Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Print this post

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ

Μετά από αρκετές μέρες φιλοτιμήθηκα να σηκώσω ανάρτηση. Τεσπα! Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Μόνο σπαρίλα! Ως γνωστόν το καλοκαίρι είναι η εποχή της τεμπελιάς και του κωλοβαρέματος. Λίγες μέρες έμειναν για να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και είπα να τις εκμεταλευτώ.
Ωστόσο δέχομαι τόσα emails (εννοείται spam)που δεν άντεξα να σηκώσω σχετική ανάρτηση. Σχετική με τι; Να σας πω. Από τότε που έκλεισε το Τρωκτικό έχουν κάνει εμφάνιση διάφοροι κλώνοι που θέλουν να γίνουν τρωκτικά στη θέση του Τρωκτικού. Υιοθετούνε το ίδιο template και την ίδια διάταξη με ονόματα που παραπέμπουν στο γνωστό ιστολόγιο (Τρωκτικαράς, Τρο(μα)κτικό κλπ.).
Oh my God! που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Έμπνευση μηδέν. Κάποιοι προτιμούνε να πατάνε σε έτοιμες συνταγές και για την προώθηση των τραγικών αντιγραφών - ιστολογίων καταφεύγουν στο σπαμάρισμα. Ολέθριο λάθος. Το original Τρωκτικό δε σπαμάριζε. Με το σπαμάρισμα διώχνετε πελατεία (επισκέπτες). Και γιατί κάποιος να επισκευτεί κάτι που έχει ήδη λανσαριστεί και ξέρει τι παίζει;
Η συνταγή δεν αποδίδει πάντα, οπότε καθίστε τον κώλο σας κάτω και προσπαθήστε να κάνετε κάτι πρωτότυπο ή τουλάχιστον κάτι δικό σας που να έχει την προσωπική σας σφραγίδα και ας μην έχει χιλιάδες επισκέπτες σε καθημερινή βάση. Δε νομίζω να κάνετε κάτι τέτοιο γιατί χρειάζεται χρόνο και σκέψη. Ίσως και λιγάκι ιδρώτα. Πόσο σας λυπάμαι τραγικά, θλιβερά και γελοία wannabe τρωκτικά. Μια ζωή θα ζείτε παρασιτικά και θα τρέφεστε παρασιτικά.
Δε θα γράψω κάτι άλλο για τα μιάσματα που ψάχνουνε πάντα την έτοιμη λύση. Και τόσο που ασχολήθηκα μαζί τους αρκετό είναι. Πάμε για άλλα.

buzz it!

13 σχόλια:

  1. δυστχως αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι πολυ κοσμος τσιμπησε και ακολουθει αυτα τα site. κατι αντοιστιχο ειχε γινει και οταν εκλεισε το gamato.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Gi Gaga Kouni Beli Ποντικοφάρμακο μπας και σταματήσουν τα blogoσκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν παρακολουθώ τέτοια blogs, κανά δυο ποικίλης ύλης, οπότε δεν έχω και άποψη.

    Όμως, άλλο η συνέχιση του είδους των ειδησεογραφικών blogs κι άλλο η αντιγραφή (και κακής μορφής απ' ότι κατάλαβα).

    Hack σε έπιασε το καλοκαίρι;
    Να περνάτε όμορφα.
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Βάσσια Μιλάμε για πολύ καχέκτυπο Βάσσια. Το καλοκαίρι δε μπορώ να πω ότι μ' έπιασε. Κάτι άλλα τρεχάματα έχω αλλά σε δυο εβδομάδες ξεκινάμε blogging κανονικά. Καλό ΣουΚου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα που και'γω την πάτησα με το tromaktiko!
    Σίγουρα είναι αντίγραφο? τέτοια ομοιότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @zoyzoy Standard... Λέγεται ότι ο Τάσος Δούσης βρίσκεται πίσω από αυτό. Επειδή δεν είμαι σίγουρος το λέω με κάθε επιφύλλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εμένα με έχουν ΠΡΗΞΕΙ! Δεν ενέκρινα κανένα, τα άφησα στο spam αποθηκευμένα μέχρι να σβήσουν απο μόνα τους. Μόλις είδαν οτι κανένα δεν εγκρίθηκε και ούτε πρόκειται, σταμάτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Oh my God! που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι."
    Χαχαχαχαχ ... καλό.
    Ευτυχώς δεν εχω ουτε ενα τέτοιο σπάμι !
    Γιούπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Πολίτης της Μπανανίας Η αλήθεια είναι ότι έχουν πρήξει πάρα πολλούς. Καλή εβδομάδα να έχουμε.
    @tzonakos Μήπως έχεις βύσμα; Είσαι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που ακούω ότι δεν τον σπαμάρισαν. κακώς που το ανέφερες σε σχόλιο. Αν σε μυριστούνε θα σε ταράξουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρατράβηξε το πράμα μ'αυτά τα δήθεν ενημερωτικά μπλογκ,ολόκληρη επιχείρηση,στην επαρχία υπάρχουν δήθεν τοπικά μπλογκ ενημέρωσης,τα οποία όμως ανήκουν σε ανθρωπους που διατηρούν τέτοια μπλογκ και σε άλλες περιοχές της ελληνικής επαρχίας και αναθετουν τη διαχείρισή τους σε ντοπιους επι πληρωμή φυσικά...
    Ιστορία που άκουσα στην εδω πιάτσα,
    διαχειριστής τέτοιου μπλογκ πλησιάζει τον τάδε "επώνυμο" της πόλης και του ζητάει 50€,για να αναρτήσει μια φωτογραφία του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @VAD Καλά, οι επιτήδειοι που αρμέγουν τους ανήξερους με τα ιστολόγια είναι άλλη μια μάστιγα. Αν θέλεις να θυμηθεις δες εδώ τι λέω πριν λίγο καιρό: http://hackaday-thema.blogspot.com/2010/08/bloggers.html
    Δύο αδέρφια εδώ στις Σέρρες έκαναν ένα κανάλι στο You Tube και το ονόμασαν διαδυκτιακή τηλεόραση. Και όμως υπάρχουν μαλάκες που τους έδωσαν διαφημίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;