Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Print this post

ΘΕΡΜΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ

Καλησπέρα από τις χιονισμένες Σέρρες. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Άλλο θέμα είχα στο μυαλό μου και άλλο προέκυψε γι' αυτή την ανάρτηση. Ποιο άλλο; Μα φυσικά τα χθεσινά γεγονότα.
Όντως μεγαλειώδεις πορείες και εύχομαι να συνεχιστούνε για να δείξουμε ότι δεν είμαστε ένα κοιμισμένο έθνος που κατεβάζει αμάσητη την τροφή του. Χθες πληροφορήθηκα μέσω διαδυκτίου και το ξυλοφόρτωμα του Κώστα Χατζηδάκη. Τα Μ.Μ.Ε. απεργούσαν οπότε δεν είδαμε τίποτα παρά μόνο σήμερα και όπως πάντα παρουσίασαν το όλο θέμα μονοδιάστατα.
Είμαι κατά της βίας αλλά δε μπορώ να πω ψέμματα ότι στεναχωρήθηκα που χτύπησαν τον πολιτικό. Μπορώ να πω (όσο κυνικό και αν ακουστεί αυτό) ότι το ευχαριστήθηκα. Οι μπουνιές δεν ήταν αφιερωμένες στον Χατζηδάκη αλλά στον πολιτικό. Ο κόσμος δεν αντέχει πια. Τόση φτώχεια, τόση ανέχεια, τόση ανεργία, φυσικό δεν είναι να γίνουν όλα αυτά; Η κατήφια έχει χτυπήσει κόκκινα και ο κόσμος δεν έχει όρεξη να στολίσει τα σπίτια του ή τα μαγαζιά του για τις γιορτές. Αν τα δικαιολογώ; Φυσικότατα! Οι πολιτικοί δεν είναι αυτοί που μας έφεραν σε τέτοιο χάλι; Η πολιτική είναι σκληρό άθλημα και όποιος δεν αντέχει καλύτερα να τα μαζεύει και να φεύγει. Φυσικά όλα τα τηλεοπτικά κανάλια επικεντρώθηκαν στο ματωμένο πρόσωπο του πρώην υπουργού, κατακρίνοντας τη βία και προσπαθούσαν να δείξουν μαρκετίστικη τηλεοπτική ανθρωπιά (αν είναι δυνατόν). Στο γιατί έγινε αυτό δεν έδωσαν σημασία. Ότι ο κόσμος έχει πραγματικά λαλήσει και πολλοί πλέον έχουν φτάσει στην απόγνωση δεν το αναφέρουν. Οι αυτοκτονίες που γίνονται για χάρη των χρεών στις τράπεζες περνάνε στα ψιλά γράμματα. Έλεος πια! Φτάνει με τα ψέμματα και την κοροϊδία. Ο λαός υποφέρει και οι πολιτικοί ζούνε στις βιλάρες, έχουν σωματοφύλακες, παίρνουνε τρελά λεφτά και κάνουνε dolce vita. Φυσικά τα Μ.Μ.Ε. δε μίλησαν για τους διαδηλωτές που έφαγαν ξύλο άδικα από την αστυνομία. Ποιος νορμάλ σκεπτόμενος άνθρωπος που θα δει αυτή την αντίθεση στην ελληνική κοινωνία (η μειοψηφία να ζει σε βάρος της πλειοψηφίας) ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα δε θα σκεφτεί ότι θα φτάσουμε στα χθεσινά γεγονότα; Απ΄οτι προβλέπεται θα έχουμε πολύ θερμό χειμώνα. Έτσι πρέπει μπας και καταλάβουν οι πολιτικοί ότι η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι τους και οι πολίτες δεν είναι οι υποτακτικοί τους αλλά οι εργοδότες τους.
Διάβασα σε διάφορα blogs και web sites, εγχώρια και ξένα, ότι με το που πήγαινε ο κόσμος να συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα οι αστυνομικοί άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα χωρίς να έχει προηγηθεί τίποτα. Γιατί ρε παληκάρια; Ότι διαταγές σας δίνουν πρέπει να τις ακολουθείτε ακόμα και αν είναι απάνθρωπες και αντισυνταγματικές; Εσείς δεν έχετε υποστεί μειώσεις μισθών; Εσείς δεν ανησυχείτε για το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας; Σκεφτείτε λιγάκι και σταματήστε να λειτουργείτε σαν ρομποτάκια. Υπερασπίζεστε τους δυνάστες σας; Αυτό είναι διαστροφή.
Σήμερα συζήτησα με διάφορους φίλους και γνωστούς για το ξυλοφόρτωμα του Χατζηδάκη και άκουσα τρελά πράγματα. Ο ένας έλεγε ότι τον χτύπησα υπάλληλοι των ΔΕΚΟ που παίρνουν μισθό χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα, άλλος είπε ότι τον σακάτεψαν αριστεροί, άλλος είπε ότι ήταν προβοκάτσια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και χίλια δυο άλλα. Στην ερώτηση μου πως το συμπέραναν αυτό όλοι μου είπαν ότι τα διάβασαν στο διαδύκτιο ενώ κανένας δεν παρευρέθηκε στη συγκέντρωση των Αθηνών λόγω απόστασης. Για άλλη μια φορά λέω να μην κατεβάζετε αμάσητη τροφή. Το internet ναι μεν δίνει ελευθερία μέχρι στιγμής να γράφει ο καθένας την άποψη του και ότι θέλει αλλά αυτό είναι και δίκοπο μαχαίρι και όλοι ξέρουμε ότι στα blogs έχουνε μπει πάρα πολλοί δημοσιοκάφροι που γράφουν ότι θέλουν για λόγους σκοπιμότητας. Εγώ δεν ήμουν στην πορεία των Αθηνών λόγω απόστασης αλλά είμαι σίγουρος ότι τόσες δεκάδες χιλιάδες κόσμος που παρευρέθηκαν δεν ανήκαν όλοι σε μία κομματική παράταξη ούτε όλοι ήταν υπάλληλοι σε κάποια ΔΕΚΟ. Φτάνει πια η κατηγοριοποίηση των ανθρώπων σε ομάδες, κόμματα, κάστες κ.ο.κ. Αυτή είναι η αρχή του διαίρει και βασίλευε. Συνειδητοποιείστε το. Ήταν αγανακτισμένοι πολίτες, άνεργοι, απολυόμενοι, χρεωμένοι. Και η υπομονή έχει τα όρια της. Η κυβέρνηση μέσα σε λιγότερο από δεκαπέντε μήνες κατάφερε να πει χιλιάδες ψέμματα και να συνεχίσει το καταστροφικό έργο του Καραμανλή. Τι περίμεναν δηλαδή; Ότι ο κόσμος έχει ανεξάντλητη υπομονή; Έτσι όπως έστρωναν οι πολιτικοί μας από τη χούντα και μετά για δεκαετίες έτσι θα κοιμηθούνε. Συνέχεια ακούμε από το στόμα του πρωθυπουργού ότι δε θα την πληρώσει ο λαός τη νύφη αλλά πάντα ο λαός βάζει το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει τις αυξήσεις στα τιμολόγια της Δ.Ε.Η., του Ο.Τ.Ε., της Ε.ΥΔ.ΑΠ., το 23% Φ.Π.Α. την ίδια στιγμή που ανάπτυξη ακούει και ανάπτυξη δε βλέπει, την ίδια στιγμή που ψαλιδίζονται μισθοί και συντάξεις, την ίδια στιγμή που παραγράφονται σκάνδαλα και δεν πήγε ούτε ένας φυλακή. Ο λαός θέλει να αποδωθεί δικαιοσύνη αλλά πως θα επιτευχθεί αυτό από τη στιγμή που οι 300 κηφήνες έχουν βουλευτική ασυλία; Μόνη τιμωρία μένει η βία. Ας την απολαύσουν.
Όλοι οι πολιτικοί φταίνε. Και νυν και πρώην, γιατί κανένας τους δε θέλει να προσφέρει πραγματικά σε αυτόν τον τόπο και τους πολίτες του αλλά θέλουνε να καταχραστούνε χρήματα και εξουσία. Φυσικά εκτός από τους πολιτικούς φταίνε και άλλοι που έχουνε χρήματα και βρίσκονται πίσω από τους πολιτικούς. Είναι μεγάλη η βρωμιά στην Ελλάδα και ο κόσμος δε θα το ανεχτεί άλλο.
Υ.Γ.: Μη χάσετε απόψε στις 19:00 το hackaday 's live show στο hackaday 's web radio.

buzz it!

16 σχόλια:

  1. Η ΑΡΧΗ εγινε, και αμα αρχισει ο χορος....μονο ετσι, δυστυχως (ή ευτυχως καλυτερα, τελικα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @gatodiakritikos Μόνο έτσι θα ταρακουνηθούνε αυτοί και θα καταλάβουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πάει λίγος καιρός απο τότε που σου ειχα πει σε συνομιλία μας, σχετικά με πολλά απο αυτά που αναφέρεις εδω.
    Και για τις ταμπέλλες που θέλουν να βάζουν στον καθένα και για την οργή που λαθεμένα θα οδηγήσει σε μεταστροφή του ενός εναντίον του άλλου συμπολίτη.
    Τωρα έτυχε να ήταν ο Χατζηδάκης.
    Αν ηταν κι ο Πάγκαλος μαζι του θα έλεγε στον Χατζηδάκη "μαζι τις φάγαμε".
    Αλλη μια φορά θα πω οτι αυτη η οργίλη βία δεν εχει αποτέλεσμα άλλο απο την περαιτέρω ζουγκλοποίηση της κοινωνίας αν και καταλαβαίνω σε ενα βαθμό τι προκαλεί κατι τέτοιο. Δεν κάθομαι όμως να ψάξω αν το καναν αρσιτεροί, δεξιοί, πασόκοι κλπ, είπα οτι οι ταμπέλες ειναι ενα λάθος.
    Μια ταμπέλα υπάρχει : Πολίτης.
    Οταν το συναισθανθούμε αυτό θα αλλάξουν πολλά.
    Και μη νομίζεις, δεν ειναι μόνο οι τηλεοράσεις που πουλάνε μαρκετίστικο αίμα και βία, αυτά αναπαράγονται επαρκώς και απο μπλογκς στην προσπάθεια να πούν κάτι που δεν βελτιώνει κάτι, αλλα προσθέτει μία ακόμα φωνή στην οχλαγωγία παράλληλων μονόλογων.
    Η πιο δυνατή διαμαρτυρία όπου και συμμετείχα, ηταν το 2007 στο Σύνταγμα, φορώντας όλοι μαύρα, σιωπηλή καθιστική διαμαρτυρία. Δεν χτύπησε ουτε κουνούπι. Και διοργανώθηκε, δηλαδη ξεκίνησε, απο μπλογκς.
    Θα γράφω μεχρι αύριο, γι αυτο σταματάω, αν εχεις όρεξη το συνεχίζουμε πάνω στις πτυχές αυτής της ιστορίας. Καλό βράδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @tzonakos Εκεί που έφτασαν τα πράγματα φίλτατε Τζονάκο η οργή του λαού δικαιολογείται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό.
    Δε μιλάω μόνο για τα Μ.Μ.Ε. αλλά στο τέλος της ανάρτησης λέω για τους δημοσιοκάφρους που έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους στη blogόσφαιρα.
    Εσύ μου λες για την καθιστική διαμαρτυρία το 2007. Επειδή δεν είμαι από Αθήνα τι αίτημα είχατε και τι πετύχατε μ' αυτή τη σιωπηλή διαμαρτυρία; Εννοώ είχατε απτά αποτελέσματα; Δε νομίζω. Τώρα (κακώς με τη βία) βλέπεις ότι ταρακουνήθηκαν. Πώς; Προσπαθουνε να το δείξουν ως προβοκατόρικο χτύπημα ενώ δεν είναι. Βλέπεις την ταραχή τους και ότι αχολούνται μόνο με τον Χατζηδάκη και καθόλου με τους διαμαρτυρόμενους που χτυπήθηκαν από την αστυνομία άσκοπα. Ξεβρακώνονται μοναχοί τους. Ξέρουν ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την ανέχεια για την οποία φέρει τη μικρότερη ευθύνη και ότι με την προκλητική ζωή που κάνουν τέτοια περιστατικά θα εμφανίζονται πιο συχνά. Όσο υπάρχει ατιμωρισία, ασυδοσία, εκμετάλευση εξουσίας αυτά θα γίνονται. Αντί να φιλοσοφούμε λέγοντας ότι η βία είναι κακό πράγμα (όλοι το ξέρουν) να επικεντρωθούμε στο τι προκαλεί αυτή τη βία. Και στο κάτω - κάτω δεν υπάρχει ανέμακτη επανάσταση. Όπου δεν πίπτει λόγος πρέπει να πίπτει ράβδος. Γιατί; Επειδή κάποιοι καταλαβαίνουν μόνο με αυτόν τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οκ αλλα με συγχωρείς, αν αυτη η βία φέρει κι άλλους νεκρούς οπως της MARFIN, οχι δεν θα πάρω.
    Στο ειχα πει οτι φοβόμουν για έξαρση βίας. Ειχα επισημάνει οτι αυτο ειναι επικίνδυνο, μιλώντας για όλους και οχι μονάχα για χατζηδάκηδες και μπαχαλάκηδες ή γι' απλούς πολίτες αγανακτισμένους.
    Η έσχατη λύση ειναι να πάρουμε μιά τάβλα ο καθένας στο χέρι και να κατέβουμε στις πόλεις κι οτι μας κάθεται στραβά να το σπάμε, κι όποιον πει κουβέντα να του σπάμε τα μούτρα. Οκ και τι θα φέρει αυτό ;
    Οτι ειναι αγανακτισμένος ο κόσμος το ξέρουν οι πάντες.
    Το 2007 είχαμε πετύχει να μας κοιτάνε σαν χάνοι όλοι οι μπάτσοι και όλα τα ΜΜΕ και του εξωτερικού.
    Είχαμε πετύχει βροντερή φωνή κατά της ανικανότητας του τότε κράτους απέναντι στις πυρκαγιές. Και δεν βγάλαμε άχνα ! Ουτε πέταξε κανεις μολότοφ, ούτε άνοιξε μύτη. όλοι με μαύρα ρούχα και χωρίς κουκούλες.
    Απόδειξη συλλογικότητας και σύμπνοιας, αλληλεγγύης και πίστης, κραυγή απόγνωσης.
    Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να σπάμε και να χτυπάμε άλλους επειδή είμαστε αγανακτισμένοι οκ αλλά τελος πάντων επειδη μπορεί να πιστέψει κανείς οτι υπερασπίζομαι κανα χατζηδάκη, κανα πασοκ κλπ. σταματώ εδω με αυτό.
    Αλλη πτυχή, αυτό με τους δημοσιοκάφρους ...
    Οπως διαβάζω εδω κι εκεί, δες πχ αναρτήσεις του Πιτσιρίκου, υπήρχαν κουκουλοφόροι που ητνα ασφαλίτες ανάμεσα στον κόσμο και προκαλούσαν μπάχαλο.
    Το ίδιο και στα μπλογκς,
    η κουκούλα των δημοσιοκάφρων ειναι η ανωνυμία των μπλογκς που όπως καταλαβαίνεις δεν τη γουστάρουν κιόλας αλλα ωστόσο την χρησιμοποιούν για να χώνονται ανάμεσα και να σπέρνουν άλλο μπάχαλο.
    Οταν υπάρχει φίλε Χακεβίτσιους τόσος κόσμος απολυμένος, τόσος με μείωση μισθού, με αποκοπή δώρων, με την ακρίβεια στα ύψη, δε θέλω να φανεί κάποια ασέβεια απο μέρους μου προς τους συμπολίτες αυτούς.
    Θέλω όμως και αυτοί και όλοι, να μην μου σπάσουν το κεφάλι αν λάχει και βρεθώ στο διάβα τους, μέρος κι εγω μια διαδήλωσης, χωρίς να χω κάνει κάτι κακό.
    Η οργή θολώνει το νού φιλε Χακ, και δεν ειναι καλός συμβουλάτορας.

    Για τα ΜΜΕ, αδιαφορώ, δεν βλέπω τηλεόραση πάνω απο μια ωρα τη βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @tzonakos Μα εγώ δε λέω ότι πρέπει να πάρουμε τα τσεκούρια σώνει και καλά και όποιον πάρει ο χάρος. Πάντως το ξύλο οι πολιτικοί και οι παρατρεχάμενοι του το χρειάζονται καθώς και αυτοί που βρίσκονται από πίσω, έχουν τα λεφτά και χρησιμοποιούνε τους πολιτικούς σα μαριονέτες για προσωπικό τους όφελος. Εγώ λέω ότι τέτοια φαινόμενα από εδώ και πέρα να τα περιμένουμε και ότι σε μεγάλο βαθμό μπορώ να δείξω κατανόηση. Να γίνω πιο σαφής; Εγώ είμαι άνεργος και τα φέρνω δύσκολα. Σε 2 μήνες τελειώνει το ταμείο ανεργίας (ταμνείο είχα για 3,5 μήνες) και δουλειά δεν μπορώ να βρω. Τι να κάνω; Να κλέψω ή να σκοτώσω; Δεν υπάρχει άλλη λύση. Αυτά που γίνονται τα προκαλούνε οι πολιτικοί, οπότε καρφάκι δε μου καίγεται για τα τομάρια τους όπως αυτοί δε νοιάζονται για 'μένα και για εκατομύρια άλλους που βρίσκονται στην ίδια ή δυσκολότερη θέση από εμένα. Μου λες για τυχόν θύματα όπως έγινε στη Marfin. Σύμφωνοι. Αυτοί που αυτοκτόνησαν γιατί δεν έβρισκαν διέξοδο εξ' αιτίας των πολιτικάντηδων; Γιατί να μη δικαιωθούνε; Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα ο καθένα προσπαθεί να προτατεύσει τον εαυτό του γαιτί αν περιμένει από την αστυνοιμία το λιγότερο είναι να βρεθεί σε κανένα δικαστήριο και να δικάζεται σαν εγκληματίας χωρίς να φταίει και στη χειρότερη να βρεθεί νεκρός. Οι πολιτικοί πρέπει να κατευνάσουν την οργή του κόσμου και ξέρουν πως. Το θέμα είναι αν θέλουν και κατά πόσο το θέλουν. Αν συνεχίσουν έτσι η βία θα είναι αναπόφευκτη και αυτοί θα είναι οι υπόλογοι και όχι ο απεγνωσμένος κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωστός.
    Να σου πω την αλήθεια, και ποιανού δεν εχει περάσει απ το νού να πάρει τα τσεκούρια ! :)
    Με ευχολόγια και με αδράνεια δε γίνεται τίποτα.
    Κι επειδη ειμαι κατά της σκέτης γκρίνιας, προτείνω ο καθένας να διαμαρτύρεται όπου βλέπει οτι αδικείται, όπως εγινε με σενα και το περιστατικό στο ΙΚΑ, η με μενα και την @#$^%^$@#%$&* τράπεζα, και παντού. Να μην αδρανούμε, να φωνάζουμε να καταλάβουν οτι δεν είμαστε πρόβατα. Προς σφαγήν κιόλας.
    Απέλυσαν 80 άτομα σε μιά επιχείρηση ;
    Απ' έξω την άλλη μέρα 300 να μην λειτουργήσει η εταιρεία.
    Αν γινει αυτό σε 500 επιχειρήσειςμ να δεις πώς θα πούν οι φραγκούχοι στους βουλευτάδες " κάν'τε κάτι ! "
    Λυπάμαι τρελά για την ανεργία ρε γαμώτο ... τι ζητά ενας άνθρωπος ; Μιαν αξιοπρέπεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @tzonakos Πίστεψε με με το που είδαν νωρίς το πρωί το ξυλοφόρτωμα πολλοί ηλικιωμένοι (επειδή δε γνωρίζουν από διαδύκτιο) ένιωσαν ότι πήραν λιγάκι το αίμα τους πίσω και αναθάρρησαν. Όλη μέρα αυτό ακούω και αυτό καταλαβαίνω από συνταξιούχους, άνεργους, μαγαζάτορες που έκλεισαν τα καταστήματα τους. Ευτυχώς που δεν κατέβηκε όλη η Ελλάδα στην πορεία της Αθήνας. Δε νομίζω να ήτανε τόσο χαλαρά στη διαδήλωση. Θα χυνόταν πολύ αίμα. Εγώ πλέον και πολλοί συνάδελφοι (άνεργοι) δεν ψάχνουμε δουλειά για ένα καλύτερο μέλλον ή αξιοπρέπεια αλλά ίσα - ίσα να βολέψουμε το τώρα. Να μπορούμε να πληρώνουμε τους λογαριασμούς και να τρώμε τα στοιχειώδη. Την αξιοπρέπεια μας την αφαίρεσαν με το στανιό εδώ και πολύ καιρό οι πολιτικοί και τα τσιράκια τους. Όταν δεν υπάρχει αξιοπρέπεια η βία ξεφυτρώνει εύκολα και αβασάνιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω- κι έτσι όπως έχει η κατάσταση σήμερα- και για μένα προσωπικά μιας και είμαι εργαζόμενη σε ΔΕΚΟ και γνωρίζω λίγο καλύτερα πόσο "πλούσιοι" είναι μισθοί των περισσότερων εργαζομένων- αν έβλεπα μπροστά μου κάποιον πολιτικό -πολιτικάντη τι θα έκανα.

    Δεν θα τον χτύπαγα- δεν είμαι σύμφωνη με τέτοιες πράξεις- αλλά κάτι θε έλεγα. Ούτε μπορώ να πω ότι άδικα εξεράγει ο κόσμος.

    Πιστεύω όμως ότι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών- σε συνεχείς διαμαρτυρίες, κι όχι εκ των υστέρων (αφού ήδη δηλ έχουν ψηφιστεί οι νόμοι) είναι μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο όπλο.

    Πιστεύω ότι η εξάλειψη του κανιβαλισμού μεταξύ των εργαζομένων είναι ΟΠΛΟ.

    Ο εχθρός δεν είναι μεταξύ ειδικοτήτων ή ιδιωτικού-δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου φορέα, αλλά ταξικός. Αυτό πιστεύω.

    Έχω απεναντί μου αυτούς που κατέχουν αυτά που δεν τους ανήκουν και όλους όσους αποφάσισαν να παίξουν με τη ζωή μου και το βιοτικό μου επίπεδο, χωρίς να τους ζητηθεί και χωρίς να έχουν καν την ικανότητα- ντόπιων και ξένων.

    Καλημέρα Hack
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος έχει πιεστεί πολύ βλέπει πολιτικό και ανατριχιάζει γιατί είναι η αιτία για την σημερινή του κατάντια.
    Και δεν τον ενδιαφέρει το χρώμα και το κόμμα σε λίγο δεν θα τολμούν να κυκλοφορήσουν και καλά θα πάθουν.
    Καιρός ν'αναλογιστούν τα λάθη και τα βάρη τους που σηκώνει ο λαός και αυτοί περνούν αλώβητοι αυτή την κρίση.
    Κοίτα τι διάβασα http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2010/12/blog-post_7010.html
    αν συμβεί και αυτό ζήτω που καήκαμε!

    Φιλιά θαλασσινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Βάσσια Γεια σου Βάσσια. Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος. Τώρα λες ότι δε θα βιοπραγούσες. Μα καλή μου εσύ έχεις τη δουλειά σου. Φαντάσου να απολυθείς, να είσαι άνεργη και να μην μπορείς να πληρώσεις ούτε τα στοιχειώδη. Πίστεψε με η φτώχεια και η ανέχεια αλλάζει τον άνθρωπο όσο πράος και να είναι. Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρεις πως θα αντιδρούσες αν βρισκόσουν σ' αυτή την κατάσταση.
    @zoyzoy Σίγουρα τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει το κάθε χρώμα και το κάθε κόμμα. Αυτό το έδειξε με τις μεγάλες αποχές από τις δύο τελευταίες βουλευτικές εκλογές. Όσο γι' αυτό που διάβασες το ξέρω εδώ και καιρό αλλά πίστεψε με ο στρατός στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτος, χωρίς εκπαίδευση και μειωμένος. Δε νομίζω να μπορέσει ο ελληνικός στρατός ν' ανταπεξέλθει σε κάτι τέτοιο αλλά και η ευρωπαϊκή αστυνομία ή οι νατοϊκές δυνάμεις ίσως να δραστηριοποιηθούνε σε άλλες χώρες αλλά στη δική μας δε θα προλάβουν. Προσωπική μου άποψη αυτό. Όπως και ο ΓΑΠ δε θα προλάβει να εφαρμόσει αυτά που θέλει σε βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή τα φερέφωνα των Βουλευτών,δηλαδή οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι,άρχισαν να...κλαίγονται για το ξύλο που έφαγε ο Χατζηδάκης,ας το πάρουν απόφαση:

    -ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ (ΔΗΛΑΔΗ 592 ΕΥΡΩ),ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ!

    -ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ!

    -ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΤΣΑΜΠΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΛΠ,ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ!

    -ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΑ",ΘΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!

    Κάντε όλα τα παραπάνω και θα δούμε ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΘΑ ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...

    http://www.youtube.com/watch?v=oOguYJ3IixM&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα! Άργησα λίγο αλλά ήρθα...
    Ας μπω λοιπόν αμέσως στο ψητό. Χάρηκα αφάνταστα όταν διάβασα οτι ένας βουλευτής τις μάζεψε! Λυπήθηκα όμως γιατί ήταν ο Χατζηδάκης και όχι κάποιος άλλος που πραγματικά το άξιζε. Όχι οτι αυτός πάει πίσω, αλλά ο άνθρωπος είναι πραγματικά βλάκας. Δεν εξηγείται αλλιώς το οτι βγήκε και πέρασε μέσα από την πορεία!
    Παρ'όλα αυτά όμως, δεν ίδρωσαν τα αυτιά των "συνάδελφών" του. Αφού καταδίκασαν όλοι το περιστατικό, φρόντισαν να συνεδριάσουν για το πως θα αποφεύγουν τυχόν παρόμοια περιστατικά. (πως άραγε? πάρτε μερικούς αστυνομικούς ακόμα...).
    Τέλος πάντων, ελπίζω κάποια στιγμή, για το καλό τους, να ξεστραβωθούν και να δουν σε τι σκατά έχουν ρίξει αυτή τη χώρα, αν και δεν το βλέπω ζωηρό...

    Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας!

    Υ.Γ. @zoyzoy ρίξε μια ματιά εδώ:
    http://www.frontex.europa.eu/
    αφορά την φύλαξη των συνόρων μας από ξένους. Βλέπεις εμείς ούτε αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε. και μερικές φωτό εδώ:
    http://www.frontex.europa.eu/rabit_2010/photo/
    Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν δεν είμαστε μακριά από αυτό που διάβασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Γεια σου Σκρουτζάκο. Ανταποδίδω τις ευχές με το παραπάνω. Καλά Χριστούγεννα να έχουμε.
    @fotis Γεια σου Φωτάκο. Θα έρθει η ώρα που και άλλοι βο(υ)λευτές θα λάβουν χειρονακτικό χρήσμα από το λαό. Το 2011 θα είναι δύσκολη χρονιά με πολλές αναμπουμπούλες. Αυτό είναι φυσικό εφόσον ο κόσμος δεν αντέχει άλλο την ανέχεια, την κοροϊδία, τη φτώχεια. Τεσπα! Ο χρόνος θα δείξει. Καλές γιορτές να έχουμε.
    Υ.Γ.: όσο για τη Frontex? Αυτοί είναι οι σύγχρονοι σταυροφόροι. Μόνο καλό να μην περιμένουμε απ' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;