμητό παύει να είναι σπαμ..

    Απαπαα .. ΚΑΛΆ είπε ο νέος.. ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΣ..




    @Υστερογραφο..
    ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ... ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Ανώνυμος Μήπως πρέπει να του ζητήσω και συγνώμη; Με προκάλεσε, ήταν αλαζονικός και του τα έχωσα έτσι απλά. Και πίστεψε με ξέρω ότι έχει κατουρηθεί πάνω του. Κι αν συνεχίσει να σπαμάρει που δεν το βλέπω θα του σύρω ακόμα πιο πολλά.
    @Theodosia Γεια σου Θεοδοσία και καλή εβδομάδα. Δεν μου καίγεται καρφάκι αν τον υποχρεώνουν να σπαμάρει ούτε αν χάσει τη δουλειά του όπως δεν τον ενδιαφέρει αν χάσω εγώ τη δική μου. Καλύτερα να είμαι απαράδεκτος παρά ο μαλάκας που τα υπομένει όλα για να είμαι αρεστός και να τα έχω καλά με όλους και να εμφανίζω ένα καλό (ψεύτικο προφίλ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κι αν συνεχίσει να σπαμάρει που δεν το βλέπω θα του σύρω ακόμα πιο πολλά...

    ..Αν χρειαστείς κάποια υποστήριξη, ενίσχυση, εννοώ λεξιλόγιο επικοινωνιακής καθήλωσης ή αποκαθήλωσης... ενημέρωσε με αχαχαχαχαα

    Καλημέρες και καλά να περνάμε με σπαμ ή χωρίς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Theodosia Ευχαριστώ για την προσφορά. Το εκτιμώ βαθύτατα αλλά είμαι άριστος χειριστής του ελληνικού υβρεολογίου. Έχω την ικανότητα να συνθέτω και να παράγω ακόμα και δικές μου βρισιές... Άντε καλημέρες και καλές βουτιές. Σήμερα ο καιρός είναι θαυμάσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σου Χακ Τι νεα ; Γνωριζω αυτον που εχει το βλογ και δν μου φαινοταν απο αυτουσ του στυλ "Ξερεις Ποιος ειμαι εγω" Αν και σε εμενα εστελνε τετοια η-μειλ απλως του εστειλα ενα η-μειλ να με βγαλει απο μειλ-λιστ. (οτι τον ξερω χθες το πηρα χαμπαρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ntebis Καλώς το παληκάρι. Πώς πήγε η σχολική χρονιά; Ελπίζω καλά. Σχετικά με την ανάρτηση είναι πολλοί εκείνοι που πίσω από ένα pc είναι νταήδες. Μόλις όμως τους τρίξουν τα δόντια έστω και διαδυκτιακά γίνονται κοτούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γειά και χαρά και καλώς ΣΕ και ΣΑΣ ξαναβρίσκω!!!

    Προσωπικά λαμβάνω πάμπολα από δαύτα αλλά δε μπαίνω καθόλου στον κόπο να τα ανοίξω

    Μην ασχολείσαι καθόλου μαζί τους λοιπόν χάνεις από τ χρόνο σου και τη διάθεσή σου

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γειά και χαρά και καλώς ΣΕ και ΣΑΣ ξαναβρίσκω!!!

    Προσωπικά λαμβάνω πάμπολα από δαύτα αλλά δε μπαίνω καθόλου στον κόπο να τα ανοίξω

    Μην ασχολείσαι καθόλου μαζί τους λοιπόν χάνεις από τ χρόνο σου και τη διάθεσή σου

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ Το χρόνο μου δεν τον σπαταλώ σε τέτοια περιστατικά. Απλά έκανα μια αναφορά, έριξα μερικά βρισίδια για να εκτονωθώ και τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

    ΕΧΕΙΣ FACE BOOK;εγω ειμαι στο jk koutbest.Ο ΜΙΚΡΌΣ ΗΡΩΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Γεια σου Γιάννη και καλό καλοκαίρι να έχεις. Που θα πας διακοπές αν επιτρέπεται; Όσο για το μικρό ήρωα πες την να μου στείλει email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και λιγα του σουρες. Λοιπον με βαζεις σε πειρασμο. Πριν λιγους μηνες ελαβα κι εγω spam απο καποιον καραγκιοζη μπλογκερ. Του απαντησα στο μειλ του πισω, αλλα επειδη η ολη ιστορια ειχε αρχισει να με εκνευριζει, 8ελησα να επισκεπτω κι το σκατο μπλογκ του και να αφησω κι εκει σχολια. Επειδη δε γουσταρω να του κανω κι διαφημιση του καραγκιοζη 8α σου στειλω στο μειλ σου το λινκ, να μπεις να δεις τη κουβεντουλα που ειχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @gatodiakritikos Για εκτονώσου λιγάκι αν δεν καταλαβαίνουν με το καλό... Σου έστειλα email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @FJAuthority Χέστηκα πάνω μου από το φόβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;