Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Print this post

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Για άλλη μια φορά όσο περνάει ο καιρός ο προεκλογικός πυρετός ανεβαίνει. Καλείστε να ψηφίσετε τους άρχντες της κάθε πόλης, κάθε χωριού, κάθε νομαρχίας και κάθε περιφέρειας. Λέω καλείστε γιατί εδώ και οχτώ χρόνια κατάφερα και βγήκα από το τριπάκι των εκλογών. Δεν πατάω το πόδι μου σε εκλογικά κέντρα γιατί έχω και σοβαρότερα πράγματα να κάνω (να πιω φραπεδιά). Είμαι πλέον καθαρός και είμαι καλά.
Όλο αυτό το πανηγύρι το λένε τοπική αυτοδιοίκηση. Δηλαδή πόσο τοπική είναι όταν ακούω για κομματικά χρίσματα και άλλες πίπες; Στη ουσία αυτές οι εκλογές δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια σφυγμομέτρηση για τις κοινοβουλευτικές. Γιατί με την ψήφο μου να διορίσω μερικούς κλέφτες παραπάνω; Να κυκλοφοράνε με τις αυτοκινητάρες τους, να παίρνουν τις φραγκάρες τους, να πουλάνε μούρη, να στήνουνε κομπίνες και να μας έχουνε στο φτύσιμο; Δε χορτάσατε υποσχέσεις; Τότε να πάτε να ψηφίσετε και καλά να πάθετε.
Εγώ εκείνη τη μέρα θα κάαααααθομαι και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με τους γελοίους που λένε τη μια μαλακία μετά την άλλη μόνο για να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν ψήφους. Με τι γκαφρά ρε ηλίθιοι θα κάνετε τα έργα που λέτε; Δεν είδατε ειδήσεις; Άντε να σας το πω εγώ: ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ! Πώ το λένε; No money, no funny you jackass (που έλεγε και ο Λένιν).
Τεσπα! Αρκετά ασχολήθηκα με τους γελοίους και τρισάθλιους wannabe άρχοντες. Το λοιπόν κορίτσια ήθελα να τα πω ένα χεράκι έστω και συνοπτικά γιατί εδώ στο Σερραίικο (όπως και αλλού φαντάζομαι) γίνεται το σύστριγγλο και τα ξεκατινιάσματα στα τοπικά Μ.Μ.Ε. από τους υποψηφίους έχουν την τιμητική τους. Κλείνω την ανάρτηση και σας περιμένω να τα πούμε ζωντανά (κάτι από γραμμή 090 μου θυμίζει αυτό) στο hackaday 's web radio με όμορφη μουσικούλα και μπόλικες σαχλαμάρες. Οι ζωντανές εκπομπές στο blogoραδιόφωνο είναι κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 7μ.μ. - μ.Χ.
Το λοιπόν σε καμιά εικοσαριά λεπτάκια συντονιστείτε διαδυκτικά στο ραδιοφωνάκι μου για να καταρίψουμε το μύθο της AGB. Και οι φτωχοί πλην τίμιοι ανεξάρτητοι ΜουΜουΈδες έχουμε τη δύναμη μας.
ΥΓ1: Και κάτι τελευταίο. Οι εκπομπές για τη Μικρά Ασία που έγιναν πριν δυο εβδομάδες θα μεταδοθούν σε επανάληψη σε δυο εβδομάδες. Γιατί; Γιατί έτσι ρε! Πέρα από την πλάκα αυτό γίνεται γιατί δεν προλαβαίνω και μεσολαβεί και ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό την άλλη εβδομάδα. Οι πέντε εκπομπές αυτές θα ανεβούν και ως αρχεία προς κατέβασμα.

ΥΓ2: Καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ για το παιχνίδι απόψε με την Τουρκία.

buzz it!

11 σχόλια:

  1. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Γεια σου Γιαννάκη. Πέρνα από το ραδιόφωνο αν έχεις χρόνο. Καλό χειμώνα να έχουμε. Καυτός προβλέπεται αλλά τεσπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε και του χρόνου που λέμε......καμία σχέση!
    αναμένω με υπομονή τις εκπομπές.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη συμμετεχοντας στις εκλογες, τι ακριβως καταφερνεις;
    Μηπως να βγαινουν τα ιδια και τα ιδια λαμογια στα οποια μετα τα χωνεις;

    (λες και εμεις που συμμετεχουμε ψηφιζοντας κατι καταφερνουμε, αλλά τελος παντων)

    υγ. Πότε λες να φτιαξεις σε αρχεια τις εκπομπες για τη Μικρασια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @alextico Και του χρόνου με υγεία.
    @αντωνης Μη συμμετέχοντας καταφέρνω να μην είμαι συνένοχος όλου αυτού του πολιτικού κατεστημένου - εκτρώματος και έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Σπάνια θα βρεις υποψήφιομε αγνές προθέσεις. Οι εκπομπές θα είναι σε μορφή αρχείου σε δυο εβδομάδες. Πολλές καλημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και'γω την ίδια γνώμη έχω γιατί τους έχω σιχαθεί όλους και δεν εμπιστεύομαι κανένα!
    Θα απέχω εντελώς απ'τις εκλογές και όλες τις επόμενες γελοιότητες!
    Δεν παν στο δγιάλα όλοι αλάι μαλάι.....

    Το ωράριο των εκπομπών είναι 7μ.μ. - μ.Χ.(μετά Χριστο :p)

    Καλό μήνα εύχομαι και όλα καλά να σου πάνε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @zoyzoy Γεια σου ζουζουνάκι και καλό μήνα. Έτσι πρέπει. Μόνο στην κάλπη που είναι στο διάολο πρέπει να ψηφίσουμε και να τους ψοφήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα φίλε, αν δε σε πρόλαβα πρίν φύγεις, να περάσεις όμορφα εύχομαι. Αν ρίξω σαλαμάκι στην κάλπη λες να το εκλάβουν ως δωροδοκία; Μπα άσε είναι και ακριβό, δε φτιάχνω κανα σάντουιτς ε; Κάλλιο φράπα και στο χέρι παρά λαμόγιο στο καρτέρι σωστότατο σε βρίσκω. Εκτός και αν η αποχή πάει στο πρώτο κόμμα, οπότε ας με ενημερώσει κάποιος να ψηφίσω το Κόμμα Ανεξάρτητων Βιοπαλαιστών Λόγω Ιδεολογίας. Βάλτε τα αρχικά μαζί να δείτε τι τους χρειάζεται όλων αυτών που μαζί με τα ΜΜΑποχαύνωσης τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους διεθνείς μασόνους μας κάνανε να λέμε το ψωμί ψωμάκι και ακόμα είναι η αρχή! Φταίμε και ’μεις βέβαια τόσα χρόνια αλλά πλέον και η τελευταία γριούλα που απέμεινε στο άνω-κάτω κατσικοχώρι τους πήρε πρέφα ( θέλω να ελπίζω ). Ας πάνε λοιπόν μόνο τα κομματόσκυλά τους να τους ψηφίσουν ( πάλι θέλω να ελπίζω ).

    Να είσαι πάντα καλά καλή Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @rrage έλα ρε Έκτορα... στο τσακ με πρόλαβες. Αύριο ξημερώματα φεύγω. Το κόμμα που προτείνεις (Κ.Α.Β.Λ.Ι.) είναι ίσως η καλύτερη αντιπολίτευση στα λαμόγια και στα κοπρόσκυλα. Τα λευκά ψηφοδέλτια πάνε στο πρώτο κόμμα. Η αποχή δεν πάει σε κανένα. Δυστυχώς ο κοσμάκης το κουτόχορτο το μασάει γι τα καλά ακόμα. Πιστεύει τους πολιτικάντηδες και ελπίζει ότι θα αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Σίγουρα μια μεγάλη μάζα έχει αφυπνιστεί αλλά τι θα κάνει στην κάλπη; Θα τους μαυρίσει ή θα τους ψηφίσει ελπίζοντας σε κάποιο ρουσφετάκι; Κακά τα ψέμματα αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να αρχίσουμε να κοιτάμε το κοινό καλό και όχι μόνο το προσωπικό μας συμφέρον.
    Με το σαλαμάκι πάντως μπορείς να κάνεις καλή δουλειά. Το ρίχνεις στην κάλπη, λαδώνει όλα τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια μέσα σ' αυτήν και βγαίνουν άκυρα. Για ξανασκέψου το: Μήπως πρέπει να φας ένα σαντουιτσάκι λιγότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Με το σαλαμάκι πάντως μπορείς να κάνεις καλή δουλειά. Το ρίχνεις στην κάλπη, λαδώνει όλα τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια μέσα σ' αυτήν και βγαίνουν άκυρα."

    Χαχαχα ρε άτομο, δεν ήθελα να το γράψω ευθέως, ξέρεις προτροπή προς μη αποδεκτάς-ταραχοποιάς-σαλαμοειδείς διαταράξεις και προτροπάς εις εξέγερσιν στα κάτεργα! στα κάτεργα! χαχαχα, αλλά εσύ δε μασάς ούτε σαλάμι ούτε τίποτα οπότε εγώ το προτείνω ως ιδέα αν με βαρέσει για καλά, δε θέλω και πολύ, ακόμη, u know my situation, για καλά θα το σβουρίξω λέμεεεε

    Διαδώστε το που λέει και ένας γνωστός και μη εξαιρεταίος

    Φυσικά παίδες δεν είναι αστείο, ένεκα θεωρείται τοιαύτην πράξιν αλλοίωσις εκλογικού αποτελέσματος και ως εκ τούτού ποινικόν αδίκημα.

    Ρε δε μαμιέστε ρε λαμογάρες λέω γω με τις βιλάρες ρε με τα κλεμμένα ρε, γκόλντεν pussies με απολυτήριο γυμνασίου ρε, με τα κότερα ρε με τα καγιέν ρε με μεμεμεμε μεεεεε ρεεεεε μας ρουφάτε το αίμα και είστε ακόμα όξω και κυβερνάτε όλοι ανεξαιρέτως λαμόγια μασόνοι αναίσθηντοι ψεύτες σαλααααάμι ρεεε και ας με πιάστε και στα πράσα ε... σόρι στα σαλάμια εσείς καθάριοι με τας ευλογίας του Ευφραίμ....

    Χαχαχα α ρε καρντάση θυμήθηκα τον παλιό καλό εαυτό ;) ( εκείνον που κάποιοι φιμώσανε πρίν 3 χρόνια όχι το ζαμανφτού, ένα άλλο δεν θυμάμαι αν γνωριζόμασταν τότε…). Δε πειράζει, έχουν πάρει άλλοι την σκυτάλη και τα χώνουν καλύτερα και είναι τόσοι πολλοί πλέον που δε γίνεται να τους κλείσουν όλους.

    Οκ τα έγραψα και να παν στα τσακίδια όλοι τους.

    Άντε Χάκ φιλαράκι, γυρνάω πάλι στα ποιηματάκια μου και τις ιστοριούλες όποτε τα γράφω και αυτά δηλαδή και απ’την καρδιά μου καλό ταξίδι καλά να περάσεις!

    Υ.Γ. Η καθαρεύουσα την οποία χειρίστικα απταίστως πιστεύω :-p πάει με τους καιρούς που ζούμε. Έτσι μιλάγανε το 67-74 τυχαίο; δε νομίζω ;) εκτός και αν αυτό που βιώνουμε σήμερα δεν είναι de ja vu

    Έκτορας. Κάποιο πρόβλημα παίζει και δεν το έπαιρνε μέσω σύνδεσης wordpress...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @rrage Ωραία η καθαρεύουσα αλλά λιγάκι με τρομάζει. Π΄ντως και με τα ποιηματάκια και τις ιστοριούλες μιαχαρά μυνήματα μπορείς να περάσεις. Ο Πανούσης τι κάνει νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;