Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Print this post

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και σε όλες. Εύχομαι υγεία, αγάπη, ευτυχία και περισσότερη ανθρωπιά στον κόσμο. Παρακάτω έβαλα και ένα video που έφτιαξα πέρυσι αλλά είναι επίκαιρο, για να πούμε όλοι μαζί ένα τραγουδάκι.

buzz it!

20 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα,με Υγεια και Αγάπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι οι ευχές να πραγματοποιηθούν!
    μ' αυτή την έννοια σου εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ Γεια σου Γιάννη και χρόνια πολλά. Και οι μισές ευχές να πραγματοποιηθούνε δεν είναι και λίγο. Βέβαια πάντα υπάρχουν εκείνοι που κάνουν τα πάντα για να μην εκπληρωθούνε ποτέ αυτές οι ευχές. Μια ματιά στο μπουρδέλο τη βουλή θα σε πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι από καρδιάς φίλε καλά Χριστούγεννα, όσο πιο ζεστά και οικογενειακά. Το νέο έτος να σου φέρει εκτός από υγεία φυσικά, πολλές χαρές και επιτυχίες εργασιακά, στο πανεπιστήμιο και ό,τι άλλο ποθείς.

    Τις θερμότερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @rrage Ευχαριστώ ρε Έκτορα, να 'σαι καλά. Πάνω απ' όλα υγεία και ανθρωπιά... όλα τα υπόλοιπα έπονται. Πάντως σε μια δουλίτσα δε θα έλεγα όχι! Χρόνια πολλά και σου εύχομαι να τα περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τους οικείους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρόνια Πολλά αγαπητέ Χακαβίτσιους, Καλές Γιορτές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @tzonakos Γεια σου Τζονάκο και χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS Επίσης Johnny, να 'σαι καλά. Καλά Χρστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια καλά Δημήτρη....θα το πάθεις αυτό που εύχεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @acaliptos Χρόνια πολλά και καλά και πάνω απ' όλα υγεία ακάλυπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα χριστουγεννα σε ολους,καλες γιορτες,μητσαρα ευχομαι τα καλυτερα για φετος,να πιασεις το τζακ ποτ του σουηδικου τζοκερ,να γινεις εργοστασιαρχης στη σουηδια,μπας και μας παρεις κι εμας να φαμε κανενα ξεροκομματο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @spyros1000 Γεια σου Σπυράκο. Το τζακ ποτ το έπιασα εδώ και μερικά χρόνια με τη γυναίκα μου. όχι ότι θα με χαλούσε και το οικονομικό... να μη λέμε και μαλακίες, αλλά πάνω απ' όλα υγεία και μια δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπέροχο το βιντεάκι πως και δεν το θυμάμαι??

    Και του χρόνου να'μαστε καλά Δημήτρη μου
    μ'ενα μισθό της προκοπής και όχι ψίχουλα!

    Τα γιορτινά θαλασσινά μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @zoyzoy Γεια σου ζουζουνάκι και χρόνια πολλά. Στην ευχή σου θα προσθέσω ένα "αμήν!" αλλ'α επειδή είμαι ρεαλιστής δεν περιμένω και πολλά πράγματα με τη νέα χρονιά. Περισσότερο άσχημα θα έλεγα χωρίς να θέλω να φανώ πεσιμιστής. Απλά έχω αυτή τη διαίσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν τα λένε αυτά γμτ.
    Και έτσι να'ναι αν δεν έχεις λίγη αισιοδοξία πως θ'αλλάξει η κατάσταση.
    Εχω μια αρχή στη ζωή μου!
    Ποτέ δεν βάζω άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου γιατί πιστεύω ότι οι σκέψεις μας καταγράφονται εκεί ψηλά Θεός είναι ή και'γω δεν ξέρω τι και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες!
    Προσπάθησε και'συ να τις αποβάλεις ή να τις κρατάς φυλακισμένες, ναί??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @zoyzoy Επαναλαμβάνω: Δεν είμαι πεσιμιστής αλλά ρεαλιστής. Προστιμώ να πατώ και με τα δύο μου πόδια στη γη παρά να πέφτω από τα σύννεφα. Καλή η αισιοδοξία. Είμαι οπαδός της θετικής σκέψης αλλά με μέτρο και όταν υπάρχει έστω και μια απειροελλάχιστη πιθανότητα να συμβεί κάτι καλό. Το 2011, όλοι το ξέουν, θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Πιο δύσκολη και από το 2010. Αντί να ονειρευόμαστε καλύτερα να σκεφτόμαστε πως θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που έρχονται με το καλύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχεις βρεί καμιά καλή λύση, γιατί εγώ έχω σταματήσει να σκέπτομαι!
    Και μου μένουν μόνο 6μήνες για τον ΟΑΕΔ μετά τι κάνουμε?

    Βλέπεις και'γω ρεαλίστρια είμαι δεν πετώ πετώ στα σύννεφα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @zoyzoy Λύση; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Εγώ πήγα και έβγαλα δίπλωμα για μηχανάκι για να ψάξω δουλειά σαν πακετάς. Ότι βρεθεί μπροστά μας το εκμεταλλευόμαστε ζουζού μου. Ούτε πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί. Εγώ έχω άλλους δύο μήνες τραμείο (όλο που είχα πάρει ήταν 3,5 μήνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;